Зорге 695 Napisano April 25, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пепсиколичар сам - пиво не трошим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Пепсиколичар сам - пиво не трошим. niti ja,onda pepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, molim vas za pomoć. Promjenio bi si sam ulje na superlightu a neznam kako jer dosad nikad nisam,može mi netko objasniti proceduru. Veliko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 26, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Отприлике овако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Отприлике овако. Hvala druže još jednom.Samo bio bi zahvalan ako bi mi netko mogao postat fotku od šarafa na kojem puštam ulje i tamo di ga sipam. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 28, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Sipas u rupu koja ti ostaje kad na desnom gornjem boku motora otvoris merač za ulje Ulje ispuštaš iz motora kad otpustiš jednini veliki šraf koji se nalazi odozdo na motoru bukvalno na sredini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Sipas u rupu koja ti ostaje kad na desnom gornjem boku motora otvoris merač za ulje Ulje ispuštaš iz motora kad otpustiš jednini veliki šraf koji se nalazi odozdo na motoru bukvalno na sredini Zodini legendo,veliko hvala Reci mi samo još dali je litra dovoljno?Kolko ga ti sipaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Molim samo ako je ikako moguće informaciju koliko ulja ide u superlight,nemogu nikako na netu naći a bojim se da ne stavim previše ili premalo Hvala vam unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 29, 2013 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Druze litar okruglo i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Druze litar okruglo i to je to Hvala Druže Evo maloprije sam obavio operaciju i nalijao sam malo manje,oko 8 deci i napravio nekih 20 km,nadam se da nije ništa zaribalo u mašini Dolijat ću još tih 2 dcl pa kud puko da puklo. Veliko hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanje u nizu od mene dosadnog ko proljev Zanima me dali u moj superlight 125 isto ide litra ulja kao i u superlight 150 budući da su mi tako rekli drugovi koji imaju spartanca ali od 150 kubika? Hvala i oprostite na dosadnim upitima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 30, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat, razlika samo u cilindru i klipu, ostatak mašine identičan, tako da 1l ulja ide u obe varijante i od 125 i od 151ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat, razlika samo u cilindru i klipu, ostatak mašine identičan, tako da 1l ulja ide u obe varijante i od 125 i od 151ccm Hvala doktore Ma buni me to jer sam nalijao 8 dcl i onaj prozorčić je skroz pun,ulje je došlo do H pa nisam ni sam znao kaj da radim,dal da stanem ili da dolijem još ti 2 dcl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 30, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пречешљај и ову тему, па покупи информације које се тичу саме машине, пошто се ради о истог фамилији мотора - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68394-keeway-speed-125150/ После тога, већина питања која би могао да имаш, отпашће сама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano April 30, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Пречешљај и ову тему, па покупи информације које се тичу саме машине, пошто се ради о истог фамилији мотора - http://forum.bjbiker...y-speed-125150/ После тога, већина питања која би могао да имаш, отпашће сама. Hoću,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugovi opet je Ovako,promjenio ulje u svojem spartancu prvi puts i mogu reći svima hvala na sugestijama Muči me sljedeće: sipao sam ulje ELF polusintetsko 10w40 i mogu reći da je katastrofa.Motor jako vibrira,teže mjenja brzine i još teže stavljam u ler.Mijenjam pod hitno! Trenutno nemogu nabaviti nigdje Motul pa bi vas pitao što da radije sipam,dali da stavim Motorex 10w40 polusintetsko ili Mobil 10w40 isto polusintetika? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Имате ту мађарске МОЛ пумпе и њихова уља? Ја бих пробао ово http://www.intermol.rs/sr/mol_u_srbiji/mol_maziva/ulja_za_vozila/ulja_za_motocikle/mol_dynamic_moto_4t_gp_20w-50_four-stroke_motorcycle_motor_oil/ , поготово што иде топлије време. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Имате ту мађарске МОЛ пумпе и њихова уља? Ја бих пробао ово http://www.intermol....ycle_motor_oil/ , поготово што иде топлије време. Tu kod nas je MOL kupio INU ali bome nisam još vidio njihove pumpe ovdje kod ns ali ni njihove proizvode kod Ininih pumpi. 20w50 ? ti si stavio to ulje?jel dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Имате ту мађарске МОЛ пумпе и њихова уља? Ја бих пробао ово http://www.intermol....ycle_motor_oil/ , поготово што иде топлије време. Tu kod nas je MOL kupio INU ali bome nisam još vidio njihove pumpe ovdje kod ns ali ni njihove proizvode kod Ininih pumpi. 20w50 ? ti si stavio to ulje?jel dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan U tvoj motor slobodno sipaj 20w 50 jer kad usija zvezda to 10 w 40 ce da se pretvori u vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 20w50 ? ti si stavio to ulje?jel dobro? Још увек не, али планирам неки такав вискозитет, јер и ја имам ваздушно хлађено моторче. Али ето имаш људе који користе баш то МОЛ-ово и имају само похвале за њега. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan 20w50 ? ti si stavio to ulje?jel dobro? Још увек не, али планирам неки такав вискозитет, јер и ја имам ваздушно хлађено моторче. Али ето имаш људе који користе баш то МОЛ-ово и имају само похвале за њега. @melcor i zorge hvala drugovi,stavit ću 20w50 svejedno kojeg proizvođača jer ovo MOL-ovo kod nas ne postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У принципу, неко мотоциклистичко, за мокра квачила, минерално 20W50 или полусинтетичко 15W50 ће радити посао, али за тако кратак период замење уља, какав је на тим моторима као на "Суперлајту", можда би могао да ископаш неко камионско, без адитива и тако неких ствари, али са ZDDP-ом, радило би посао. Пишу људи да таква уља знају да држе те машине у доброј кондицији много година. Углавном, циљ је постићи максимум квалитета за минималну цену. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan У принципу, неко мотоциклистичко, за мокра квачила, минерално 20W50 или полусинтетичко 15W50 ће радити посао, али за тако кратак период замење уља, какав је на тим моторима као на "Суперлајту", можда би могао да ископаш неко камионско, без адитива и тако неких ствари, али са ZDDP-ом, радило би посао. Пишу људи да таква уља знају да држе те машине у доброј кондицији много година. Углавном, циљ је постићи максимум квалитета за минималну цену. potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Koji akumulator ide u ovo nase cudo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...