Jump to content

Moto Zajednica

DonToni

Članovi
 • Broj tema i poruka

  371
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

257 Excelent

O članu DonToni

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Surčin
 • Motocikl
  GSF 1200 S

Poslednji posetioci profila

2202 profile views
 1. Ja sam kupio Bandita sa koferom, i dok ga nisam skinuo nisam imao mira... Nema šanse da ga vratim na motor.
 2. To bi trebalo da je to. Moj zidarski metar kaze 150x85x135.
 3. Možda je u kvaru, pukla letva volana, ili ko zna kakav banalan razlog..., pa otišao po mastora ili da organizuje šlep. A, možda je stvarno buzdovan.
 4. Danas prosao kroz Banovce i video motorce sa reklamom na livadi pored puta... Sad znam i gde si !!!
 5. Kad je god pocela prica o prijavi boravka samo bi pokazao SRB LK i sve se odmah zavrsavalo komentarom sto nisam odmah rekao da imam dvojna dokumenta. Kasnije sam odmah davao i nasu LK prilikom kontrole, uz sva dokumenta.
 6. Dokumenta (pass i LK) mozete da imate dvojna, sa razlicitim adresama prebivalista, dok vozacku smete da imate samo jednu sa adresom u drzavi koja ju je izdala, i to iz jednog jedinog razloga da ne bi upravljali vozilom ako ste pod zabranom. Npr. dobijete zabranu upravljanja u Srbiji u srpsku vozacku, pa vi nastavite da vozite sa vozackom koja je izdata u drugoj drzavi. Zato prilikom menjanja vozacke morate da predate vozacku koju vec posedujete ili da date izjavu da ne posedujete drugu vozacku dozvolu. U ovom slucaju ce pre Bugari da ti traze da promenis dozvolu u BG nego nasi. A motor ukoliko je na tvom imenu ne bi trebalo da imas ikakvih problema u Srbiji.
 7. Sreća pa piše godina na peharu
 8. Zatekao sam se danas na Mladenovackoj pijaci u trenutku prolaska vase kolone. Zvucalo je impozantno, stariji su negodovali zbog buke, dok su mladji povikivali da su to Deda mrazevi na motorima. Kad sam izisao video sam samo zacelje kolone sa quad-ovima. Bravo.
 9. Svaka čast. Pojas ide direktnom isporukom. Hvala za učešće u akciji.
 10. Ispraviću se, : (izvor: Agen.za Bezb.Saobraćaja) Profesionalni vozač je vozač čije je upravljanje vozilom osnovno zanimanje, i to kada upravlja vozilom, odnosno skupom vozila kategorija C, C1, D, D1, CE, C1E, DE ili D1E i koji za obavljanje svog posla mora imati stečenu početnu kvalifikaciju odnosno periodičnu obuku. AMSS: Profesionalni vozači su osobe čije je osnovno zanimanje upravljanje motornim vozilom i koje su zadužene za prevoz robe ili putnika. Da bi osoba mogla da obavlja posao profesionalnog vozača potrebno je da poseduje: · vozačku dozvolu odgovarajuće kategorije, · odgovarajuće vozačko iskustvo, · potreban nivo poznavanja propisa, · informacije o tehničko-eksploatacionim karakteristikama vozila kojim upravlja · informacije o karakteristikama saobraćajnica po kojima se kreće i uslovima koji vladaju na njima, · odgovarajuće psihomotoričke sposobnost za bezbedno upravljanje vozilomi, izražene kroz: dobru koordinaciju pokreta i orijentaciju u prostoru mentalnu stabilnost, samokontrolu i logičko rezonovanje, visok nivo odgovornosti i koncentracije. Samo osoba koja ispunjava sve ove zahteve, može obavljati poslove profesionalnog vozača.
 11. Jakna prodata kolegi sa foruma.
 12. @No_LiMiT Nadam se da će ti neko stručniji reći kakav punjač da kupiš. Ja sam kupio u Louis-u neki pametni ali nije digitalni već analogni i mogu da biram jačinu punjenja, pa pošto su mi ovde (na forumu) takođe rekli da je bolje puniti slabijom strujom ja ga punim sa 500mA. Takođe mogu da biram da li hoću punjenje ili održavanje akumulatora. Ne držim ga stalno nego u mesec dana prikljucim dan-dva da ga održava (refrešuje, puni-prazni), pa ga prebacim na punjenje da ga napuni do kraja i opet skinem sa punjača. Stoji mi u garaži gde je hladno, ali nije minus. Povremeno proverim unimerom stanje i uvek pokaže 12,7V (dođe mi da pomislim da mi unimer ne radi, već da je blokirao )... p.s. šta mi je ovo trebalo, sad ću ga ureći
 13. Ja sam profesionalac (imam upisane sve kategorije) i čak sam kod sudije izjavio da radim kao vozač, u nadi da će mi oprostiti, dobio sam zabranu upravljanja samo na kategoriju sa kojom sam napravio prekršaj. Kolege, koji su profesionalni vozači, i koji su učinili prekršaj "na radnom mestu" upravljajući kamionima, takođe su dobijale zabrane upravljanja i to samo na kategorije kojim su upravljali kad je napravljen prekršaj za koji su osuđeni.
 14. Kolega @Singularitet, hvala na ponudi. Evo ja ću da otkupim pravo da uplatim 1001rsd, ako se do kraja ne javi niko sa višom cifrom.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja