nesic1 266 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pa da se vidimo na drumu evo samo za kolege spidase, imam nekoliko crysis 3 multiplayer key-eva, pokljanjam prvima koji se jave ovde u temi i hoce kljuc, traje od 20 januara do 12 februara, taman da se proba igrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 26, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Od danas sam postao ponosni vlasnik prelepog keeway speed-a. Motor je extra, samo sneg da se otopi pa da krenemo u voznju. Dolazim ja za Majdanpek cim prodje sneg! Imam rodbinu tu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel pasuju lamelice one gore pomenute? Jel uzimao iko to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko zasto se retrovizori na speed-u tresu previse i u voznji je mutna slika na retrovizoru? Do cega je i je l' bi mogli da se srede (ne planiram da kupujem druge)? Znam da ne zelis da kupujes nove, ali i meni su se bas tresli dok nisam kupio nove! Sada nemam nikakvih problema i pri brzinama od 100km/h... Kakve si kupio, koliko platio, od kog su motora, i jesi samo zavrnuo nisi budzio nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 27, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko zasto se retrovizori na speed-u tresu previse i u voznji je mutna slika na retrovizoru? Do cega je i je l' bi mogli da se srede (ne planiram da kupujem druge)? Znam da ne zelis da kupujes nove, ali i meni su se bas tresli dok nisam kupio nove! Sada nemam nikakvih problema i pri brzinama od 100km/h... Kakve si kupio, koliko platio, od kog su motora, i jesi samo zavrnuo nisi budzio nesto? Nista nije budzeno! Kupio sam ih u Maxmomentu u Bg! Savrseno pasuju! Poslacu ti link! Cena je 2500 din za par! : http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/150/proizvod_id/59/_/Retrovizori A, evo i slicica da vidis kako stoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skupo mi da dam 2500din za retrovizore, aj da su mi fabricki unisteni pa ajde da menjam, hteo sam nekako da ih malo ucvrstim, prepravim da se ne tresu, ali izgleda nista od toga. Vidim farbao si zastitni lim oko auspuha hehe. Primetio sam da je na vecini motora (mislim na speed) izguljen predeo oko bravice od kljuceva, tako je i kod mene malo spala farba, musavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 27, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Skupo mi da dam 2500din za retrovizore, aj da su mi fabricki unisteni pa ajde da menjam, hteo sam nekako da ih malo ucvrstim, prepravim da se ne tresu, ali izgleda nista od toga. Vidim farbao si zastitni lim oko auspuha hehe. Primetio sam da je na vecini motora (mislim na speed) izguljen predeo oko bravice od kljuceva, tako je i kod mene malo spala farba, musavo... He he! Prefarbao sam ga posle toga! Sada je k'o nov! Hocu bas da ga sredim sledece sezone da bude top! Ako Bog da i bude finansija - izmenjacu mu dosta delova... Hocu da mu zamenim i migavce, da stavim LED! U ove fabricke ponekad zna da udje malo kondenzacije, pa zeza... Lanac i lancanik su mu pri kraju, a i gume bi mu menjao! Sta znam - 2500 nije malo, ali novi retrovizori su stvarno xtra! Ja sam ih vozao cele prosle sezone i stvarno su se super pokazali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Od danas sam postao ponosni vlasnik prelepog keeway speed-a. Motor je extra, samo sneg da se otopi pa da krenemo u voznju. Dolazim ja za Majdanpek cim prodje sneg! Imam rodbinu tu! Koga imas u Majdanpeku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 27, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Od danas sam postao ponosni vlasnik prelepog keeway speed-a. Motor je extra, samo sneg da se otopi pa da krenemo u voznju. Dolazim ja za Majdanpek cim prodje sneg! Imam rodbinu tu! Koga imas u Majdanpeku? Puno rodbine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene nisu zezali migavci, a lepo bi mu stajali led, video sam par nekih migavaca po oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 28, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su 2-3 puta po kisi znali da prave problem... LED su mnogo uocljiviji i naravno, kvalitetnije su izrade! Tako da, menjam ih, prvom prilikom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja isto planiram da stavim led samo neznam kako im se krecu cene , jel neko u toku u vz njih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 28, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan ja isto planiram da stavim led samo neznam kako im se krecu cene , jel neko u toku u vz njih ? Evo, ovde imas razne migavce... Pogledaj link: http://www.maxmoment.rs/artikli/podkategorija/sr_latin/152/_/Migavci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovako nesto, led migavci novi 1.100 din http://www.kupujemprodajem.com/89231-1-marko-svi-oglasi.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dechaci, imam dva mala pitanjceta: da li neko od Vas mozda prodaje vizir na speeda ili poznaje nekog ko prodaje vizir za speeda ? i da li neko zna gde mogu da nabudzim sediste da bude super turbo extra udobno ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Viziri kod Ivana a sediste kod Bobana.Tako bih ja uradio kontakte imas na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca stojanja upalio sam masinu i navozao se danas, vozio sam najbrze 100km/h, skroz dobar osecaj kada ne sednes na motor posle dugog vremena. Snimio sam kako mi stoji sajla sauha, pa me zanima je li kod vas ovako ili je nekako zakacena za ovaj mali metalni deo? http://www.youtube.com/watch?v=anlbLIhw3RY (ako ne moze da se vidi snimak recite da ga stavim na public) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 2, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca stojanja upalio sam masinu i navozao se danas, vozio sam najbrze 100km/h, skroz dobar osecaj kada ne sednes na motor posle dugog vremena. Snimio sam kako mi stoji sajla sauha, pa me zanima je li kod vas ovako ili je nekako zakacena za ovaj mali metalni deo? http://www.youtube.c...h?v=anlbLIhw3RY (ako ne moze da se vidi snimak recite da ga stavim na public) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha je li moguce da se opet nismo razumeli, mene ne zanima kraj sajle kako je zakacena (to znam), nego malo iznad sajle ima izolacija i metalni deo (e taj metalni deo da li se on negde pricvrscuje za motor) evo i slike haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Требало бу да имаш некакву обујмицу која "уштине" крај бужира сајле сауха и шрафић којом стежеш ту обујмицу за крај тог металног дела кога помињеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan E tooo, konacno neko da me razume sta mi fali, meni je to izgleda odpalo pa sam samo provukao zicu i verovao ili ne to meni radi, ALI posto mi je sajla na tom mestu malo losa (iskocila je mala zicica) pa zakacinje i nece da se vrati uvek sauh. Moram to negde nabaviti, samo da znam kako to izgleda tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan E tooo, konacno neko da me razume sta mi fali Немој да идеш тако далеко. Разумем ја шта фали твом моторичу, а теби шта фали - то може да каже неки доктор. Малопре сам закачио фотку у другој теми, па скапирао да на њој постоји детаљ који те интересује. Јеси ли скапирао шта ти треба? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuj ovako, sto fali mom ljubimcu fali i meni haha... Znaci trebaju mi dva karburatora hahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 4, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, danas sam se malo "ponovio"! Kupio sam gripove za rucice. Malopre sam ih namontirao, pa rekoh da podelim sa vama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...