Nordkapp 194 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan onda nije to što sam mislio, pa ipak veoma lepo, trebaće kad kurcona završi dole, da se provozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 25, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17534 Napisano Septembar 27, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2420 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad me vidite za jedno 20 god da me prepoznate na ulici... Biću bas kul dedica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Photo by@bocca_bastard Idea by @milos-v Sent from my iPhone using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Octobar 19, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mladi i matori ja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 19, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 194 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, što si se prepao, kao , da si ugledao živo coronu. Ajde brzo stavi masko, da te ne ujede... ili pak si ga dao u gaže pa sad neznaš šta češ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Octobar 20, 2020 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 27.9.2020. at 9:58, BokyBoy je napisao: Evo kad me vidite za jedno 20 god da me prepoznate na ulici... Biću bas kul dedica Izgledaces ovako kao ja. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17433 Napisano Octobar 26, 2020 Integrisan, 5152 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17433 Napisano Novembar 9, 2020 Integrisan, 5152 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 9, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sarmu se preskočilo, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odmah na pečenje a Ne smem ništa da komentarišeM, prošli put je rodbina bila u pitanju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja malenkost vrlo skoro... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Novembar 11, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, praava muska masina! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od familije Jovanović...sa Banjske stene 30.07.2020. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 19, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, shoyyka je napisao: Pozdrav od familije Jovanović...sa Banjske stene 30.07.2020. Pozdrav i Vama... Ja sa svojom familijom bio okruglo mesec dana pre na tom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, DonToni je napisao: Pozdrav i Vama... Ja sa svojom familijom bio okruglo mesec dana pre na tom mestu. Ne važi se...nema fotosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 19, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan evo iskopao neku sa klincem... i jednu svoju na povratku na Drini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Novembar 19, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ау леп прозор, где је ово тачно ако може инфо?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @KrokodiloTara-vidikovac Banjska stena @DonToni Super fotos, gornji, bistro... mi bili u vreme kad fotografišemo pravo u Sunce, nema tu baš lepih fotosa... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 19, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: @DonToni Super fotos, gornji, bistro... mi bili u vreme kad fotografišemo pravo u Sunce, nema tu baš lepih fotosa... i to jos ubio piksele sa 1800 na 500 da ne kačim mnogo veliku sliku... ali svakako je razlog što je vreme bilo čisto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Novembar 19, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Izgledamo" kao ninja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 19, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: "Izgledamo" kao ninja! Taman čoveku rešiš problem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Novembar 19, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa obrijao se, 2mm pod kozu! Bas kako treba Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo , nije me dugo bilo , malo sam ostario ali eto me nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...