Jašim 5428 Napisano Septembar 18, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Раније, нормална потрошња је била 5,5 - 6,5 Понекада сам успевао да спустим на 5л , понекад ! Однедавно приметим да сам потрошњу скинуо на стандардних 4,2 - 4,3 Размислим : почео сам да сипам на ОМВ - није , престао сам да негде "журим" ... може бити, не мора да значи, возим се као и обично ван града ... Па коњу матори почео си да возиш 80 - 90км/х , без потезања , наглих убрзавања и прескакања других учесника . Е сад мене интересује јел су ови симптоми забрињавајући ? Јел све у реду и дал" се још некоме дешавало ? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 6.4l/100km normalne vožnje. Doduše, u Dynamic modu sam uspeo 10 da prebacim, so there's that Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Septembar 18, 2023 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Napišite koji je motor u pitanju, ovako ništa ne znači. Često menjamo motore.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jašim je napisao: Е сад мене интересује јел су ови симптоми забрињавајући ? Јел све у реду и дал" се још некоме дешавало ? Desilo se i meni kako sam promenila motor, zamenila cbR za cbF... Samo što potrošnja kaže drugačije, zadnje dolivanje posle 100km 7,4l... Uskoro ću da pređem još 100, pa da proverimo opet. Ne stigoh da odvezem magistralu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Septembar 18, 2023 Nemanja Stojanović, 1409 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 750 manuelni '23. Po gradu 3.8-4.0 Na laganim magistralama 2.7-3.0 Na autoputu 130-150kmh 4.0-4.3 Na Navaku sport mode 4.5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5428 Napisano Septembar 19, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Alexandra995 je napisao: Desilo se i meni kako sam promenila motor, zamenila cbR za cbF... Samo što potrošnja kaže drugačije, zadnje dolivanje posle 100km 7,4l... Uskoro ću da pređem još 100, pa da proverimo opet. Ne stigoh da odvezem magistralu. " Добри коњи су увек морали добро и да поједу " одувек било него мене забринуло што сам се опустио, успорио . Да не пређем на неку пензионерску варијанту , тротинет , електрику ... пу , пу далеко било. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 22, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Z900Rs od 3,5 do 8 litara Beograd grad 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal sam pisao sa ovim motorom ovde oko potrosnje. Suzuki GSX 1250 FA 2012. god Ovo mi je ubedljivo najmanji potrosac od motora koji sam ikad vozio (pogotovo uzimajuci u obzir snagu) i cesto se pitam, da li neko laze ovde...ili lazem sam sebe. Ali ipak ne, motor generalno malo trosi. 270 km mesovite voznje. Od 2k obrtaja do 6-7k obrtaja. Autoput, grad, magistrale,naselja...Potrosio ukupno 13.45 litara. Od cepa do cepa. Sa potrosnjom nesto preko 5l i ovom kubikazom, vise sam nego zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17196 Napisano Septembar 22, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pfff...amateri. Ja danas dosuo gorivo i slucajno rekoh da pogledam koliko sam presao km... Kad ono, prosek Devet litara bajo moj! al ostrog gasa i uglavnom gradske voznje... Al zato, ide zelenko mamu mu jebem kao besan, samo riče i preskače aute u sekundi, cim pipnem gas, u kojoj god da sam brzini, hoce da me zbaci sa sebe, kao divlji bik... 'bem ti lud motor, jednostavno ne mozes da ga vozis normalno... ...rece neko ovde da dobri konji moraju i puno da jedu da bi vukli... tako da, koga bole piša kolko trosi, ne znam ni sto sam gledao uopste... Idemoooo...!!! Promenio Septembar 22, 2023 član BokyBoy 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, XJR 1300 mi je svukao Beograd-Zagreb 9.6 litara. Borio se deckonja sa vetrom. Amateri rekoste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10198 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam se provozao do CG, da osolim malo dupe. Vozio sam umereno u odlasku, nedelja, nije bilo puno vozila i imao sam nisku potrošnju. U povratku, radni dan, kamion za kamionom, kolone vozila, velika gužva zbog radova na više mesta. Išao sam starim putem, Kanjon Morače itd., kratki pravci pa sam zavrtao gas da ispreskačem sva ta vozila... Zanimalo me kolika je potrošnja, vodio sam evidenciju svakog sipanja i pređene kilometraže i na kraju je ispalo 5,8l. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 22, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Zx9r lagane vožnje oko 5 do 5.5 a ako se malo brže vozi 7 do 7.5 a pun gas ne znam meni je nemoguće taj motor voziti pun gas duže od par minuta,to jest nemam hrabrosti za duže pod punim gasom.A verujem da bi kod nekog ko sme i može to bilo oko 10litara na 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 22, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan A od svih motora koje sam vozio a bilo ih je baš dosta po meni najekonomičniji kad se uzme u obzir snaga i vozne karakteristike to je Zzr 600 od 3.6 do 6 maksimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano Septembar 22, 2023 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bmw k1300 do CG-Primorja i nazad, 2 kofera, sa suvozacem torbama natovaren nije pokazivao na bordu preko 7l a peglao sam ga fino... ali kako god da sam ga ranije vozio ne moze da se spusti 6-6.5l. Po gradu ja mislim da tuce realnih 9-10l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17196 Napisano Septembar 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Biker Boy je napisao: Bmw k1300 do CG-Primorja i nazad, 2 kofera, sa suvozacem torbama natovaren nije pokazivao na bordu preko 7l a peglao sam ga fino... ali kako god da sam ga ranije vozio ne moze da se spusti 6-6.5l. Po gradu ja mislim da tuce realnih 9-10l. Drugar ima K1200s i tu je isti sa potrosnjom kao i ti, tojest kao ja... Meni je Kawa po Bosni i CG trosila oko 7L. Al smo terali ozbiljno po gasu... Tako da sam ja generalno zadovoljan odnosom snaga-potrosnja kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Septembar 22, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan gsxr 750 к1 просек 7л супер 95 Нис Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Кавасаки Версис 1000, 2012год, ишли другар и ја до Херцег Новог, брзина у континуитету 100-120-130, преко Жабљака и Шавника, сипам од чепа до чепа 4.0л потрошња… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj versys 650, solo voznja, ne prelazim 110 kmh magistrale 4/100. Po gradu ne racunam. Kratke su mi relacije i retko sipam gorivo jer uvek punim. Tako da sa jednim tankom dosta guram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 23, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan V strom 650, normalna vožnja, ne forsiram, ali ni ne štedim ga nešto, uvek se vrti oko 4l. Pricam o magistrali, povremeno autoput, po gradu retko vozim.Recimo do Crne Gore letos,tačno 1.300 km , a potrošeno 51 litar goriva, ako se lepo sećam. Magistala, autoput, sam na motoru, sa laganim prtljagom.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Septembar 23, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Morini X-Cape 650. Izmedju 4.5 i 4.8l na magistralnim putevima. Moze sigurno i da se spusti jos, ali kad bi se vozilo laganijim, nekim cruising tempom voznje.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Septembar 23, 2023 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Danas Benelli bn 125 presao 110km,brzina 70-75 ,dolio do vrha skoro 2 litra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Septembar 23, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500 posle 6000 km od kad sam ga kupio ni u jednoj varijati ni sa saputnicom ni bez nije preso 4l.E sad grad imam 10% grada,ostalo kako kad,auto put,magistrala,lokani put,sta znam vozim onako normalno,bar ja mislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Septembar 26, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan BMW S1000XR, sipao danas do čepa... Dynamic mode, potezanje po gradu... 8.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 27, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 9. 2023. at 22:22, MatorKonj je napisao: Suzuki GS500 posle 6000 km od kad sam ga kupio ni u jednoj varijati ni sa saputnicom ni bez nije preso 4l.E sad grad imam 10% grada,ostalo kako kad,auto put,magistrala,lokani put,sta znam vozim onako normalno,bar ja mislim Како записујем сваки пут када точим, што мотор, што ауто, те извлачим просечну потрошњу. За GS500 ми је у просеку ако гледам ову сезону узимао око 5.18 литара на 100 км. Само што је код мене скоро све градска вожња... Можда је ред да се чисте карбови? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 9. 2023. at 9:23, Jašim je napisao: " Добри коњи су увек морали добро и да поједу " одувек било него мене забринуло што сам се опустио, успорио . Да не пређем на неку пензионерску варијанту , тротинет , електрику ... пу , пу далеко било. Ja se zahvaljujem mlađem naraštaju,malo me probudiše sad u prošli vikend!A bio sam upao u neki bajkerski melanholizam,što turističko-osmatračkom vožnjom,što prilagođavajući se kolegama... Ne merim potrošnju inače,jednom napunio Suzy,pa opet,ispalo 5.2 aj' 5.5L jer je i to "do vrha" upitno,sipaš,sipaš ono odlazi negde. Drago mi beše što mi je "kliknulo" u glavi,kad se vraćasmo,sve su ređi ti momenti,može proći i Rossi pored mene,svejedno mi...valjda godine.Iskustvo te drži na zemlji,uči te... Elem utupi ga...za nekih 50ak km. sam sljuštio od tri crte(od pet) do jedne,tad počne blicati lampica(rezervoar 19L).Znači slavina bila otvorena baš?!I ako je...dinamična,na momente baš sportska... Baš beše lepa vožnjica od Majdanpeka do Kučeva,posle mi bi malo...usput izbegavajući krave,( beše krave@blackmore ?),pa srndaće,čovek se prosto zapita otkud srndaći u šumi??? Da rezimiram, Suzy troši kol'ko zavrneš ili ne,bukvalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...