Владимир 137 Napisano Jul 2, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi mala usluga. Da li neko od vas moze da skine sediste, uslika i okaci fotografiju? Naime, treba mi fotografija bravice koja zakljucava sediste. Hvala unapred. Pozdrav, Vlada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan zavrsava li posao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slike ja pre jedno mesec - dva (186cm sam visok). A za druge motore mi druze nismo kompetentni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Jul 2, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan zavrsava li posao? Super! Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, digitalna sertifikovana, bazdarena kineska vaga koja je postavljena na idealo zalepljeni parket i merenje je uz komisiju vrseno u idealnim atmosferskim uslovima recaxne, winda mozes da podignes, neka nemanja okaci neku svoju fotografiju na motoru da vidis da li ima neke teske disproporcije ili ne. Moras nam reci kakvo putovanje imas na umu, da bi na osnovu toga znali sta da preporucimo. Sto se same visine tice, TDM cak ima najnize sediste, tako da ne znam bas kakvom komforu sto se toga tice mozes nadati, moras sesti i probati. planiram putovanja kako u srbiji tako i izvan (npr moto gp u italiji, ceskoj gde sam vec iso busom i bilo je ludilo , letovanja itd...), zato trazim nesto udobno da mogu da vozim par stotina kilometara bez prestanka i bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan za takve ture ti definitivno treba jaci motor, posebno ako ne putujes sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa najbolje bi mi lego v-strom ili varadero 1000 ali sa mojim budzetom mogu da kupim jednu polovinu od ovih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupi zadnju polovinu, snacices se vec za neku prednju viljusku . Jesi li razmisljao o Fazeru ili nekom slicnom motoru, ako vec nemas nameru da silazis nigde sa betona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa gledao sam diversion-a ali nista ozbilno nekako mislim da su manje udobni za dugu voznju od ovih koje gledam ali mozda se varam... A ne planiram da idem po sumskim putevima tako da mogu i takvi motori.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da otvoriš drugde temu, odosmo debelo off topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan da! izvinjavam se... Hvala vam ljudi kad probam ova nekoliko modela koja sam naveo i ako me wind zainteresuje javicu se opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mozda se ukljucimo i na toj drugoj temi, a ti winda svakako probaj, pa javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan probacu ga sigurno, pozvacu vas sigurno ako otvorim drugu temu delujete kao cool tipovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Caos drugari,da se pohvalim,narucen vizir kod Ivana Samo,danas razmisljao nesto,i jbt,setim se(degen!!) da sam saobracajnu nalepnicu zalepio za vizir E to je glavni problem,da li ona moze da se skine,pa da se prelepi na novom viziru,ili postoji neka procedura za dobijanje nove nalepnice? Nisam pametan,slucajno mi je palo na pamet,a ispostavilo se kao ne bas zanemarljiv problem... Postavio bih temu ,u "Opste teme' ,kontam da neko sigurno zna,ali nemam dovoljan broj postova,pa ako nekog ne mrzi,bio bih zahvalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 11, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Izvadis regularno novu, mislim da je oko 700 kinti. Ja sam celu prethodnu registraciju odvozao bez nje, bila mi je oprana u jakni i nisam mogao da je zalepim a ne bih da iznosim razloge zasto nisam vadio novu. Ni sad je nemam nemam nalepljenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 12, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine zeznuo nešto s nalepnicom ( pogrešne strane sam spoio ) i otišo u MUP da izvadim novu. Tad je nova koštala 2800 din. Samo sam se okrenuo i otišao, a tu " pogrešnu " nalepnicu nosio sa sobom. Nisam imao neke probleme, a zaustavljali su me dosta puta. Samo da naglasim, radi se o kombiju ! Iseci parče vizira s nalepnicom i nosi to ispod sedišta... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni su samo jednom gledali nalepnicu, i to skoro bas. Da situacija bude smesnija, imam 2 nalepnice, jedna stara na viziru, koju nisam skinuo i nova koju sam zalepio na plocu koja povezuje krakove viljuske . I nije mi pravio problem A nemoj seci fabricki vizir, mislim da ti je gre'ota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Dule je u pravu, ne seci vizir ako nije slomljen. Nas trojica ti nismo bas najbolji primer za to :-) najbolje je sve po PS-, izvadis novu i nalepis na novi vizir koji je otoran na alkohol, aceton, nitro razredjivac, PUR penu, ulje za kocnice, mast od przenja... Ne znam sta sve Ivan nije nabrojao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Namerno sam sacekao sa odgovorom,da bih se raspitao u vezi nalepice,i kao sto je gore receno,cena je famoznih,2975 din za novu.Sto je po meni,van svake pameti..Moracu da smislim nesto.Jos mi je Ivan rekao,da ne radi vizire na slepo,nego moram sa motorom doci kod njega,znaci cak iz Pn-a,do Bg-a..jes nezgodno,nanu mu....Pretpostavljam da je i vama uradio ovako,naravno,znatno je lakse(citaj jeftinije) kada ste vecinom iz Bg-a.;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da toliko kosta.. I ako pristane da ti uradi pa ti sam da busis rupe i montiras, postoji velika verovatnoca da ces nesto zeznuti pa je za tebe je bolje da dodjes motorom. Znam coveka kojem je tako radio pa mu je puko vizir kad je busio rupe za montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informaciji,znam sta mi preostaje.. Polako,klaj klaj ,i nadam se da ce biti bolje,jer je pravo mucenje voziti sa ovim fabrickim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Druze teletabise, ti si da prostis mnogo razmazen :-) Teraj to i ne kukaj, bio je ovde na forumu jedan Deki, njemu pola delova poodpadalo sa motora, zadnja guma celava do zica, lupa lanac u masini, kad mu je otisao semering viljuske poplavio je garazu a ti se zalis na fabricki vizir :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja I ti si postao krtog kao i Deki,jos kad si obecao da ces navratiti u NB pa te nesto nema?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 15, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan E moj Savke, trebalo je da se organizujemo i juce da idemo na kosidbu na Rajac pa nista. Sigurno cu ici u tvom pravcu pa cu svratiti. S sad mi molim te reci sta je krtog, nikad nisam cuo za taj izraz :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jul 15, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ocrni me covek,ae da sam picajzla ,ali u pitanju je samo vizir Slikovito http://vukajlija.com/krtog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...