johann 850 Napisano Mart 22, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Niški “Noćni vukovi” su ogranak istoimenog moskovskog motorističkog kluba, a njihov susret sa Putinom organizovan je na zahtev ruskog premijera. Inače, Putin i predsednik niškog kluba Goran Jovanović, upoznali su se prošle godine na bajkerskoj fešti u Sevastopolju, a Goran je, kao ratni veteran koji je u Vukovaru izgubio nogu, impresionirao Putina činjenicom da je, iako invalid, prešao hiljade kilometara do Sevastopolja. - Za Putina mogu da kažem da je kao mi, voli motorciklizam, patriotizam i pravoslavlje - kaže za “Blic” Goran Jovanović, o kome je ruski premijer za Novu godinu govorio i na ruskoj televiziji. Kako “Blic” saznaje bajkeri će se sa premijerom Rusije sresti ispred VIP salona Crvene zvezde, na Marakani, sutra, nakon zvaničnog dela sastanaka, a pre početka utikamice podmlatka ruskog ”Zenita” i “Crvene zvezde”, gde će u loži će sa Putinom biti i premijer Mirko Cvetković i predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović. Šta reči ? 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Mart 22, 2011 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taki smo ti mi bajkeri! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Mart 22, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Gospodinu Predsedniku i Goranu. Ovo pokazuje povezanost dvotočkaša, van politke. Trebali smo ranije da saznamo, možda smo mogli i mi odavde da se pridružimo pozdravu našoj sabraći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 22, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan BEOGRAD - Sastanak ruskog premijera Vladimira Putina sa bajkerima iz niškog kluba “Night wolves” (“Noćni vukovi”) i dolazak na stadion Marakana mogli bi da zasene i veoma važne ekonomske i političke poruke koji ova poseta ima za Beograd, počev od garancije da će gasovod “Južni tok” sigurno biti sagrađen do 2015. godine, pa do najave novih ruskih investicija u Srbiju. Niški “Noćni vukovi” su ogranak istoimenog moskovskog motorističkog kluba, a njihov susret sa Putinom organizovan je na zahtev ruskog premijera. Inače, Putin i predsednik niškog kluba Goran Jovanović, upoznali su se prošle godine na bajkerskoj fešti u Sevastopolju, a Goran je, kao ratni veteran koji je u Vukovaru izgubio nogu, impresionirao Putina činjenicom da je, iako invalid, prešao hiljade kilometara do Sevastopolja. - Za Putina mogu da kažem da je kao mi, voli motorciklizam, patriotizam i pravoslavlje - kaže za “Blic” Goran Jovanović, o kome je ruski premijer za Novu godinu govorio i na ruskoj tv. Kako “Blic” saznaje bajkeri će se sa premijerom Rusije sresti ispred VIP salona Crvene zvezde, na Marakani, danas, nakon zvaničnog dela sastanaka, a pre početka utikamice podmlatka ruskog ”Zenita” i “Crvene zvezde” ... Izvor : Blic http://www.blic.rs/Vesti/Politika/243121/Putin-garantuje-gradnju-gasovoda-Juzni-tok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12696 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Putin je ljudina, kralj. Divim mu se. Kada porastem hocu da budem kao Putin! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 23, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne treba mnogo da rastes 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 23, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_5b8DZmbnck Naravno da je motor simbol slobode ... nadam se da će Putin i Fonza to uspeti da objasne i ovim našim dilejama od političara ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 952 Napisano Mart 23, 2011 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas gledam na tv-u,sve su lepo najavili al' nikakve motore spomenuli nisu. Nisam ni ocekivao od ovih "nasih". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno idem na tekmu motorom pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Samo falim ja! Salim se! Sada sam se cuo sa Fonzom,stigao je u Beograd.Spremio je poklon Putinu,majicu na kojoj je pozdrav od motociklista Srbije,bez ikakvih obelezja klubova,sto rece Fonza"sve za majku Srbiju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6639 Napisano Mart 23, 2011 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem nijednog od gorepomenutih. Ni Putina, ni Fonzu...ali svaka čast obojici... Rekli su jutros u nekim vestima da će se Putin sastati sa Srpskim bajkerima i to na njegovu inicijativu...na Zvezdinom stadionu,kod VIP lože... Ovo može da bude veoma pozitivno za celu Srpsku moto populaciju...nas... Samo ako bude dobar prilog na bar dve-tri gledanije televizije... To će biti mnogo bolji marketing od svega što se ovde radi.Ne kažem da je sve što se radi malo,ali neko ko je faca kao Putin,dolazi i zahteva-traži-ŽELI da se vidi sa nekim našim predstavnikom...VELIKA STVAR... Poštovanje za Fonzu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno velika cast! Sve cestitke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16999 Napisano Mart 23, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub "Noćni Vukovi" učestvuje u aktivnostima i manifestacijama koje organizuje, podržava ili kojima prisustvuju predstavnici ambasade ruske Federacije. Moto sekcija Udruženja Veterana 63. Padobranske Brigade (čiji sam i ja član)ima veoma dobru saradnju sa moto klubom Noćni Vukovi, pa smo tako prošle godine zajedno prisustvovali i otkrivanju spomenika ruskim dobrovoljcima povodom stogodišnjice varvarinske bitke. Tom prilikom smo motorima bili u pratnji ruskog ambasadora. I ove godine smo planirali neke zajedničke aktivnost i putovanja. Braći iz kluba Noćni Vukovi čestitke na uspešnom predstavljanju srpskog patriotizma i pravoslavlja. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Putin je svojim gestom pokazao ko je ko.Sa njegove leve strane na stadionu sedeo neki deda mraz a sa desne iskreni prijatelj.On je verovatno i dosao da bi se video sa prijateljima ali su ovdasnji politicari hteli to da iskoriste kao dosao je kod njih. Kakav (zasluzen) samar ovdasnjim politicarima. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde koja fotka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji ne poznaju Fonzu , evo ga : Slikano u Moto klubu Mancula u Cacku decembra 2007. god . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 23, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 23, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan stvarno svaka čast Putinu i stvarno velika čast za Fonzu! prosto neverovatno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo samo da budemo ponosni sto delimo asfalt sa ovim covekom! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno ovaj smajli ima punu funkciju Fonza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan :staa2: :care: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 23, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, bio sam na stadionu i video sam da su kolege bajkeri parkirali ispred VIP ulaza Zvezdinog stadiona, bilo je tu i turiranja a policija... Ovo je stvarno velika stvar da pored svih domaćih političara, Putin pored sebe ima jednog bajkera sa kojim je uglavnom pričao, sa Deda mrazom ništa... Osećao sam se tako ponosno... Sad će valjda ovi smradovi malo više da razmisle pre nego što nam opet dignu registracije... Video sam na motorima i dosta makedonskih zastava, kakva je to dodatna priča? A video sam i da su sa jednog motora kolege i snimale pa se nadam snimku uskoro... Pozdrav od kolege snimatelja, možda ste videli moj zeleni TDM pored reportažnih kola, žao mi je što vam se nisam mogao pridružiti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Makedonski ogranak NW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan da da momci na maksi skuteru su snimali.... valjda ce se javiti ovde sa nekim snimkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...