Jump to content

Moto Zajednica

Masovni protest motociklista u Francuskoj

Recommended Posts

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ја сам против ове и било које друге власти, какви год да се протести организују ја ћу бити на њима, наравно ако икада добијем таблицу за мотор од ове власти.

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Zapamtite.... Ne šišaju se ovce zbog krzna, vec zato što su ovce!

• Ne silazi, 6542 postova
  • Motocikl: đački pešački

.:takoje:.Kako kaže naš narod, dok je ovaca biće i šišanja.

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ne šišaju se ovce zbog krzna, vec zbog VUNE! ;)

• Podržavam 3

• Enduraš, 6377 postova
  • Motocikl: CRF300L

ja sam dosao do zakljucka da kod nas po moto forumima deluju razne sluzbe i pojedinci u cilju razbijanja velike grupacije motorista na vise manjih grupa(foruma) radi lakse kontrole.Sto se pokazalo i prilikom odrzavanja protesta u bg zbog smanjenja cena registracije i poreza...na jednom forumu pozivaju na protest,a na drugom se taj dan organizuju neke voznje po srbiji i ismejavanje ovih sto protestuju...samo teba pogledati koliko je moto foruma u zadnje vreme nastalo,to nije slucajno...mislite o tome...

koliko je sad foruma ne mogu sve sifre da popamtim,a nekad sam isao samo na jedan...

E sad ce da te zovu i da ti prete sto si ih provalio :nanana: :nanana: :nanana:

Nema ovde sluzbe ili bilo koji pojedinac koji raadi na razbijanju, vec ovde posloji samo ono jedno pitanje istih KOLIKI JE MOJ DEO

TOOO LUTKO, u sam centar ! ;)

Kad vec pricamo o jedinstvu.

Kamere snimaju nekoliko godina unazad, produzene rampe se daju zaobici ili se izlazi paralelno sa autom koji placa putarinu, tako da ja ne vidim sta se sad pogorsalo u odnosu na predhedne godine. S' obzirom da 99% nas ne placa putarinu i niko nas zbog toga ne dira i kaznjava, ne bi trebali ni mi njih da diramo i cackamo mecku bezrazlozno. Ja nisam za akciju i necu ucestvovati.

Vi (pod ovim vi ne mislim na sve forumase i ceo forum, a i tebi ne persiram) ste svoje jedinstvo pokazali kod proslih protesta, time je bilo kakvo jedinstvo, sem za one ideje uz koje sam svim srcem, sa vama za mene zavrseno.

• Podržavam 1

• Vlasnik sajta, 5356 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Vi (pod ovim vi ne mislim na sve forumase i ceo forum, a i tebi ne persiram) ste svoje jedinstvo pokazali kod proslih protesta, time je bilo kakvo jedinstvo, sem za one ideje uz koje sam svim srcem, sa vama za mene zavrseno.

Vidis sad, ti svoj doprinos jedinstvu ne dajes za akcije za koje nisi svim srcem, zato sto smatras da mi nismo bili korektni na prethodnom protestu, iako su to identicni razlozi zasto mi nismo hteli zvanicno da podrzimo protest organizacije sa kojom smo imali losa iskustva.

I posle mi pricas nesto o jedinstvu, kao da si ti nesto drugaciji od nas koje prozivas. :stabre:

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

ja sam uvek za protest, ali realno je da sad i nemamo toliko razloga za pobunu, ne placamo putarine, provlacimo se svuda, zuta nam je bogom dana, podseti me sta to bese prslook, a sto se poreza tice lepo su oni to izracunali i tesko da ce da im manjka u prasici...

kad pocnu da se prave Evropljani onda totalno udruzenje i moto ludnica u celoj Srbiji :zvizduk:

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Svaka im cast,tako se to radi!Na zalost,ovaj fourm je pokazao da nije dovoljno doras'o takvom poduhvatu oko organizacije ozbiljnog protesta,nadam se da ce se ubuduce nesto promeniti...

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Verovatno nemamo dovoljno jake razloge da bi protestvovali :moto3:

Što se tiče Francuza, verovatno da nije donet novi zakon, čim se prašina slegla.

Razloga za protest imamo za svaki dan jer pogledajte malo crne vesti, nema dana da neko ne postrada i često izgubi život. Sabraćajno nasilje je u porastu.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

To je već ozbiljan povod, potpuno se slažem. Gore sam mislio na registracije, putarine i slično, to nije tako alarmantno.

Ma ne da je povod, nego je dogorelo do nokata. Svako od nas, bar u Beogradu, čim krene od kuće odma se suoči sa opasnosšću. I sama vlast priznaje da je porast nezgoda čak veći nego u periodu koji je prehodio novom epohalnom zakonu koji osim žute trake i radar kamera ništa nije pospešio. Ne piše nam se dobro kako stvari stoje.

samo produbljujemo pricu, ionako su motori na ovim prostorima taboo tema i tako ce ostati za vek vekova.

Svestan sam ja nase crne hronike, ali sta tu moze i koliko zeli drzava da pomogne???

Sto se tice masovnijeg protesta, ako nas chachnu lako cemo mi da pozovemo jos 25-30 hiljada motorista u svim gradovima koji nikad nisu ni culi za BJB, ali cilj slobode kretanja je uvek isti za sve i nema cenu...

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

...u Srbiji ima ukupno oko 30 000 registrovanih motocikala, toliku brojnost kao što si naveo sigurno nikad nećemo postići ni na kojem protestu ;)

mozda gresim ali mislim da samo u BG-u ima izmedju 30 i 40 hiljada registrovanih, i recimo Kraljevo gde svaka kuca ima po bar jedan motor (sto registrovanih sto naravno ne), ja licno znam masu ljudi koji voze motore a ili nisu culi za BJB ili ih ne zanima toliko, ali svako od njih ne voli da mu stanu na zulj!

potrudicu se da proverim ovu informaciju o registrovanim motorima u Beogradu, pa javljam.

a ako bude frke i potrebe uz dobru organizaciju moze da se skupi 7-8-10 hiljada po svim gradovima, a to je vec nesto.

I pedest motora u špaliru i laganom vožnjom sa obeležjima i parolama može i te kako pobuditi pozornost i to bez nekog izazivanja kolapsa i mržnje zbog toga. Vuše puta ponavljano bi sigurno diglo prašinu. Evo i zvaničnici sad izjavljuju da smo mi daleko najuugroženija grupacija i apeluju na vozače auta na veću brigu prema nama. I kad bi se mi još organizovali sigurno bi se bar malo makli sa ove bukvalno mrtve tačke.

Ma ako bude potrebe (koje po mom misljenju jos nema jer imamo prilicnu slobodu, ili neko da mi objasni ako sam mozda nesto propustio) nema spalir 50 motora pa sto puta se sastajemo pa neki dosli neki ne, nego BOOOM svi motori na ulice pa ostanemo tamo dok ne sredimo stvari...

Ako nista drugo bar ce lepse i ozbiljnije da izgleda, a drugi nek nas prikazuju ko primer kako to treba da izgleda!

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja