Jump to content

Moto Zajednica

BJB okupljanje, 4/5 avgust, Resavica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 264 postova

Ok.Ja se slazem.Sve smo se dogovorili.Sto se tice klope.Lalajko ti odluci.Sve dolazi u obzir ;) Samo posle ispostavi racun.I to smo se dogovorili. ;D

Kad` ce taj 4. :D Vise.

To za grupe.videcemo ko ce doci.I da li je potrebno praviti brzu i sporiju grupu.To cemo na licu mesta,na pumpi.

Ja sam za to da idemo svi zajedno.Mozemo malo da podignemo brzinu.Ali ako neko ne moze ili ne zeli.Ok.Idemo u dve grupe. ;)

A ljudi smo,nismo kokosh.. ;D Sve cemo se dogovoriti.Naj vaznije smo se dogovorili.Ovo ostalo su sitnice.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 430 postova

Ja sam bio za prvi maj tamo i odusevio sam se;raj.To na kragujevac vam je malo obilazno ali je dobar put sem tog dela gde je skinut asvalt.Mozete ici auto putem do Mladenovca,Smederevska Palanka Markovac Svilajnac,Despotovac,Resavica.Putje takva pitomina da je strava pogotovo od Svilajnca pa dole.

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: bez motora

Sve vas pozdravljam i zelim super provod. Nazalost opet nisam u mogucnosti da idem ali evo malo da pomognem.

Ne preporucujem da se iskljucujete sa auto puta u Mladenovac i da idete preko Smederevske Palanke za Planu pa markovac itd.... Put Smederevska Palanka - Velika Plana je oduvek katastrofa a i sad je trenutno u izgradnji pa je delom puta otezan saobracaj. Preporucujem da se iskljucite u Velikoj Plani,svratie na pice, pa onda moze preko sela , Staro Selo (SSTRUJA), Novo Selo, Markovac, Svilajnac itd (ili markovac, batocina, kragujevac, donja sabanta, gornja sabanta... itd.

Isto tako vas obavestavam da je pit preko kragujevca, donje i gornje sabante za Jagodinu delom skinut i u izgradnji  kod donje sabante, te se preporucuje oprezna i sporija voznja.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Ja ne idem auto putem.  I te grupe, razvutji tjemo se ko gliste svi... 

Ja tju drugim putem, pa se vidimo tamo.

bg-grocka-sd-osipaonica-lozovik-krnjevo-markovac-svilajnac-despotovac-bjb runijon

Moze ovako?

Yeah !  U and me idemooooooooo ! ;D  Hebesh auto put! ;D

Mogu i ja da vam se pridruzim?

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Pa nije fer, kako ja da propustim bjb okupljnje, Nikola mi ide na put cetvrtog,a ja jos uvek nemam prokletu vozacku, do prokletog novembra....mph.. >:(

• Life Ain't A Fairytale, 239 postova
  • Motocikl: Cudni

Ja bih isao al neznam dal mogu da dobacim sa mojojm cvajom ;). Takodje bi mi trebala neka dobra dusa da ponese sator i poneku stvar jer nemam mrrrtve kofere :D.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ja bih isao al neznam dal mogu da dobacim sa mojojm cvajom ;). Takodje bi mi trebala neka dobra dusa da ponese sator i poneku stvar jer nemam mrrrtve kofere :D.

Nemoj posle da sam čuo nekog da hvali ovu ili onu 125-icu... Samo opravdanja... Japanci biciklom obidjoše planetu a ovaj ne može 100 i kusur km na motoru... Pa ako ne probaš nećeš nikad ni dobaciti...

Ma probacu samo da nadjem nekog da mi iscima onaj mali satorcic posto nemam gde da ga turim :P.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Ja ne idem auto putem.  I te grupe, razvutji tjemo se ko gliste svi... 

Ja tju drugim putem, pa se vidimo tamo.

bg-grocka-sd-osipaonica-lozovik-krnjevo-markovac-svilajnac-despotovac-bjb runijon

Moze ovako?

Yeah !  U and me idemooooooooo ! ;D  Hebesh auto put! ;D

Mogu i ja da vam se pridruzim?

Naravno !  :)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic
:( Bas mi je zao. Iako sam sve pripremio(sator vrecu i ostalo..) i proverio, ne vredi. Prvih 10-12 dana avgusta sam na moru.Sve sam se nadao bice u julu...kad ono a tamo medjutim  :) Samo naucio sam se ja strpljenju. Bice jos dana i kilometara. Zelim vam lepu voznju i dobar provod!!!

• Svrati ponekad, 208 postova

Posto mi je termin jos daleko, neznam da li cu ici, ali definitivno zelim...

Sto se tice puta kojim bi isao, definitivno off auto put, jer moja matora Yamaha, ne zeli da se cima preko 100km/h, a to definitivno nije za auto put...

Sto se tice klope, pecenje ne jedem, ali to neznaci da ne treba da se nesto vrti na kolcu, nije to jedina hrana, nego samo da kazem da sto se pecenja na mene ne racunate... Snaci cu se, nije sve u jelu, ima nesto i u zlatu  ;D

Sinoc sam se vratio sa raftinga tarom, gde je bilo fantasticno i nocu onako malo hladnije (dok smo pili i zezali se, moralo se obuci u trenerku), ali moja vreca je podnela to dobro i nije mi bilo hladno dok ostalima jeste (imali su obicne vojne vrece), a jos sam spavao u sorcu i majici. Ali moram da napmenem da je moja vreca predvidjena za malo nize temparature, sto nisam znao kad sam je narucivao iz luisa, ali eto isplatilo se...

Ima jos vremena, pa cemo jos piati na ovu temu...

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

gledacemo i mi neki iz susjedne drzave da vam se prikljucimo i okusimo cari domace kuhinje :D

A neki iz druge susjedne se nadaju da se sa ovima iz susjedne drzave da se prikljuce. ;D

hehehe nego ko ce mi da spisak kakvih hotela motela apartmana tamo, ce da zakazem odma
Hotel ''ŠATOR'' i Apartman ''VREĆA'',  bezbroj zvezdica (svake noći na nebu), može i iz sopstvene proizvodnje... ;D

@dekibgd welcome to the club ;). I ja patim od slicne bolesti stim sto ja imam sator koga nemam gde da stavim :D.

Evo znaci Dexterr ti se prijavljujes dobrovoljno da mi poneses satorce. Malo je :D za 2 osobe, dva malena dzakcica neces ni osetiti  ;)

Evo znaci Dexterr ti se prijavljujes dobrovoljno da mi poneses satorce. Malo je :D za 2 osobe, dva malena dzakcica neces ni osetiti  ;)

U redu, kad budem išao kolima... Ovako golim ZZR-om mogu samo da ti ponesem pozdrav...

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

@dekibgd welcome to the club ;). I ja patim od slicne bolesti stim sto ja imam sator koga nemam gde da stavim :D.

pravom bajkeru spavanje ne pretstavlja problem........jer bajkeri ne spavaju vec samo "odmaraju oci"....a za to ti vec ne treba sator.... :)

samo utripuj da si pravi bajker i nema problema :)......

....a i ustedeces na kupovini satora.......dakle dvostruka korist ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja