Jump to content

Moto Zajednica

stomp

Članovi
  • Broj tema i poruka

    75
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu stomp

  • Rođendan 02.08.1980.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Keeway superlight

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

stomp's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav društvo. Imam jedan gadan problem i nemam pojma kako riješiti.Kako je došla nova sezona ja po običaju promjenio ulje i sve ok.Nakon vožnje ulje mi dolje na šarafu slini,uzmem ključ i dotegnem.kad sam mjenjao ulje obavezno sam šaraf omotao teflonskom trakom i stavio i podložnu pločicu.Kad motor miruje ne slini ali kad se vozim slini.Idem ja ispod motora to malo gledat i vidim malu pukotinu sa strane na navoju.Vjerovatno u vožnji pod pritiskom curi ulje.Recite kako to mogu riješiti? Dal se može zašvasati ili brtviti navoj sa nečim?Gadno me to sad muči
  2. Bome imas pravo Dule,mogel bi koji krug da napravim prije snega )
  3. Samo da pozdravim drugare,evo vec sam sest mjeseci u kanadi i uskoro se vracam doma.Prvo kaj budem napravil je da posjetim svojeg spartanca koji spava u garazi
  4. hvala ti srki al trenutno imam net samo na mobitelu tako da mi jedino kolko tolko normalno radi ovaj forum,sve ostalo mi cvika za pop...it.molio bi samo da mi neko pomogne savjetom koja svjecica ide.po nekim manualima pise da ide Ngk D8EA a cijelo vrijeme je u motoru bila D7EA,sad neznam koja da bude
  5. jbg vec sam stavio 10w40 al bome drugi put ide 15.btw koju svjecicu stavljate?
  6. Ma i ja nekak bi jos ovaj put stavio 10w40 makar su me tu vec ranije savjetovali da mogu stavit i 20w50.inace sam stavljao uvijek silkolene 10w40 i ok je motor isao.trenutno tu di kupujem na lageru nemaju silkolene nego samo motul,repsol i putoline pa budem onda sipao motul.
  7. Drugovi,ajde jos jedan savjet,dali da stavim motul 5100 10w40 ili motul 5100 15w50? Motor ima sad vec 20000 pa ni sam neznam.
  8. Hvala Zodini,zasluzio si vec barem gajbu pive
  9. Drugovi,dali neko zna koji je promjer sarafa dolje na kojem se otpusta ulje.moram kupit bakrenu podloznu plocicu jer ako jako ne zategnem slini ulje a negdje sam izgubio subler pa nemrem izmjerit
  10. hvala druze.ma nisam jos ni siguran dal trebam mjenjat ili jos ovu sezonu mogu odvozit.uglavnom gume svakak mjenjam.
  11. znaci dobre su,ajde bas mi je drago druze. zamijenio bi i lanac i lancanik al neznam kakve traziti,dal ti kinezi imaju neke svoje ili su klasicni ko i za sve motore. i jos jedna stvar,one bocne plastike su mi na spoju pocele se odvajat,jako su nekvalitetne.dali je ko imal slicni problem s tim plastikama bocnim?
  12. Bome odlucio sam obje zamjenit,imas ti Zodini pravo.stavil budem te savine obadvije pa sam bez brige.
  13. Doslo polako ljepse vrijeme pa reko da pozdravim drugove po motoru uskoro budim spartanca iz zimskog sna i polako se krece u krstarenja.btw narucio sam novu zadnju gumu,savu mc7 pa ako neko ima takvu nek javi dojmove. e da,i jedno pitanje,dali bi trebalo da i prednju mjenjam ili je za sigurnost dovoljno zadnju promjenit s obzirom da su obadvije za kisu ko da si na klizaljkama?
  14. Pozdrav drugovi. Tu kod mene neka bablja jesen s temperaturama do 25 stupnjeva pa je sezona potrajala malo duže.Ali sad polako ide spartanac u garažu do proljeća. Imam jedan nazovimo to problem.Početkom sezone sam skinuo centralni štender jer je bio jako nisko i sad dok bi ga stavio natrag da bude na njemu u garaži nemogu nikako. Zanima me dali ga je moguće staviti na taj štender bez opruge.Znači da ga namontiram gore ali bez opruge tolko da stoji preko zime u garaži?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja