Jump to content

Moto Zajednica

Vukasin A.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    57
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vukasin A.

  • Rođendan 16.04.1993.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Srbija, Sid
  • Motocikl
    ETZ 250

Vukasin A.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Dodatne informacije, cenkanje, ugovaranje i sve oko toga ide na PP. Ovde se samo postavljaju oglasi. Dobro,izvinjavam se.
  2. Nasao sam...hvala u svakom slucaju.
  3. Ima li neko za prodati polovan prednji far za eMZu?? I koliko love? Hvala unapred...
  4. Ovaj je dobar! Gde si nabavio stari auspuh?
  5. Vukasin A.

    MZ Caffe

    Ja sam pogledao slike... Svaka cast stvarno!
  6. Da,malo je previsoko kofer! Ali jedva sam ga i ovako namestio... Jako je bilo nezgodno nosac napraviti,napatili smo se strasno dok to nismo izveli. Mogao bi ga spustiti mozda 1 do 1,5cm.,al to je samo dodatni posao,a kofer mi treba... A i nije to R1.
  7. Lepa ti je masina... Evo da ti ja pokazem moju....mnogo su mi nesto slicne,samo sto sam ja malo jos sredjivao moju!
  8. Auuuuuuu pa to su jako lose gume! To nista ne valja,sa takvim gumama padas na leru...
  9. Vukasin A.

    MZ Caffe

    Mi smo prepoznali vas motor,ali ne i vas,nismo znali kako izgledate... I cekamo da neko pridje i da nas pita sta radimo oko motora,ali niko ne prilazi... Tek posle nekog vremena ste vi dosli.. A mi smo bili uporni i cekali! Hteli smo da vas vidimo i upoznamo i isplatilo nam se cekanje,i drago mi je sto smo vas upoznali.A prezime mi je Antanasijevic...to vam nisam nisam ni rekao,ali evo sada cu.
  10. E hvala! Merim ukoso,jel tako,posto nije skroz u vertikali ivica i plovak??? I na tom razmaku od kojeg ide plovak gore,dole treba namestiti da skroz otvara i zatvara diznu,odnosno ono perce na plovku da zatvara i otvara diznu?? Moram te sada jos nesto pitati... Jel ima veze ona dizna za vazduh,sto je spolja na karburatoru,sa potrosnjom? Ne znam kako da malo smanjim potrosnju,vuce dobro i ide,ali zna da potrosi i 5,5l... A ona glavna dizna mu je 125,koju otvara iglica... A iglica mi je na 3 onom zubicu od dole,ima samo jos 1 iznad.
  11. Meni bi trebala pomoc oko nivoa goriva... Imam onaj karburator sto ima 2 sarafica,odnosno dve dizne za stelovanje lera i vazduha,za 250ccm. Mislim da mi je previsok nivo goriva,pa sam hteo da pitam da li moze neka skica kako bi trebalo to da stoji,plovci u odnosu na glavnu diznu,koliko ona treba da bude ispod plovaka?? I da li ima nekog znacenja u potrosnji ona dizna za vazduh,sto stoji spolja,pored one za ler?? A video sam tamo na pocetku one tekstove ali nisam nasao nista za nivo goriva i te slike ne mogu da otvorim.
  12. Vukasin A.

    MZ Caffe

    Izvinjavam se ako sam prekinuo neku temu ili bilo sta. Ali hteo sam nesto da vas pitam sve,cisto informativno da cujem vasa iskustva. Kakve vi klipove i karike imate u motorima i vozite,koji su vam se najbolje pokazali do sada i koliko ste zadovoljni? Mislim od ovih sada sto se prave...posto nemacki ili neki dosta kvalitetni ne mogu da se pronadju...mislim ja nisam uspeo. Hteo sam da cujem vasa misljenja? Hvala unapred.
  13. Ma da,zeza me za motor. Posto smo jako dobri i stalno se vozimo zajedno eMZama. A njegov stric je Jova iz Austrije,Simic Jovo. Vi ste pomesali nas dvojicu,nije moj stric,mi smo samo kucni prijatelji sa njima... Izvinjavam se Nikoli i Vukasinu, pomesah osobe, no nije strasno Ma nema veze...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja