QmBGD 3947 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je gori sexoman od onog, rekao bih... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, AndjeoPakla je napisao: Podseti me na jednog čiku iz noćnog programa nekadašnje TV Palma Sorry Boki, malo šale nije na odmet Ahahahahaha, koji si ti ludak, oplakah! p.s. Al dopada mi se kako razmisljas Promenio Jun 20, 2023 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7886 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 2085 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je @BokyBoy da nađe švalerku sa ovolikim video nadzorom .Tačno zna koja ide u štetu,i odmah,ako hoćeš da ćutim mora i ja da dobijem.I ako ste primetili,jedini on se ne žali na kamere u BG-u. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2524 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Bato, na profilnoj slici ujedaš, na ovoj dušička od čoveka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 20, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MaxiS je napisao: @BokyBoy Bato, na profilnoj slici ujedaš, na ovoj dušička od čoveka ...nisam ja, to je moja šauma... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes ove kamere,ne moze covek vise ni "posteno" da ukrade Promenio Jun 20, 2023 član MatorKonj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3947 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stavio naočare - klasična obmana neupućenih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2524 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti naocare... Covek bre ima smejalice na obrazima Lepo ja kazem, dusicka @BokyBoy Mala sala, nadam se da ne zameras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, MaxiS je napisao: Ma pusti naocare... Covek bre ima smejalice na obrazima Lepo ja kazem, dusicka @BokyBoy Mala sala, nadam se da ne zameras Taman posla druze da zamerim, ja sam uvek za zdravu zajebanciju... Sto bi ti rek'o Dušicka od coveka... Promenio Jun 20, 2023 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6113 Napisano Jun 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja poznat mi covek, kad ono Dwayne Johnson Promenio Jun 20, 2023 član Sharky - Alex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8178 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 378 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy jedno ozbiljno pitanje, koji brojač koristiš za brijanje glave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, shlem je napisao: @BokyBoy jedno ozbiljno pitanje, koji brojač koristiš za brijanje glave? Najobicniji, kao za bradu, po mogucnosti sa sto vise seciva, 3-4, nebitno, koji nadjem... samo produzim sa brade na glavu...a drugi, isti takav, za druge stvari...ne sa tim...mada, moze i to, sta fali, sve je moje... Promenio Jun 21, 2023 član BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7026 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 2961 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Sharky - Alex said: Vidim ja poznat mi covek, kad ono Dwayne Johnson Hahahahahahahaha isti!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2089 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 780 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, gebee&co je napisao: Lako je @BokyBoy da nađe švalerku sa ovolikim video nadzorom .Tačno zna koja ide u štetu,i odmah,ako hoćeš da ćutim mora i ja da dobijem.I ako ste primetili,jedini on se ne žali na kamere u BG-u. То је она: или ћеш и мени мало да даш или оде све у етар, а она се фемка као млада пред прву брачну ноћ… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 21, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, nisam ja tema ovde, stavljajte vaše slike pa da zezamo malo i vas 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7886 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 2085 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, BokyBoy je napisao: Aman ljudi, nisam ja tema ovde, stavljajte vaše slike pa da zezamo malo i vas Pošteno,ja sam ljubomoran jer si lepši od mene.Gde da stavljam moju sliku,da plašim ljude.Mada ne bežim od šale na moj račun. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...sad ce gumicaaa...ta-na-na-na... Promenio Jun 21, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7886 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 2085 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy meni je bitno da si ti pročitao,mogu slobodno da brišu.Svelo se ne smeš ni da se zdravo našališ . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6113 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Boki podigao standard u ovoj temi, stvarno ne ide da mi obicni smrtnici (citaj manje lepi) kacimo svoje slike 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 21, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano Jun 21, 2023 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Boki je ROCK samo beli Imam kolegu na poslu, čovek je Jonny Sins, copy - paste. Bukvalno. Stalno teramo šegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9369 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Boki pokrenuo si lavinu, ode tema u off... Da izvadiš stvar, daj jednu fotku na Kawi sa nekom domaćicom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bajker71 je napisao: Boki pokrenuo si lavinu, ode tema u off... Da izvadiš stvar, daj jednu fotku na Kawi sa nekom domaćicom. Razumem i nije mi tesko...jel moze ovako, dok ga briska ili...? Promenio Jun 21, 2023 član BokyBoy 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1536 Napisano Jun 21, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, hvala. Ovo moram mojoj da pokažem. Ona samo sedne i kaže gde želi da se vozi... ali ne učestvuje u pripremnim radnjama. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano Jun 23, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo si mi ti svirnuo kada smo se sreli, svi skuterasa ignorisu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...