Jump to content

Moto Zajednica

DonToni

Članovi
 • Broj tema i poruka

  366
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

249 Excelent

O članu DonToni

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Surčin
 • Motocikl
  GSF 1200 S

Poslednji posetioci profila

2134 profile views
 1. @No_LiMiT Nadam se da će ti neko stručniji reći kakav punjač da kupiš. Ja sam kupio u Louis-u neki pametni ali nije digitalni već analogni i mogu da biram jačinu punjenja, pa pošto su mi ovde (na forumu) takođe rekli da je bolje puniti slabijom strujom ja ga punim sa 500mA. Takođe mogu da biram da li hoću punjenje ili održavanje akumulatora. Ne držim ga stalno nego u mesec dana prikljucim dan-dva da ga održava (refrešuje, puni-prazni), pa ga prebacim na punjenje da ga napuni do kraja i opet skinem sa punjača. Stoji mi u garaži gde je hladno, ali nije minus. Povremeno proverim unimerom stanje i uvek pokaže 12,7V (dođe mi da pomislim da mi unimer ne radi, već da je blokirao )... p.s. šta mi je ovo trebalo, sad ću ga ureći
 2. Ja sam profesionalac (imam upisane sve kategorije) i čak sam kod sudije izjavio da radim kao vozač, u nadi da će mi oprostiti, dobio sam zabranu upravljanja samo na kategoriju sa kojom sam napravio prekršaj. Kolege, koji su profesionalni vozači, i koji su učinili prekršaj "na radnom mestu" upravljajući kamionima, takođe su dobijale zabrane upravljanja i to samo na kategorije kojim su upravljali kad je napravljen prekršaj za koji su osuđeni.
 3. Kolega @Singularitet, hvala na ponudi. Evo ja ću da otkupim pravo da uplatim 1001rsd, ako se do kraja ne javi niko sa višom cifrom.
 4. DonToni

  Sjenički sir

  Ja se upisao za novu porudžbinu, pa da podignem oglas da što pre stigne nova tura
 5. DonToni

  Održavanje kacige

  Neko je pominjao ove maramice za brisanje vizira u nekoj temi ali ne mogu da je pronadjem. Video sam ih na LUKOIL pumpi na autoputu. Cena nije bila istaknuta, pa sam pitao posto su: 29 dinara. Ja sam probao sa vlaznim maramicama sa naocare i zadovoljan sam. Kupuju se u DM-u na kutiju, unutra ima 52 komada i vrlo su male pa ih je zgodno ubaciti u jaknu po nekoliko komada u dzepove, a da uopste ne smetaju. Cena je bila letos ispod 200 dinara za kutiju (ispod 4 dinara /kom).
 6. Pojas, kupljen u Louisu. Nov (ne korišten), za KRUPNIJE kolege , za obim struka preko: 110-120 = XXL Taillenweite in cm Nema početne/minimalne cene za licitaciju. Licitacija traje do 15-og Decembra, a da bi najbolji ponuđač dobio pojas potrebno je da uplati izlicitiranu cenu meni, pa da ja isti iznos uplatim u humanitarnu akciju i priložim dokaz, ili na: Pojas šaljem brzom poštom o svom trošku po potvrdi uplate izlicitirane cene. Pozdrav!!!
 7. Po meni je sasvim validno da neko odredi početnu, tj. minimalnu, cenu da bi se nečega odrekao u korist (u ovom slučaju) dobrotvorne akcije/pomoći. Kolega ovde upravo to i radi, prodaje nešto da bi to donirao... Ovde je kolega aukcijaš pokazao još više koliko je velikog srca.
 8. Cirkulacije vazduha oko cilindara ima uvek, samo u manjoj ili većoj količini. Vazduh struji kroz rebra na cilindrima i dok motor stoji, kao što sigurno znate, topliji vazduh se penje naviše i zbog toga na njegovo mesto ulazi hladniji vazduh... Sad, da li je to dovoljno ili nije zavisi ponajviše od temperature vazduha iz okoline, od čistoće tih rebara (da vazduh lakše struji),... Ne vidim razlog da se motor pregreje ukoliko stoji na mestu i normalno radi u leru. Kontruisan je da toliku količinu energije/toplote izgubi/preda okolini.
 9. Ma sebičan je... Treba mu neko da mu pravi zavetrinu u Q2, da ga Quarta ne prešiša u pol pozicijama! Baš njega briga za rezultate mlađanog...
 10. Na lokaciji je, upravo bio. Pozdravlja sve kolege "motoriste"
 11. @Borzegi Ne mora da se ide autoputem. Može preko Avale pa posle Ralje levo ka autoputu. Dolazi se tačno između naplatne rampe i mesta gde Dobrica stoji: Posle toga se može nastaviti prema Mladenovcu, pa ili Desno nazad preko Avale, ili Aranđelovac, Kosmaj,...
 12. DonToni

  Sjenički sir

  'Oću i ja da se utefterim za tog rogonju
 13. DonToni

  Cerada za motor

  Pretpostavljam da je to za skuter, kao što im piše na sajtu!? Ja sam imao Dimension: A: 230 cm, B: 140 cm, C: 98 cm I bila mi je taman kad nemam montiran kofer, a ova vidim da je dosta kraća, i to u najvećoj veličini.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja