Pericamali 108 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Da ti posaljem ziro racun pa uplati nesto ili sacuvaj za naocare pa ti nece proci nesto kao recenica gde pise "Ali hvala im i za to jer su ljudi makar dali sto su imali ili mogli da mi pruze". Frizeru!!!! Napisi jos nesto na ovom mom postu sto bi ja razumeo drugacije nego vid podrske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da ti posaljem ziro racun pa uplati nesto ili sacuvaj za naocare pa ti nece proci nesto kao recenica gde pise "Ali hvala im i za to jer su ljudi makar dali sto su imali ili mogli da mi pruze". Frizeru!!!! Napisi jos nesto na ovom mom postu sto bi ja razumeo drugacije nego vid podrske. nije ni cudno što te niko nece sponzorirati kada si tako arogantan. najaci, najveci .... perica 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih vas da prepucavanje ostavite za pp(ako bas morate)u suprotnom bicu primoran da zakljucam temu. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih vas da prepucavanje ostavite za pp(ako bas morate)u suprotnom bicu primoran da zakljucam temu. Hvala. Pera, ovo nije prepucavanje, dapace jako je vezano za temu "put u Vladivostok" i bilao bi šteta zakljucati je. ljudi nas citaju i stvaraju slike o nama, tj. MI im dajemo slike o nama. mislim da je forum bogatiji za nove spoznaje o clanovima a to se može jedino kroz postove ukoliko ne postoji mogucnost izravnog kontakta clanova. nema tu ništa lošeg. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jul 4, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Сагледах снимак на фејсбуку ... Утисак: Од оволико капитала и "Американ дрим" приче, ти јуриш ситну кинту за један сервис и пар гума ... нешто ми се не уклапа ... мислим да ти је Миле коректно рекао, продаш један и имаш за путешествије и успут ако се нађе која кинта да даш сиротињи или бар неког поведеш кад кренеш поново у те Америке да још неко види тај "трули" запад (кажу наши стари, "севап" је то!) срећно на путу и напиши неки добар путопис, надам се бесплатан ... живео! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Danas pocinje pakovanj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Podizem sutra Ukrainsku Vizu. Bata Fonza (Noci Vukovi) je odradio za jedan dan svaka mu cast, sutra samo da predam za Mongolsku u LJ-Jermontovu i da se do petka srede sve vize. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko u Jermotovoj da ubrza stvar oko Mongolske vize Ako je zakljucan post neka posalje na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dodjem ja juce tamo u LJ- Jermontovu a oni meni ljepo u pasos stavili Kinesku umesto Mongolske vize ????? Auuuuu Danas sam Napokon dobio i tu mon golsku vizu a Kineska je ponistena:) Nadam se da je to jedina zaj....cija Postavicu slike od viza sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Novosibirsk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 29, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako skromno...daj neku informaciju...a i neka slika bi bilo lepo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jul 29, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Перице, напиши неку реч више, сви то чекамо! живели! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Nema internet pase kacim po ulicama. Sad sam u Habarovsku 760km do Vladivostoka. bice slika kad se vratim 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan u pa ti si skoro u Japanu! cuo sam da je u Habarovsku lepo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 23, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorice ti za mesec ... dva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorice ti za mesec ... dva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezajte se sa covekom! Mozda stvarno nema odakle da se javi, al` ce sve nadoknaditi kad se vrati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Habarovsk je do sad najlepsi grad posle njega Krasnojarsk pa Ulanbator i Ulanude. A Republika Burjatija i Mongolija jedino sto sam lepo video od prirode. Pravim neki sajt bice slika http://obrad.powweb.com/slobodan/# trnutno je u izradi ceka da dodjem Trenutno se nalazim u Kameni Ribolov , malo mesto na jezeru Hanka (granica Kine i Rusije dvesta km od Vladivostoka) A za one duhovite dodji ovde pa se uveri:) da nema interneta i pisem kad stignem 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Habarovsk je do sad najlepsi grad posle njega Krasnojarsk pa Ulanbator i Ulanude. A Republika Burjatija i Mongolija jedino sto sam lepo video od prirode. Pravim neki sajt bice slika http://obrad.powweb.com/slobodan/# trnutno je u izradi ceka da dodjem Trenutno se nalazim u Kameni Ribolov , malo mesto na jezeru Hanka (granica Kine i Rusije dvesta km od Vladivostoka) A za one duhovite dodji ovde pa se uveri:) da nema interneta i pisem kad stignem Odlicno, samo napred, uzivaj kod bacuski! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan U Vladivostoku. Jeknula mi pumpa za gorivo, na samom kraju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Vladivostoku. Jeknula mi pumpa za gorivo, na samom kraju skini pumpu, izvadi onaj ulozak i produvaj na kompresoru, proradice, ja sam tako jedanput resio problem. Probaj, nista te ne kosta. Skupi se tu gomila nekog mulja. Bravo. Srecno! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ili skokni do japana i kupi original Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Skido sam dva puta i ocistio filter(onaj mali sto je potopljen u casici ispod pumpe) biloje svega i svacega. Za novi filter treba da cekam minimum petnest dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...