Jump to content

Moto Zajednica

Ivan_NI

Članovi
  • Broj tema i poruka

    84
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ivan_NI

  • Rođendan 12.08.1982.

Contact Methods

  • MSN
    ivan.ilic@live.com
  • Skype
    ivan.naissus

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Yamaha FZ6 Fazer

Poslednji posetioci profila

2650 profile views

Ivan_NI's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Jutros prošao kad su komunalci sakupljali ostatke...po svojoj proceni radi se o neustupanju prava prvenstva prolaza motociklu koji se kretao bulevarom dok je taksi vozilo "seklo" isti. Želim kolegama oporavak.
  2. Rođak je nabavio delove, zaključavam temu. P.S. Motor je stradao zbog "pucanja" prethodnog vlasnika sa njim.
  3. Potrebni su mi sledeći delovi(novi ili polovni) za rođakov motor: Yamaha YZF-R6, 2007. god., 93KW, sasija JYARJ11100002.... - radilica, - ležajevi, - jedna klipnjača.
  4. Tablet Prestigio MultiPad PMP3670B_BK 7",A8/512MB/4GB/Wi-Fi/Cam/Android 4.2 Tabliet je dobijen na poklon, nije koriscen, ima dvogodisnju garanciju i fiskalni racun. Cena: 6.000 din. http://www.winwin.rs/tablet-prestigio-multipad-pmp3670b-bk-7-a8-512mb-4gb-wi-fi-cam-android-4-1-1172189.html 063/420-946
  5. Ivan_NI

    Aparat

    Zavisi koliko novca želiš izdvojiti i koje jarakteristike su ti bitnije...iz ličnog iskustva Canon ima najbolji odnos kvaliteta fotografija i video zapisa u jednom uredjaju. Ako si bio zadovoljan svojim prethodnim modelom nećeš pogrešiti ni sa prvim navedenim modelom jer je svakako boljih karakteristika u odnosu na tvoj stari uređaj. Moj izbor je sledećim redosledom: 1. Canon PowerShot SX160IS - 15,490din. - Malo je debeljuškast(za nijansu glomazniji u odnosu na tvoj stari) ali staje u džep jakne. 2. Canon SX260 HS - 23.990din. - u odnosu na prethodni bolji senzor, optika, video, ima ugradjen GPS koji beleži gde je slika uslikana i tanji je za džep 3. Canon SX270 HS - 28.990din. - u odnosu na prethodni jedino veci broj frejmova u videu(24 vs 60) pri maksimalnoj rezoluciji ali NEMA GPS lokator 4. Canon SX280 HS - 32.990din. - u odnosu na prethodni model ima GPS lokator 5. Canon PowerShot S110 ili S120 - oko 400EUR - u odnosu na prethodne modele ne primećuje se u džepu ili oko vrata, širokougaoni objektiv sa fokusom F1.8(S120)-F2.0(S110), MANJI optički zum i NEMA GPS.
  6. Review Aprilia Pegaso & Suzuki Freewind
  7. Ja sam poklonio fabricki vizir uz motor novom vlasniku. Mislim da nema potrebe za njim pa mozda ga zeli prodati. Evo ti njegov broj 062.416.502 Neša. Reci da sam ti ja dao broj.
  8. Da li je ovo neko odradio na svom Fazeru? (ukoliko sam dobro shvatio sta prica ) http://youtu.be/NcaVeR7Y2W0
  9. Svaka čast kolega, drago mi je da si pomogao ljudima i to treba da radi svako od nas koliko je u našim mogućnostima. Neko je meni pomogao, ja ću drugome kad budem u mogućnosti i ne vidim u tome ništa loše. Ne želim da sudim nikome koliko ima ili nema, ne znam zašto to činiš prema ljudima koje ne poznaješ. Ja sam i Borisu privatno rekao da ukoliko misli da treba neko drugi da ih dobije, ja ću ih proslediti. Evo sad i javno kažem, neka odluči Boris i rukovodstvo foruma kome su potrebnije i ja ću ih poslati. Samo nemojte i njemu da sudite zašto ih je uzeo jer sigurno ih ne uzima zato što ima druge ili da ih proda. Iskreno, oprostite što sam se javio i nisam postiđen, neka se ne stidi i sledeći kolega koji se javi jer mu verovatno trebaju. A kolega ako ne shvataš, sudi i njemu.
  10. Hvala što brineš o drugima, mogao bi to da pokažeš na drugi način ako se već "razmećeš" sa toliko motora i opremom, ima načina kao što je to Boris uradio. Ne osećam se postiđenim, ako si želeo da saznaš da li imam ili nemam, ponavljam, mogao si lično da me pitaš. Nadam se da si shvatio do sada koliko motora imam a samo ja znam kako sam do njih dolazio i da li nekome dugujem. Tebi svaka čast što si uspeo da zaradiš toliko motora i opreme, drago mi je kolega i ne vidim razlog zašto si tako negativan. Svako dobro ti želim i puno lepih kilometara. Borisu, još jednom hvala.
  11. Колега, могао си да ме питаш приватно(ако већ то коментаршеш јавно) колико мотора имам, имовинско стање и радну књижицу на увид. Нисам увређен само имам потребу да ти одговорим јер видим да имаш времена да коментаришеш све теме на форуму.
  12. Данас су стигле чизме. Борис ми је улепшао дан и будуће вожње. Неизмерно сам му захвалан и надам се да ћу наћи начина да му се захвалим на оваквом гесту. Чизме су екстра квалитета, одговарају ми као да сам их ја куповао за себе и модел и величина. Неизмерно хвала и надам се да ћу и ја бити у ситуацији да поклоним неки део своје опреме.
  13. Hvala unapred Borisu i svaka cast, ja rezervisao.
  14. Mislim da nije tako. Zato sam i pomenuo neka neprimetna izobličenja gume, može biti i malo kriva felna na jednom mestu ili loše balansiranje. Mislim da se mora prvo proveriti sama felna na balans mašini da li je sve ok a onda i guma. Pri većim obrtajima točka to izobličenje(debalans) dovodi do većih(učestalijih) vibracija a pri smanjivanju obrtaja točka ona se postepeno gube.
  15. Možda nedovoljan pritisak u prednjoj gumi ili izobličenje iste na nekom mestu a da nije primetno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja