bata gpz 5 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Ja se slazem.Sve smo se dogovorili.Sto se tice klope.Lalajko ti odluci.Sve dolazi u obzir Samo posle ispostavi racun.I to smo se dogovorili. ;D Kad` ce taj 4. Vise. To za grupe.videcemo ko ce doci.I da li je potrebno praviti brzu i sporiju grupu.To cemo na licu mesta,na pumpi. Ja sam za to da idemo svi zajedno.Mozemo malo da podignemo brzinu.Ali ako neko ne moze ili ne zeli.Ok.Idemo u dve grupe. A ljudi smo,nismo kokosh.. ;D Sve cemo se dogovoriti.Naj vaznije smo se dogovorili.Ovo ostalo su sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio za prvi maj tamo i odusevio sam se;raj.To na kragujevac vam je malo obilazno ali je dobar put sem tog dela gde je skinut asvalt.Mozete ici auto putem do Mladenovca,Smederevska Palanka Markovac Svilajnac,Despotovac,Resavica.Putje takva pitomina da je strava pogotovo od Svilajnca pa dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Koja god ruta da bude eto mene kod BIP-a u dogovorenom terminu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jul 21, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sve vas pozdravljam i zelim super provod. Nazalost opet nisam u mogucnosti da idem ali evo malo da pomognem. Ne preporucujem da se iskljucujete sa auto puta u Mladenovac i da idete preko Smederevske Palanke za Planu pa markovac itd.... Put Smederevska Palanka - Velika Plana je oduvek katastrofa a i sad je trenutno u izgradnji pa je delom puta otezan saobracaj. Preporucujem da se iskljucite u Velikoj Plani,svratie na pice, pa onda moze preko sela , Staro Selo (SSTRUJA), Novo Selo, Markovac, Svilajnac itd (ili markovac, batocina, kragujevac, donja sabanta, gornja sabanta... itd. Isto tako vas obavestavam da je pit preko kragujevca, donje i gornje sabante za Jagodinu delom skinut i u izgradnji kod donje sabante, te se preporucuje oprezna i sporija voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne idem auto putem. I te grupe, razvutji tjemo se ko gliste svi... Ja tju drugim putem, pa se vidimo tamo. bg-grocka-sd-osipaonica-lozovik-krnjevo-markovac-svilajnac-despotovac-bjb runijon Moze ovako? Yeah ! U and me idemooooooooo ! ;D Hebesh auto put! ;D Mogu i ja da vam se pridruzim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije fer, kako ja da propustim bjb okupljnje, Nikola mi ide na put cetvrtog,a ja jos uvek nemam prokletu vozacku, do prokletog novembra....mph.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 22, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao al neznam dal mogu da dobacim sa mojojm cvajom . Takodje bi mi trebala neka dobra dusa da ponese sator i poneku stvar jer nemam mrrrtve kofere . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao al neznam dal mogu da dobacim sa mojojm cvajom . Takodje bi mi trebala neka dobra dusa da ponese sator i poneku stvar jer nemam mrrrtve kofere . Nemoj posle da sam čuo nekog da hvali ovu ili onu 125-icu... Samo opravdanja... Japanci biciklom obidjoše planetu a ovaj ne može 100 i kusur km na motoru... Pa ako ne probaš nećeš nikad ni dobaciti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 23, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Ma probacu samo da nadjem nekog da mi iscima onaj mali satorcic posto nemam gde da ga turim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 23, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne idem auto putem. I te grupe, razvutji tjemo se ko gliste svi... Ja tju drugim putem, pa se vidimo tamo. bg-grocka-sd-osipaonica-lozovik-krnjevo-markovac-svilajnac-despotovac-bjb runijon Moze ovako? Yeah ! U and me idemooooooooo ! ;D Hebesh auto put! ;D Mogu i ja da vam se pridruzim? Naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao. Iako sam sve pripremio(sator vrecu i ostalo..) i proverio, ne vredi. Prvih 10-12 dana avgusta sam na moru.Sve sam se nadao bice u julu...kad ono a tamo medjutim Samo naucio sam se ja strpljenju. Bice jos dana i kilometara. Zelim vam lepu voznju i dobar provod!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jul 24, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je termin jos daleko, neznam da li cu ici, ali definitivno zelim... Sto se tice puta kojim bi isao, definitivno off auto put, jer moja matora Yamaha, ne zeli da se cima preko 100km/h, a to definitivno nije za auto put... Sto se tice klope, pecenje ne jedem, ali to neznaci da ne treba da se nesto vrti na kolcu, nije to jedina hrana, nego samo da kazem da sto se pecenja na mene ne racunate... Snaci cu se, nije sve u jelu, ima nesto i u zlatu ;D Sinoc sam se vratio sa raftinga tarom, gde je bilo fantasticno i nocu onako malo hladnije (dok smo pili i zezali se, moralo se obuci u trenerku), ali moja vreca je podnela to dobro i nije mi bilo hladno dok ostalima jeste (imali su obicne vojne vrece), a jos sam spavao u sorcu i majici. Ali moram da napmenem da je moja vreca predvidjena za malo nize temparature, sto nisam znao kad sam je narucivao iz luisa, ali eto isplatilo se... Ima jos vremena, pa cemo jos piati na ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan gledacemo i mi neki iz susjedne drzave da vam se prikljucimo i okusimo cari domace kuhinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja odoh na more , ali motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jul 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan gledacemo i mi neki iz susjedne drzave da vam se prikljucimo i okusimo cari domace kuhinje A neki iz druge susjedne se nadaju da se sa ovima iz susjedne drzave da se prikljuce. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehehe nego ko ce mi da spisak kakvih hotela motela apartmana tamo, ce da zakazem odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan hehehe nego ko ce mi da spisak kakvih hotela motela apartmana tamo, ce da zakazem odma Hotel ''ŠATOR'' i Apartman ''VREĆA'', bezbroj zvezdica (svake noći na nebu), može i iz sopstvene proizvodnje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e cujesh, e , bash odlichan si !!! hehehehe ne zbilja pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jul 25, 2007 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan procitaj temu od pocetka da se ne ponavljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 26, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan @dekibgd welcome to the club . I ja patim od slicne bolesti stim sto ja imam sator koga nemam gde da stavim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima , kao shto je vec ranije navedeno , hotel u Despotovcu na 15-tak minuta vozznje od Strmostena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoće, nadje NAČIN, ko neće nadje opravdanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 26, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Evo znaci Dexterr ti se prijavljujes dobrovoljno da mi poneses satorce. Malo je za 2 osobe, dva malena dzakcica neces ni osetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo znaci Dexterr ti se prijavljujes dobrovoljno da mi poneses satorce. Malo je za 2 osobe, dva malena dzakcica neces ni osetiti U redu, kad budem išao kolima... Ovako golim ZZR-om mogu samo da ti ponesem pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jul 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan @dekibgd welcome to the club . I ja patim od slicne bolesti stim sto ja imam sator koga nemam gde da stavim . pravom bajkeru spavanje ne pretstavlja problem........jer bajkeri ne spavaju vec samo "odmaraju oci"....a za to ti vec ne treba sator.... samo utripuj da si pravi bajker i nema problema ...... ....a i ustedeces na kupovini satora.......dakle dvostruka korist ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...