kosooki 1317 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan al ako bude bas insistirao, recicu mu gde ima dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 13, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Za sada svi ovde prisutni imamo razlog da platimo pivo :-) Čekamo Bobana, mislim da će i on uskoro... Dule to si valjda naučio, kada te pitaju kada se ženiš samo govoriš na proleće ili na jesen :-) Uspeli smo i Sveštenika da vrbujemo, to je veliki uspeh za ovu grupu. Na proleće pričest, nema druge :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja kazem da se zenim u subotu . A sta je gos'n svestenik vozio pre ove suzukijeve krntije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 13, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki se pokazao kao dobar "provodadžija" ! Dule, jel imaš ti još tih ortaka...? Da li si mislio da cu nekoga ko mi je ortak nagovoriti da kupi BMW? Pa ti preporuči nekom koga nevoliš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da ti kazem, ja sam filantrop . Aj sad malo ozbiljnosti. Zaista ako budem cuo, preporucicu, mada je malo ljudi kao sto je Milos koji je znao da kupuje iskljucivo soft enduro, al nije znao koji i koga je trebalo samo malo usmeriti na pravi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1350 Napisano Decembar 13, 2013 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Upis u sektu . XF 650, 1997-mo godiste, pratim razvoj dogadjaja . daj slike!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonsBL 21 Napisano Decembar 14, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki DR BIG 750S Prijavi odgovor kao problematičan Upis u sektu . XF 650, 1997-mo godiste, pratim razvoj dogadjaja . daj slike!! Jazo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 17, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kazem da se zenim u subotu . A sta je gos'n svestenik vozio pre ove suzukijeve krntije? Malo kasnim sa odgovorima po obicaju ... Eh, lista podugacka, svasta nesto. Africu, TDM, KLE, neka cestovna sokocala... XF mi je oduvijek bio drag zbog male tezine i jos manjeg broja potencijalnih problema te veoma pouzdanog i dugovjecnog agregata. Izletio je jedan blizu mene, pogledao sam ga, vidio da je funkcionalno dobar ali zapusten. U voznom stanju, masina ispravna i uredna, vecih padova nije bilo, samo neka izvrtanja u mjestu. Potrebno detaljno ciscenje i zamjena potrosnog materijala, pa sam zasukao ruke i bacio se na posao. Trenutno stanje Usput sam poceo sa rasklapanjem, da pregledam stanje uobicajenih problema ovog agregata i za sada od tri potencijalna problema samo jedan, sarafi koji drze NSU su se bili olabavili. Nista sto malo kvalitetniji sarafi i loctite ne mogu rijesiti . Zamijenjeno ulje u stapovima, pregledani lezajevi i semerinzi prednjih stapova, tocka i trokutova, sve uredno... Prednja kociona klijesta izgleda niko nikad nije servisirao, pa su dobro zaribala. Danasnji domaci zadatak, ocistiti i dovesti u funkcionalno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Africu, TDM, KLE, neka cestovna sokocala... XF mi je oduvijek bio drag zbog male tezine i jos manjeg broja potencijalnih problema te veoma pouzdanog i dugovjecnog agregata. Ovo, moram priznati, imponuje . Sve te nasiroko hvaljene motore si vozio i prelazis na winda. Veoma se to kosi sa opsteprihvacenim standardima na ovim prostorima . Al dzaba kad smo golf dvojka nacija. Elem, zelim ti da to lepo sredis, vidim da si vrlo pedantno krenuo . Cekamo nastavak radova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to krenuo da rasklapaš, svaka čast. Razmisli samo dal da trpaš tu lepak, ne bi valjalo da neki komad zapuši uljni kanal ako problem rešavaju novi šrafovi ili možda samo dotezanje... Jesi proveravao lamele, koliko je prešao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A ti Čačanin šta imaš protiv bosanskog naciolanog vozila? Jel ti i audi 80 ne valja? Pa Švaba je to napravio da traje :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan audi 80 je golf dvojka vlasnik, samo level advance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Eto ovi iz Zemuna odmah prozivka Cacana :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 17, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo, moram priznati, imponuje . Sve te nasiroko hvaljene motore si vozio i prelazis na winda. Veoma se to kosi sa opsteprihvacenim standardima na ovim prostorima . Al dzaba kad smo golf dvojka nacija. Elem, zelim ti da to lepo sredis, vidim da si vrlo pedantno krenuo . Cekamo nastavak radova. Svaki motor je neka faza u zivotu . Wind je odlican univerzalac i nadam se da cemo se lijepo druziti . Lepo si to krenuo da rasklapaš, svaka čast. Razmisli samo dal da trpaš tu lepak, ne bi valjalo da neki komad zapuši uljni kanal ako problem rešavaju novi šrafovi ili možda samo dotezanje... Jesi proveravao lamele, koliko je prešao? Lamele u servisnoj specifikaciji, presao po satu nesto jace od 33000. Loctite samo na navoj sarafa, ne moze on izaci iz navoja. Ako izadje, onda je i saraf izasao, sto i jeste problem koji sam krenuo da rijesim. Pogledao sam i semering osovine prednjeg lancanika, jos jedna "problematicna" zona ovog agregata, kod mene je uredan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 18, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si bas izucio materiju, pa ajde, ako te ne mrzi, napisi listu kriticnih i problematicnih stavki na XF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Jurio sam neke delove za Freewind-a jesenas mozda se neko seca,potrebni su far i vizir ako ima neko neka ponudi. Motor je bio prodat ali se nekako vratio pa fale jos ova dva dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam ovaj motor ... vozio sam ga jako malo ... ali sam sastavio od dva neispravna jednog koji vozi ... moja prva i najveća zamjerka je što nema lampicu pritiska ulja.. i to je jedini razlog zašto sam sastavljao od dva jednog .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jurio sam neke delove za Freewind-a jesenas mozda se neko seca,potrebni su far i vizir ako ima neko neka ponudi. Motor je bio prodat ali se nekako vratio pa fale jos ova dva dela. Ja sam poklonio fabricki vizir uz motor novom vlasniku. Mislim da nema potrebe za njim pa mozda ga zeli prodati. Evo ti njegov broj 062.416.502 Neša. Reci da sam ti ja dao broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki xf. 600 1 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim clanovima. imam suzuki xf 650 freewind. 2003 g. pusta mi ulje na sastavu cilindra i masine, otisao dihtung gde mogu da nabavim dihtung za ovaj model. i kako da to resim najbezbolnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan 3t racing, ako nemaš dobrog majstora javi se da te uputim kod čoveka koji mi je menjao sve dihtinge na freewindu. Posle 4 godine sve u savršenom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki xf. 600 1 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan imam majstora samo neznam gdje se mogu naci dihtunzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing.com/ Zovi ih sutra, delovi su originalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki xf. 600 1 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, samo ti to lepo sredi za sezonu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Januar 21, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A kolko je bezbolno, Nemanja i ja znamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...