croarcher 3009 Napisano Maj 21, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi neki GPS tracker za min 30ak$£€.. jer ovi jeftiniji baš i nisu nešto dok ozbiljnije sprave koštaju stotinjak.Motori koje kradu bolje opremljeni lopovi nisu tako česti na našim prostorima,tu mažnjavaju “kokošari” i bilo kakva zaštita će biti od pomoći . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 21, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za gps tracker. Kupio neku ogromnu pentu za čamac, koju je jako tesko skidati i stavljati svaki put kad zelim u vožnju - pecanje. Ugradio tracker, na mesto koje je bas tesko provaliti i jos izbusio kroz čamac rupe, povezao debele srafove, lance i katance.... Nabavim gps trcker, u njega ubacis sim karticu. Dobijes uputstvo kojim pristupas uredjaju i ima jako puno pametnih podesavanja. Napravis sifru za sebe i za tvoj broj telefona. Samo na njega reaguje, tj odaziva se. Ukljucis opciju MOVE i bilo kakvo pomeranje uredjaja u radijusu od 50ak metara, stize ti sms sa poslednjom i sa novom lokacijom, i tako stize na svaka 3 minuta sa novom lokacijom. Baterije kupis 2,i menjas na svakih 7 dana (toliko izdrzi), stigne ti sms battery low. Imas i opciju da bude prikluceno stalno na punjac 12V.(dobro za aute, motore, stvari sa akumulatorom) Lokaciju gadja u par kvadratnih metara. Ako u bilo kom trenutku pozelis lokaciju, pozoves sa admin(prijavljenog broja) taj broj koji si ubacio u uredjaj i posle 2 zvona odbija poziv i stize ti sms poruka sa linkom preko google mapsa, vidis odmah gde je. Ima cak i opcija da slusas, pozoves i slusas desavanje okolo. Nije neka srecna varijanta, ovo iznad je dosta bolje. Jedino sto moras je da uvek imas kredita na toj sim kartici u uredjaju, to nemoze da te obavesti kad je nestalo. Ali skontas kad pozoves, ne zvoni samo izbacuje, kao da nema mrezu. Malo opširno, ali ja mislim da je koliko toliko dobra preventiva. I nedaj boze da mi zatreba, jer onda pravim problem sam sebi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Maj 21, 2021 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel, a koju si pentu kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 23, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2021. at 17:08, ser je napisao: Jel, a koju si pentu kupio? Kad je ona pukla, još veću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2501 Napisano Maj 24, 2021 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam već negde u temama, ja odavno kosistim ovaj GPS tracker: Mini Waterproof Builtin Battery GSM GPS tracker 3G WCDMA device ST 901 for Car Motorcycle Vehicle Remote Control Free Web APP|gps vehicle tracker|gps baggps tracker portable - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Na telefonu koristim aplikaciju za njega, tako da pokazuje gde se trenutno nalazi motor. Takodje može i pozivom da se locira, kao što je već rečeno. Pošto troši akumulator, kada je motor siguran u garaži, tada ga ugasim. Na putovanju je upaljen. Radi i u romingu. Kredit na kartici proveravam preko VIP aplikacije, jer sam taj broj sa SIM kartice registrovao na aplikaciju. Uredjaj troši veoma malo interneta, tako da kredit na kartici dopunjujem samo zbog trajanja kartice, a ne zato što je potrošeno. Bolje i ovo imati nego ništa, jer kokošari i džabalebaroši neće gubiti vreme da traže dal ima GPS. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 15, 2022 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Starija je navigacija u pitanju(Interphone S350) pa me interesuje da li je neko koristio i da li se isplati imati ovako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 7, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjeImam garmin 390lm u odlicnom stanju, sa nosacem za motor i punjacem. Kolika je njegova vrednost posto zelim da ga menjam, da ne bih lupio neku cenu bezveze Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjeImam garmin 390lm u odlicnom stanju, sa nosacem za motor i punjacem. Kolika je njegova vrednost posto zelim da ga menjam, da ne bih lupio neku cenu bezveze Sent from my ELE-L29 using TapatalkIma ih po Kupujemprodajem pa uporedi cene, najjeftinija je 165e a neki optimisti traže i po 300e...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2022. at 10:43, Stefan Lone Wolf je napisao: Jedno pitanje Imam garmin 390lm u odlicnom stanju, sa nosacem za motor i punjacem. Kolika je njegova vrednost posto zelim da ga menjam, da ne bih lupio neku cenu bezveze Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Ako ti nije problem napiši koju reč zašto ga menjaš. Ja sam baš imao nameru da ga kupim iako sam rekao da nikad više Garmin neću na motoru ali cena mu je jako povoljna pa me to malo prodrmalo. Ali ako si ga ti probao i nije zadovoljio ne bih ni ja opet da psujem Garmina godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam zato sto po dobroj ceni od kolege kuoujem 396lm,ne zato sto je ova losa nego je 396lm novija a dobijam za malo para... Inace je navigacija potpuno ispravna sa nosacem za motor, micro sd karticom i naravnom dozivotnim uodate mapa Sent from my ELE-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Maj 10, 2022 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 390 i 395 (ne znam za 396) posle nekog vremena počnu da imaju problema sa kontaktima koji su traljavo napravljeni. Ja sam u nekom trenutku zamenio kabal, pukao je bio jedan pin, ali su ubrzo kontakti popustili. Rešava se tako što se kabal sa kontaktima malo proturi napred i tako fiksira. Verovatno je to razlog što ih sve više ima na prodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.1.2022. at 9:44, vazlan je napisao: Starija je navigacija u pitanju(Interphone S350) pa me interesuje da li je neko koristio i da li se isplati imati ovako nešto. Koju imas - 19 drzava ili ….? ovde imas podatke koji te mogu interesovati Navigator GPS for motorcycles GPSBIKE Cellularline MOTOINTERCOM.EU GPS navigator dedicated to bikes, features from top range, price to everyone, specifically for motorcycle... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 391 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima krekovane mape za Garmin? Konkretno mi treba Severna Afrika/Maroko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5849 Napisano Mart 30, 2023 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Forum ne podrzava pirateriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8471 Napisano Mart 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2023. at 22:33, M a R k o je napisao: Da li neko ima krekovane mape za Garmin? Konkretno mi treba Severna Afrika/Maroko pitaj da li imaju obeležene servise za BMW ? https://shop.tracks4africa.co.za/product-category/maps/downloadable-gps-maps/ Pardon: North Africa Garmin GPS Map Download: Tunisia, Algeria, Libya v23.03 (BETA) - Tracks4Africa SHOP.TRACKS4AFRICA.CO.ZA for Garmin GPS Systems only! This T4A GPS maps covers the countries of Tunisia, Algeria or Libya. This... https://shop.tracks4africa.co.za/product/north-west-africa-map-download/ Prvi link je kompletna afrika, oko 60e, a druga dva su što tebi treba, free Promenio Mart 31, 2023 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 1, 2023 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2023 at 10:33 PM, M a R k o said: Da li neko ima krekovane mape za Garmin? Konkretno mi treba Severna Afrika/Maroko Za Severnu Afriku i Maroko možeš i besplatne OSM karte da nađeš ovde: OpenStreetMap-Garmin maps | Maps Download ALTERNATIVASLIBRES.ORG Download free maps for Garmin from OpenStreetMap. More than 70 countries: Europe, America, Asia, Africa and Oceania. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 1, 2023 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, ProMaster said: pitaj da li imaju obeležene servise za BMW ? Trenutno aktuelnu bazu BMW servisa možeš besplatno da preuzmeš ovde: Navigator VI | BMW Motorrad WWW.BMWMOTORCYCLES.COM The Navigator VI does much more than just tell you the way, allowing you to experience magical biking tours. In addition, the pioneering trip technology precisely determines the right... Negde pri dnu je Downloads... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12602 Napisano April 1, 2023 Ne silazi, 7343 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja od servisa do servisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12602 Napisano Avgust 24, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 7343 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ažurirao sam poslednju verziju mape za EU. Garmin Zumo 340. Promenio Avgust 24, 2023 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninom 11 Napisano Februar 27 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje aplikacije koristite na telefonu za navigaciju ( Calimoto, Rever, Detech,... ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4499 Napisano Februar 27 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sygic !! Neprejebiva navi ..Cesto je na nekom popustu pa za 15ak evrica kupis premium paket.. moze na 3 uredjaja...nema bolje , potpisujem ( kad otkljucas sve opcije ) ..Zadnje odusevljenje , kad sam se nesto vracao iz Slovenije prosle godine , uzmem da probam , toliko detaljno mozes rutu da isplaniras da realno nije , tipa : kroz SLO necu autopiut , u HR hocu autoputem , ovde hocu ovo , onde hocu ono... Bas prezadovoljan...Dok nisam kupio tom tom 550 hahshahwww.medinobend.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 573 Napisano Februar 27 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel sad Tomi daješ prednosti ili Sygicu, nEsam dobro ispratEo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4499 Napisano Februar 27 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu stvari za poredjenje ...sygic je u telefonu..telefon je telefon , a navigacija je navigacija , sa svim svojim prednostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Dok nisam kupio tom tom 550 hahshah Kako si zadovoljan sa tomtom 550? Ima li onaj bug kao Google Maps da moraš da prođeš kroz tačku koju si uneo ili će sve vreme da te vraća da se okreneš, ukoliko na vreme ne otkažeš sledeću stanicu? Louis ga trenutno nudi sa popustom od 25% ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4499 Napisano Februar 27 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tacku koju si uneo mozes da preskocis kad dodjes blizu , da te ne bi odvela u centar....Carobna funkcija je "na klik" Inace , ja napravim rutu na telefonu , u tom tom app , i ona se odmah pojavi na navigaciji na motoru.. olaksava , kao da su na google mapswww.medinobend.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...