spredrag 1130 Napisano Maj 24, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ta neka toplina iz tvojih fotografija. Možda nostalgija? Piši nam malo više o Kini i sebi u njoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 24, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala! A, pisem ja o sebi i zivotu ovde na svom blogu - doduse, kad nisam lenja i kad nisam nonstop negde napolju! Saljem ti sad link u Inbox - da ne bude da se promovisem... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 24, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan stavi link! treba ljudi da vide kad već ne pišeš putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 24, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ako Maski kaze da smem - odma'! http://tamonegdedrugde.blogspot.com/ Elem, ideja samog bloga je moje skrabanje i neko moje vidjenje Kine i mog zivota ovde... Ono sto napisem, to i objavim - ne ispravljam, ne citam po pet puta, ne menjam nista. Takvo je kakvo je - gomila mojim misli i prica. Svaki put kad procitam neki od svojih postova, ja se nasmejem i sama - a, to mi je i cilj, da upamtim neke sitnice odavde, i da vidim kako je to izgledalo kad sam tek dosla ovde kad budem i kroz pet godina citala sve to... A, putopisi... Joooooj! Nadam se da ce se ovog leta i to promeniti! Motor je tu, ceka se sad samo godisnji odmor! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano Maj 24, 2015 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put posle 20 godina sam otišao na auto trke, Mišeluk, Novi Sad. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Upravo 9 dana po planinama Srbije, danas vratio...Golija 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Iz moje bašte , "okupan" kišom.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Maj 25, 2015 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put posle 20 godina sam otišao na auto trke, Mišeluk, Novi Sad. Lavic sa fotke je takodje iz tog doba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano Maj 25, 2015 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina u Srbiji, negde na Pešterskoj visoravni. Sa prošlonedeljnog proputovanja... Zatekli smo se tamo kada i radnici na održavanju pa smo imali priliku i da uđemo u "vetrenjaču". Nije bilo vremena za penjanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 25, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Lik putuje uz Australije od Marta prosle godine za englesku ...presao 30000 km KRALJ Popravljao sam mu motor i nastavlja dalje ujutru...nemam reci 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 26, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan genijalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Pticicaaa... ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 26, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Mesec sa Nikonom P610. Slikano iz ruke. Focal Length 412.8 mm 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će nekima biti možda glupo, ali da znate samo kakva je muka "uhvatiti" komšijsko cveće, iz zaraslog dvorišta do vašeg, sa fiksnih 50mm? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 27, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moli se maj da ne glumi oktobar ! Jutros... image hosting 15mb 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Preterao si sa dodavanjem plave. Fasade kuća treba da su bele, trava intenzivnije zelena, itd... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Švedska jedino što valja je priroda slikano u 23:03 čini mi se mraka skoro nema malo u slobodno vreme idemo i na kalifornijsku pastrmku 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Švedska jedino što valja je priroda Valja im i death metal scena Odlicne slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Maj 28, 2015 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja im klima nikako, utice depresivno na psihu ljudi (iako svi misle da bi ih, zbog standarda, mnogo bolelo dupe za klimu, utice na ljude bez njihove svesti o tome). Svedska (po nasem "Svecka") je toliko uredjena kao drzava, da moj rodjak, posle par meseci zivota tamo, nikako nije mogao zamisliti svoj zivot ponovo u Srbiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Cak i ovakav je kao san Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Preterao si sa dodavanjem plave. Fasade kuća treba da su bele, trava intenzivnije zelena, itd... Prvo da odbranim moju fotku, kao što naslov kaže, naglasak je na hladnim bojama, plava i zelena... Isto tako difuzno svjetlo u daljini je u trećini... Trava(zelena) nije mogla biti intezivnije boje jer je skoro mrak i ovo što je izvučeno, je pomoću HDR koji u većini slučajeva pogrešno zasiti boje, u ovom slučaju fasade, koje nisu bitne, i kao ovakve su više doprinjele utisku nego da su bijele... I gdje piše da fasada mora biti bijela ? Volio bih da nastavite sa kritikom do kraja, jer me iritira ono ITD ! Nije mi jasno zašto pojednici u ovoj temi komentarišu tuđe fotografije ? Niko od nas nije isti, prema tome neka svako obrađuje i postavlja fotke kako on misli da je najbolje... Ovo nije tema za takmičenje niti ima neke posebne kriterijume za fotografije... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Postavio si fotku i budi spreman na kritiku Ja to vidim iskljucivo kao pozitivnu stvar Ne treba mi savjet, hvala ! Ovdje se ne bi trebalo pametovati o tehničkom dijelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan OK. Ja mislim da bi, i ocekujem bas to kad ostavim svoju fotku Postoje sajtovi za fotografiju, postaviš fotku i raja komentariše, kao np. Dizajn zona, pa opleti frajeru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 29, 2015 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna stara narodna... "If someone corrects you, and you feel offended, then you have an EGO problem." 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jednog pametnjakovića ! Stvar je u tome, što nema šta ispravljati, fotka je u redu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...