Arakis 5950 Napisano Jun 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naš Lošmi je sinoć postao tatko zdrave i lepe male devojčice Čestitam druže, neka ste svo troje srećni i veseli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Naš Lošmi je sinoć postao tatko zdrave i lepe male devojčice Čestitam druže, neka ste svo troje srećni i veseli epa nek mu je sa sa srecom,mora se i popit nesto ....a devojcica nek je ziva i zdrava i da bude tatina i mamina lepotica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Честитам!!! Да је жива и здрава и мотор возила!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 2, 2013 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama. Sve i samo najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom,da je živa i zdrava,pa dogodine i brata dobila ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanjce. Treba da promenim prebivalište, a trenutno sam "registrovan" van Beograda i motor mi nije na BG tablama. Ako ja sada promenim prebivalište na Bg, da li je ok da motor vozim bez promene tablica do registracije i koja je onda procedura pri registraciji? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkos 2 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: Hyosung GV250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh i sa zakasnjenjem cestitam Losmi na prinovi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan *Ušao sam na prvu stranu i išao direktno na odgovor, pa upadoh u slavlje sa ovim postom, nesvesno. Pridružujem se čestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, da li mozete da mi zavrsite sledecu varijantu. Kupio sam motor od coveka iz BG. Motor je na BG table i uskoro istice registracija. Ja sam iz NS-a. Kada istekne registracija hteo bih da uradim prepis i da registrujem motor na svoje ime i na NS table. Kako ovo da uradim, sa najmanje cimanja, u smislu dam sva moguca ovlascenja, platim sta god treba i potrosim sto manje vremena baveci se registracijom motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kada se radi o Losmiju i GM moto, samo pohvale dolaze u obzir. U roku od dva sata, zavrsena cela akcija. Auto registrovan, tablice i nalepnica u rukama. Hvala, matori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Februar 3, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas i ja završio registraciju u rekordnom roku, ljubazni Lošmijevi dečaci i devojčica učinili sve da se osećam prijatno i da izgubim što manje vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogishic 10 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1983. BMW r65, 1995. BMW r1100r, 1974 Tomos 15 Colibri SLH Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je sledeca...kupio sam motor, koji je frisko uvesen iz Svajcarske.Imam sve potrebne papire, carinsku deklaraciju, staru saobracajnu itd.Nemam kupoprodajni ugovor izmedju mene i prodavca, ali imam ovlascenje od istog da motor mogu da registrujem, prenesem na svoje ime, otudjim...zapalim... Interesuje me kako da motor prenesem na svoje ime i registrujem sa sto manje cimanja, tj da li vi mozete da mi napravite ugovor, uzmete tablice, saobracajnu...samo uz moja dokumenta ili je moje prisustvo obavezno i koliko bi me kostalo to neizmerno zadovoljstvo?Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je sledeca...kupio sam motor, koji je frisko uvesen iz Svajcarske.Imam sve potrebne papire, carinsku deklaraciju, staru saobracajnu itd.Nemam kupoprodajni ugovor izmedju mene i prodavca, ali imam ovlascenje od istog da motor mogu da registrujem, prenesem na svoje ime, otudjim...zapalim... Interesuje me kako da motor prenesem na svoje ime i registrujem sa sto manje cimanja, tj da li vi mozete da mi napravite ugovor, uzmete tablice, saobracajnu...samo uz moja dokumenta ili je moje prisustvo obavezno i koliko bi me kostalo to neizmerno zadovoljstvo?Unapred hvala. 065 8620 973 Milos,pozovi me ili mi ostavi br tel da ti se javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada već tradicionalno registrovao auto odlična usluga... dok smo popili kafu, momci i devojka su sve završili... tako da svaka čast na usluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 6, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi i ekipa kao i uvek brzi i efikasni! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Mart 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево и овде да похвалим Лошмија и његову екипу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovan Nemanjin TDM , sve pohvale za brata Loshmija koji nas je ispostovao u fullu (pranje motora , podmazivanje lanca , kafica , sokic...) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87bgd 0 Napisano Jun 13, 2014 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za strucnjake Sta se desava sa motorom cija je saobracajna izgubljena a vlasnika ne mozemo da nadjemo? Vidjam motore po oglasima gde su izgubljeni papiri pa me interesuje sta se moze uraditi sa tim motorima? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate informaciju koliko poskupljuje obavezno osiguranje za motore od 01. Jula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Opet savrseno brzo registrovah Jare i uradih ovlascenje kod Losmija. Sve je bilo zavrseno za manje od 20 minuta. Za mene ne postoji druga agencija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 25, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Opet samo rechi hvale sa Loshmija, sve bilo gotovo za 20ak min, zahvaljujuchi tome shto je uveo i kuchicu za policiju (shtampa nalepnice na licu mesta) sve odradjeno uz kafu, hvala na brzoj i efikasnoj usluzi, kao i na gostoprimstvu. jedna od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan standardno vrhunska usluga :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 28, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pohvalim Milosa i zaposlene u GM a da jos jednom opsujem drzavu, poreze i osiguravajuce kuce e da i salteruse.... Milos i ekipa su mi ublazili koliko god su mogli muku i resili nepravilnosti i greske drugih! Hvala jos jednom Milosu i ekipi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 30, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja da pohvalim malu ali vrlo efikasnu Miloševu ekipu Danas registrovao Transalpa...o cifri neću da govorim ali usluga je za svaku pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...