Swa 58 Napisano Jul 23, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe ja mislim za sirom prednjom jer sto je uza, to je upravljiviji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam napokon kupio unutrasnju gumu 3.25x18. Nasao sam je u Keleni Metzeler za 1000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Servis na 5000km, filter vazduha ociscen, filter goriva ispod slavine ociscen, filter ulja ociscen, zamenjeno ulje i svecica. Jel treba jos nesto da se uradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 28, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nista. Eventualno mozes pogledati koliko vode imas u akumulatoru pa da dospes po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan jel menjao neko podrep na speedu? Ovaj fabricki je mnogo ruzan pa dajte neku ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio nov podrep, takav kakav je, posto je moj nesto mazan plasticnim gitom, a i migavac je polomljen, tako da je i on lepljen.. Jel ima da se kupi to novo i koliko kosta?? Takodje me zanima, jel normalno da na prednju kocnicu ne radi stop svetlo ili je to samo kod mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Na prednju kočnicu MORA da ti radi štop svetlo, jer je tako fabrički, a i mnoooogo više kočiš njom, tako da je dobro da onaj iza zna da kočiš. Ako ti radi štop svetlo na zadnjoj, pogledaj mikroprekidač na samoj ručici kočnice, meni se desilo da se samo svukla buksna sa mikroprekidača. Možeš i spojiti direktno te dve buksne kod ručice, pa ako radi tada štop svetlo, problem ti je u mikroprekidaču, a ako ne radi onda je problem negde u instalaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno sve, zadnjom i ne kocim, funkcionise na principu koliko jako stisnes toliko jako koci, tako da je to kao i da je nema, morace na reparaciju u skorije vreme. Fala lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego bilo sta rasturis, uradi prvo ovo: proveri da li ti stop svetlo radi ako stisnes noznu kocnicu, tj proveri time da li ti radi sijalica, onda ukoliko radi, kada lagano pritisnes prednju videces otprilike gde se nalazi mikroprekidac kocnice pa tu uzmi i naspricaj wd40, on je zasticen gumicom tako da moras malo da gurnes cevcicu unutar nje i da naspricas, desava se da dodje do oksidacije samoh kontakata u mikroprekidacu pa zato ne radi stop svetlo, to se i meni desavalo par puta na raznim motorima i wd je resavao probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Radi na zadnju kocnicu, to sam proverio, tako sam i video da ne svetli kad se stisne prednja. Sutra cu da odem do drugara, posto mi je tamo motor, i da pogledam to kako je i sta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 25, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Eh,kupih i ja danas polovnjaka 150-ticu,kao prvo ovo mi je prelazak sa tomosa apn 6,tako da mi je ovo dodje kao preporod,a i zato sto nikad nisam seo na nista vece od 50 cc...a utisci,ovako kad sam ga video izbliza delovao mi je preveliko,i kad sam seo i skinuo sa nozice bio je pretezak,ali dobro kupih ga ja,drugar ga dotera do kuce,ja sedoh,krenem ja,prva,druga on kao da polece,jednostavno ima snage,vuce u petoj na 3000 obrtaja na uzbrdici kojoj sam jedva vozio trecom,znaci prezadovoljan sam,e sad malo mi je bedak posto sam ja sitne gradje,tj na motoru izgledam kao da sam uzjahao konja a ne motor,dohvatam ja normalno nogama,a on je za mene cini mi se prevelik,na uzem putu jedva ga okrenem,uglavnom,trenutno sto treba da mu uradim je prednje plocice i eventualno sajlu kvacila,i da mu povecam ler gas,tako da cu sutra malo jos da ga vozam,da se jos naviknem na njega,a evo i slike sa tel-a,sutra cu sa aparatom...pozzz 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo Darosavac! Kupio si odlicnu masinicu u odnosu na APN nebo i zemlja,jos kad provalis da trosi upola manje a ide k'o vetar u odnosu na apenca bices jos zadovoljniji.Taj ler gas se cesto smanji sam od sebe,bar kod mene je takav slucaj(vozim isti takav),lako se podesava laganim dotezanjem ler gasa na karburatoru(mali srafciger i polako,osetljivo reaguje).Ono na sta bi trebao da obratis paznju su gume(ukoliko ih prethodni gazda nije menjao)sama plastika su,cine motor nestabilnim i na suvom asfaltu,a kad je mokro jos gore.Jes' da si motorin kupio pred kraj leta,ali imas jos dovoljno vremena da se upoznas s'njim do hladnih dana...u zdravlu da ga vozis i jos bolji kupis kad ti ovaj dosadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 26, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,U odnosu na apn to je stvarno nebo i zemlja,poteze kao blentav a nizbrdo ima motorno kocenje tako da mi kocnica ne treba,za gume znam cim dodam gas po pesku iako je uspravljen motor on se premesta,tako i u krivinama,a za ler gas,koji je to sraf?Sa desne strane ima po sredini karb-a jedan,jel taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6093 Napisano Avgust 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12434 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sada je već to ozbiljna mašina, prema tome bez kacige, rukavica i protektora nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 26, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno jurim kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6093 Napisano Avgust 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12434 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neki dan registrovao kiwija, sa novim tablicama i saobracajnom 10.770 din, da nije malo mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije pa meni je EN bio 12800 sa svim tim. A ja sam 500cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga registrovao u Martu, mislim da je cifra bila oko 9500 din, sa novim tablicama i ja sam išao u SUP. Ovo za veće kubikaže je istina, ali treba uzeti u obzir i godište, koje dosta utiče na cenu registracije. Sve u svemu, ako se pogleda i sa druge strane, bolje 9500 za 125ccm, kojim može da se provoza do 250 km u jednom danu (proverno ) nego 4000 za 50ccm. Polako, sve u svoje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan @darosavac - Cestitam, da se lepo navozas sa njim, videces, kad ga malo upoznas, sasvim pristojan motoric za pocetnike, 150icu nisam vozio nikad, ali to ne znaci da necu, 125 mi je sasvim dovoljan.. Nije ni toliko tezak kad se naviknes veruj mi, prvih 2 dana nisam umeo da ga dignem na nozice, medjutim udjes u stos vremenom i sad dizem i spustam iz prve.. Tako da, relax.. ps - ako nije registrovan i ako nemas A, nemoj da se zezas pa da vozikas da te ne navataju "marsovci", to ti govorim iz licnog iskustva, ko se na mleko opece i u jogurt duva.. Pozdrav, i sve najbolje, uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 27, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale,to za dizanje na nozice si u pravu,jos se navikavam Za marsovce se cuvam,ne zivim u gradu,tj vec na selu,i nemam problema sa njima ako ne idem daleko.... NEgo jel se ler gas steluje na onim srafu na sredini karba sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 27, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na ovom zutom na sredini?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Komsija Darosavac, srecno sa novim motorom i svrati nekad na kafu! Kao sto rece Rajko, sad oprezno i nabavljaj opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 27, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ovo Da da udesno povecavas ler,ja cackao moj danas hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...