davidloki 1341 Napisano Decembar 19, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Umetnička 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 19, 2020 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare danas, ka Crnom vrhu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 20, 2020 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na Veliki Maljen pred zalazak sunca sa vidikovca preko puta 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Decembar 24, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Danas neplanirano Stara planina 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Neplanirano je najbolje! Ja sam prekjuče imao priliku da uslikam savršeni odraz na površini jezera: 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, vasa.93 je napisao: Neplanirano je najbolje! Ja sam prekjuče imao priliku da uslikam savršeni odraz na površini jezera: Gde je ovo? Prelepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, lepota je u oku posmatrača. Inače je u pitanju jedno od višebrojnih jezera u Edinburgu - Dunsapie Loch. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je neko gledao serijal Memedovića o Staroj planini. Ostao mi je upečatljiv dekica koji bez obe noge živi sa bakom na samom kraju zaseoka Dandžalovica (kod/ispod Babinog zuba). Videvši to, a sa obzirom da sam u Pirotu za praznike, rešim da krenem, pronađem i popričam par reči sa deda Androm. Put je dosta težak, uputio sam se sa Ladom Nivom jer sam očekivao neočekivano. Posle par pogrešnih skretanja ... On i baka žive srećni i zadovoljni, napominju da je zdravlje i poštenje najbitnije. Ništa im ne treba osim društva, pogotovo za deda Andru. Neverovatno iskustvo, posle ovog obilaska, u mojoj glavi nešto se ozbiljno dešava 18 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam, veliki respekt za dedu. Covek radi sve kao da ima noge, cak i atv vozi bez problema. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2510 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Gledao takodje, sta reci, stvarno mi treba da se zapitamo sta nam vise treba u zivotu, sem zdravlja! Svaka cast kolega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2510 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Neplanirano je najbolje! Ja sam prekjuče imao priliku da uslikam savršeni odraz na površini jezera: Dobro "ispolirano" jezero sa keramikom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ispred Hrama 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kosmaj danas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Prvi sneg, u mojoj šumi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Januar 11, 2021 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prava zimska idila a tu odmah iza ćoška, Avala. Škriputanje neugaženog snega pod nogama, drveće pod belim velom, miris svežine u vazduhu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 12, 2021 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uspomene 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Januar 23, 2021 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Mediteran u januaru 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Januar 23, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan U vodu, na praznoj plaži, sa sve maskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan U vodu, na praznoj plaži, sa sve maskom Kolega, propisi su propisi. Molim lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Januar 23, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lomitelj said: 13 minutes ago, drs said: U vodu, na praznoj plaži, sa sve maskom Kolega, propisi su propisi. Molim lepo. I zdrava pamet je zdrava pamet. Hvala lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan I zdrava pamet je zdrava pamet. Hvala lepo. Pamet? Dajte zaboga, pa to je već godinama unazad totalni aut. Niste u trendu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Januar 23, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Šta da se radi, oldtajmer sam A da ne off-ujemo previše, jedan lepotan sa Uvca 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...