Jump to content

Moto Zajednica

svemirko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    210
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu svemirko

  • Rođendan 11.06.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

svemirko's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

75

Reputacija u zajednici

  1. svemirko

    BMW f650gs

    ovo mu je fabricko stanje
  2. svemirko

    BMW f650gs

    Prodajem BMW F650gs. 2004 god. presao 10000km,ima abs,grejace rucki,centralni stender i sve je u fabrickom izgledu. Cena je 3800e. Moze i zamena za t-max naravno uz moju doplatu. Motor je u odlicnom stanju izgleda kao nov jer je vrlo malo vozen. Izvinjavam se svima jer sam ostao bez inspiracije sta bih jos napisao,u zadnje vreme slabije sam na forumu zbog obaveza tako da za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte na 0652425365.
  3. krenes lepo lazarevac,rudnik,cacak,uzice,zlatibor,preko zlatara do nove varosi,prijepolje,pljevlje,zabljak,savnik,niksic,vilusi i h.n. losiji delovi puta su izmedju pozege i cacka zbog nekih radova koji su zapoceti i izmedju prijepolja i pljevalja zbog zakrpa na putu. imas puno ostrih i sporih krivina posle savnika i klizavog asvalta oko niksica. idealni delovi su zlatibor zlatar,zabljak savnik i vilusi pa do mora. U niksicu nemoj da skreces desno na prvoj tabli nego produzi pravo jos 2km do eko pumpe pa desno da se nebi zapetljao na na petlji malo je nejasna pa bi se sigurno malo smorio jer nebi bio jedini koji je tu krenuo pogresnim putem. Srecan put.
  4. Posto je moj rezervoar koroziro, trazim ocuvani rezervoar po mogucstvu plave boje. I takodje trazim i ceradu za gs. Pozdrav
  5. Trenutno sam u potrazi i polovne cerade za gs....ako ima neko viska ili zna nekog kome vise ne treba, javite mi
  6. sigurno da moze samo ne znam koliko bi me to kostalo a i neznam ko to radi. Ako znate nekoga dajte telefon pa da proverim. ovaj moj je korozirao iznutra a i spolja oko slavine pa najvise zbog toga bi ga menjao a i jednostavnije je.
  7. jel mozda ima neko rezervoar za gs? Moj je nesto zardjao pa bih menjao. Jos ako je u plavoj boji idealno.
  8. Bolje bi bilo da si sacekao policiju.Isto se desilo kolegi koji nije imao registrovan motor i osiguranje mu platilo povrede i stetu na motoru a on ce posebno odgovarati tj.kaznu platiti za to sto nije bio registrovan.Covek ga je isekao i izgurao sa puta i sav je bio dobar ali polako vremenom je pokusao da promeni pricu kako on nije kriv a na licu mesta bio je sve kao on ce sve da plati sav dobar i tako to. Sto se tice da li mozes da odgovaras ne mozes. ali isto tako ne znam kako mislis stetu da naplatis osim ako je zena skroz korektna.
  9. Ako neko ima rezervoar za pomenuti model a da je dobar i nije zardjao iznutra i spolja neka ponudi na pm ili na tel 065-2425365.
  10. prijatelje,slikas kao da si isao na fotografsku sekciju u skoli a tek sto lepo pises pa ko bi rekao da si citao samo stripove a ne debele knjige Svaka cast uzivanje kao i uvek
  11. svemirko

    kome treba

    kolega @nemanja_zem se prvi javio na pp pa mozes njega da kontaktiras ostavio sam mu broj da se sutra nadjemo pa ti vidi sa njim
  12. svemirko

    kome treba

    posto @isterivac nije u mogucnosti da pokupi vaucer on je i dalje kod mene tako da i dalje ceka nekog kome treba,samo je sve manje vremena (do 30.04). Javljajte se ljudi ako nekom treba da ne propadne.
  13. svemirko

    kome treba

    @isterivac tvoj je vaucer. na pp ti pustam broj telefona da se dogovorimo za detalje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja