Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

pa da se vidimo na drumu :D

evo samo za kolege spidase, imam nekoliko crysis 3 multiplayer key-eva, pokljanjam prvima koji se jave ovde u temi i hoce kljuc, traje od 20 januara do 12 februara, taman da se proba igrica

:moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Pozdrav drugari. Od danas sam postao ponosni vlasnik prelepog keeway speed-a. Motor je extra, samo sneg da se otopi pa da krenemo u voznju. :D

Dolazim ja za Majdanpek cim prodje sneg! Imam rodbinu tu! 0takoje.gif

• Zainteresovan, 824 postova

Zna li neko zasto se retrovizori na speed-u tresu previse i u voznji je mutna slika na retrovizoru? Do cega je i je l' bi mogli da se srede (ne planiram da kupujem druge)?

Znam da ne zelis da kupujes nove, ali i meni su se bas tresli dok nisam kupio nove!0ljut2.gif Sada nemam nikakvih problema i pri brzinama od 100km/h... 1jee1.gif

Kakve si kupio, koliko platio, od kog su motora, i jesi samo zavrnuo nisi budzio nesto?

• Професор, 332 postova

Zna li neko zasto se retrovizori na speed-u tresu previse i u voznji je mutna slika na retrovizoru? Do cega je i je l' bi mogli da se srede (ne planiram da kupujem druge)?

Znam da ne zelis da kupujes nove, ali i meni su se bas tresli dok nisam kupio nove!0ljut2.gif Sada nemam nikakvih problema i pri brzinama od 100km/h... 1jee1.gif

Kakve si kupio, koliko platio, od kog su motora, i jesi samo zavrnuo nisi budzio nesto?

Nista nije budzeno! 0takoje.gif Kupio sam ih u Maxmomentu u Bg! Savrseno pasuju! Poslacu ti link! Cena je 2500 din za par! :

http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/150/proizvod_id/59/_/Retrovizori

A, evo i slicica da vidis kako stoje! 1nanana.gif

419638_3356256435882_1080200653_n.jpg

65715_3339739222962_1766943492_n.jpg

417104_3339738822952_1822948309_n.jpg

Skupo mi da dam 2500din za retrovizore, aj da su mi fabricki unisteni pa ajde da menjam, hteo sam nekako da ih malo ucvrstim, prepravim da se ne tresu, ali izgleda nista od toga. Vidim farbao si zastitni lim oko auspuha hehe. Primetio sam da je na vecini motora (mislim na speed) izguljen predeo oko bravice od kljuceva, tako je i kod mene malo spala farba, musavo...

• Професор, 332 postova

Skupo mi da dam 2500din za retrovizore, aj da su mi fabricki unisteni pa ajde da menjam, hteo sam nekako da ih malo ucvrstim, prepravim da se ne tresu, ali izgleda nista od toga. Vidim farbao si zastitni lim oko auspuha hehe. Primetio sam da je na vecini motora (mislim na speed) izguljen predeo oko bravice od kljuceva, tako je i kod mene malo spala farba, musavo...

He he! Prefarbao sam ga posle toga! Sada je k'o nov! 0takoje.gifHocu bas da ga sredim sledece sezone da bude top! Ako Bog da i bude finansija - izmenjacu mu dosta delova...1zvizduk.gif

Hocu da mu zamenim i migavce, da stavim LED! U ove fabricke ponekad zna da udje malo kondenzacije, pa zeza...0ljut2.gif

Lanac i lancanik su mu pri kraju, a i gume bi mu menjao! 1nanana.gif

Sta znam - 2500 nije malo, ali novi retrovizori su stvarno xtra! Ja sam ih vozao cele prosle sezone i stvarno su se super pokazali! 0takoje.gif

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Pozdrav drugari. Od danas sam postao ponosni vlasnik prelepog keeway speed-a. Motor je extra, samo sneg da se otopi pa da krenemo u voznju. :D

Koga imas u Majdanpeku? :lol:

• Професор, 332 postova

Koga imas u Majdanpeku? :lol:

Puno rodbine! 1nanana.gif

• Професор, 332 postova

Meni su 2-3 puta po kisi znali da prave problem...1hmm.gif

LED su mnogo uocljiviji i naravno, kvalitetnije su izrade! 1zvizduk.gif

Tako da, menjam ih, prvom prilikom! 0takoje.gif

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Dechaci,

imam dva mala pitanjceta:

da li neko od Vas mozda prodaje vizir na speeda ili poznaje nekog ko prodaje vizir za speeda ?

i

da li neko zna gde mogu da nabudzim sediste da bude super turbo extra udobno ?

Pozdrav

Posle dva meseca stojanja upalio sam masinu i navozao se danas, vozio sam najbrze 100km/h, skroz dobar osecaj kada ne sednes na motor posle dugog vremena.

Snimio sam kako mi stoji sajla sauha, pa me zanima je li kod vas ovako ili je nekako zakacena za ovaj mali metalni deo?

http://www.youtube.com/watch?v=anlbLIhw3RY

(ako ne moze da se vidi snimak recite da ga stavim na public)

• Професор, 332 postova

Posle dva meseca stojanja upalio sam masinu i navozao se danas, vozio sam najbrze 100km/h, skroz dobar osecaj kada ne sednes na motor posle dugog vremena.

Snimio sam kako mi stoji sajla sauha, pa me zanima je li kod vas ovako ili je nekako zakacena za ovaj mali metalni deo?

http://www.youtube.c...h?v=anlbLIhw3RY

(ako ne moze da se vidi snimak recite da ga stavim na public)

post-8978-0-39141900-1359819094_thumb.jpg

Haha je li moguce da se opet nismo razumeli, mene ne zanima kraj sajle kako je zakacena (to znam), nego malo iznad sajle ima izolacija i metalni deo (e taj metalni deo da li se on negde pricvrscuje za motor)

evo i slike haha

post-8374-0-19693000-1359821083_thumb.jpg

• Drug član, 3087 postova

Требало бу да имаш некакву обујмицу која "уштине" крај бужира сајле сауха и шрафић којом стежеш ту обујмицу за крај тог металног дела кога помињеш.

E tooo, konacno neko da me razume sta mi fali, meni je to izgleda odpalo pa sam samo provukao zicu i verovao ili ne to meni radi, ALI posto mi je sajla na tom mestu malo losa (iskocila je mala zicica) pa zakacinje i nece da se vrati uvek sauh. Moram to negde nabaviti, samo da znam kako to izgleda tacno...

• Drug član, 3087 postova
E tooo, konacno neko da me razume sta mi fali

Немој да идеш тако далеко. Разумем ја шта фали твом моторичу, а теби шта фали - то може да каже неки доктор. :lol:

Малопре сам закачио фотку у другој теми, па скапирао да на њој постоји детаљ који те интересује.

Јеси ли скапирао шта ти треба?

110carb.JPG

• Професор, 332 postova

Kolege, danas sam se malo "ponovio"! 1moto3.gif Kupio sam gripove za rucice. Malopre sam ih namontirao, pa rekoh da podelim sa vama... 0takoje.gif

post-8978-0-74397300-1359992270_thumb.jpg

post-8978-0-89613400-1359992286_thumb.jpg

post-8978-0-20133400-1359992299_thumb.jpg

post-8978-0-25820300-1359992309_thumb.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja