Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

E to moze da bude problem i opasno po menjac kada se pusti kvacilo. Malo sam ulja SAE90 kanuo na klackalicu da se bolje vraca, ali stvarno ideju neku nemam kako bi se ucvrstilo a da se lagano vraca... Ne znam :neznam:

Mozda treba da se "ubode" debljina podloske sa kojom bi bilo stegnuto dovoljno a ujedno i da se vraca lagano...

Jesi probao sa manjom debljinom podloske?

Promenio član <FOCUS>

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Milsim da bi to moglo, samo treba ubosti debljinu. Smanji debljinu podloske na brusilici pa probaj opet, to cu i ja probati za koji dan. Sutra idem da platim porez za prenos i da produzim registraciju... Javi jesi sredio...

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova

Ja imam "problema"sa ubacivanjem u ler,treba mi bas podosta dok ne uspem da ga ubacim a i ponekad hoce i da iskoci iz lera,ima li nekog resenja za to?

Mislim da nije do sajle vec sa polugom menjaca nikako da pogodim neutral stalno ide ili u prvu ili u drugu a retko kad da pogodim neutral.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Pa tako ti je uglavnom kod svih, a zavisi mnogo od ulja koje koristis. Kad vec stanes ugasi ga pa izbaci. :)

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Posle malog mucenja konacno namesten menjac  :sampion:

<FOCUS>

Obrusio sam podlozak (platnu) na debljinu listica papira i ubacio. I onaj kineski krstasti sraf zamenio srafom kljuca 10  :)

post-37434-0-77887300-1435926991.jpg

post-37434-0-02942700-1435926995.jpg

post-37434-0-35621400-1435927001.jpg

javi koliko te izaslo, a za menjac i meni se klati ja stezao jebavao se i na kraju batalio

Overu KP ugovora ne punih 1000din, porez 1650din. Posto mi polisa istice 10.08. otici cu u agenciju 10.07. taman da uzmem sve. 9000din me izadju nove tablice, nova saobracajna, nalepnica, tehnicki i polisa produzetak registracije. U nekim agencijama je bilo i 10500din, najjeftinije sam nasao za 9000din.

Mislim da nije do sajle vec sa polugom menjaca nikako da pogodim neutral stalno ide ili u prvu ili u drugu a retko kad da pogodim neutral.

Tako je i kod mene ali ne svaki put, fazon je da krenes vrlo malo i odmah ubacis u neutral ili sto rece maki ugasis ga i ubacis u neutral.

Posle malog mucenja konacno namesten menjac  :sampion:

<FOCUS>

Obrusio sam podlozak (platnu) na debljinu listica papira i ubacio. I onaj kineski krstasti sraf zamenio srafom kljuca 10  :)

Tako cu i ja odraditi, lepse kada ne landara.

Znate li resenje za sraf na filteru ulja, ne moze da se odvrne, a glupavi kineski sraf se kida kada pokusam da ga odvrnem?

Danas sam presao nekih 40+km njivskog puta i speed se odlicno pokazao samo je problem bio posle kada sam silazio zbog tvrdog sedista >:(

• U prolazu, 9 postova

Kojee ulje da sipam u moj speed 125 presao je 13000km i ide solidno,ali nekad teze ubacuje i cuju se ventili,na koliko se oni steluju posto nikad nisu,inace sipao sam motul 10vv 40 sranje nema sanse to vise da sipam

Kivej - sve ti pise u temi, koristi pretragu. To sa uljem nisi u pravu, 10W40 ti je najbolje za speed. I za stelovanje ventila je pisano u temi. 0.08 najbolje usis i izduv.

Namestio sam klackalicu, ne landara i vraca se kada prebacujem brzine. Stavljena je podloska bukvalno debljine kao list papira. I sraf sam stavio drugi kao i ti Djoxle.

• Svrati ponekad, 103 postova

evo, dakle, desna strana motora slikana..drzim to crevce i slikano je odakle to crevce pocinje, ali nemam pojma gde zavrsava..sigurno je ispalo od nekud gde bi trebalo da zavrsava, ali ne mogu da izvalim odakle...pa ako neko moze da slika svoje i detaljno mi slikama opise gde da gurnem ovo, hvala unapred :D

13zwhs4.jpg

14v5fl.jpg

atkg2g.jpg

4k76mw.jpg

Hehe pa to ti je prelivno crevo iz karburatora. Ubaci ga u sredisnji deo motora da visi dole ka zemlji, nebitno je gde ide samo da ne kaci o gumu ili lanac, da ne bude blizu, mozes je i skratiti.

Sta ti je sa deklom, pokakila se 'tica hehe.

• U prolazu, 94 postova

Pomocu tog creva mozes da ispraznis lonce karburatora, tako sto ces odvrnuti onaj sraf na dnu lonceta i na ovo creve ce ti isteci gorivo.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 103 postova

hehe...ma da, ptica prokleta nasla bas tada tu da se pokaki..

ok, drago mi je da nije nista bitno ipak..dakle to je odvodno crevce..jasno mi je..stavicu ga onda negde da ne smeta..verovatno je i bilo negde iza, pa kad sam pao doslo napred pa se ja istripovao da je ispalo iz necega...

hvala ljudi na info

Nasao sam jeftinije registraciju za 8500din, za 500din kivi predje dosta...

Gde ima da se kupi mala led dioda da trepce? Hocu da stavim u sat ili negde pored da signalizuje alarm (ima lopova na sve strane majkali).

Jel stavljao neko slicno na motor?

Snasao sam se... hvala kolegi alex

Sta li je ovo?

Danas prilikom pranja motora vidim da je polomljen drzac (lici na neku siroku plasticnu selnu) koji drzi taj deo ?

post-4035-0-35834600-1436307250.jpg

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

95c373b3e933a4c793d97cefdd593171.jpgStigla mi sijalica danas da isprobam kako skjaka, obicne balonke pijacarke crkavaju bas kad ne treba :P

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

@Focus

Evo da probam ja da ti odgovorim

1. Rekao bih da je rele(j) za migavce

2.Alnaser a crni kanister desno ne znam, mislim da je za uljene pare, ali dok ne vidim kuda idu creva ne smem da tvrdim

3.Relej za alnaser

4.Dekla :)  ali sta se krije ispod ne znam :D

2.Alnaser a crni kanister desno ne znam, mislim da je za uljene pare, ali dok ne vidim kuda idu creva ne smem da tvrdim :D

Na drugoj slici crni kanister je levo a ne desno. Znaci alnaser je ovo sivo desno, a ovaj crni kanister levo ne zna niko?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja