Jump to content

Moto Zajednica

Bogishic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    1983. BMW r65, 1995. BMW r1100r, 1974 Tomos 15 Colibri SLH

Poslednji posetioci profila

1345 profile views

Bogishic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Cuh...necu skoro, za 15tak dana...do tada, nadam se bice suvo.
  2. Ja danas stigoh u Yazd.Potkaci me kisa i to dobro, cim se iz pustinje popeh u planine. Obidjoh Yazd, predivqn grad i sad uzivam u basti hotela.Malo luksuza pred petodnevno kampovanje. Sutra krecem dalje na sever, za par dana Jermenija...ocekujem mnogo...narocito piva
  3. Evo da se i ja oglasim, ne mogu vise...laze miha ko pas. evo nas u banji koviljci, cirkamo pivo i sacujemo bakutanere.
  4. Merio sam ga sa odspojenim reglerom.jednak je na sve tri faze, 1.9 oma i nema otpora prema masi.
  5. @ arakis Nisam merio napon tako... a da li ovaj "umanjeni" otpor na fazama, treba da me brine, sto se tice namotaja. Kontaktiracu Josku u vezi sa reglerom, pa cemo videti.
  6. @ mokicgoran 97.godiste.imam novu verziju reglera, ako na to mislis.
  7. Pozdrav, Kao sto naslov kaze, imam problem sa strujom na Yamahi Tenere.Motocikl sam kupio prepar meseci, vozio ga neko vreme i akumulator se ispraznio, promenio sam akumulator, medjutim ista stvar se desila, par nedelja kasnije.Rasturio sam motor i krenuo redom.Motor na leru puni oko 13, 13,2 V, na nekih 2500 obrtaja puni oko 13, 5 sto bih rekao da nije dovoljno...a kada dodajem gas na 3,4,5 hiljada napon pada. Proverio sam regler, sve tri faze deluju ok. Proverio sam namotaje i manual kaze da bi otpor izmedju faza trebao biti izmedju 2 i 3 oma,a kod mene je 1.9.takodje na 5000 obrtaja napon na namotajima, naizmenicne struje bi trebao biti 50 V, a meni pokazuje neke cudne mnogo manje vrednosti.Sudeci po ovome, trebalo bi da su namotaji, mada i dalje nisam potpuno siguran da je regler dobar. Da li ima neko ko ima ideju o cemu se radi i da li bih mogao da stavim neki drugi trofazni regler, recimo od transalpa i da eliminisem taj problem. Hvala!
  8. Situacija je sledeca...kupio sam motor, koji je frisko uvesen iz Svajcarske.Imam sve potrebne papire, carinsku deklaraciju, staru saobracajnu itd.Nemam kupoprodajni ugovor izmedju mene i prodavca, ali imam ovlascenje od istog da motor mogu da registrujem, prenesem na svoje ime, otudjim...zapalim... Interesuje me kako da motor prenesem na svoje ime i registrujem sa sto manje cimanja, tj da li vi mozete da mi napravite ugovor, uzmete tablice, saobracajnu...samo uz moja dokumenta ili je moje prisustvo obavezno i koliko bi me kostalo to neizmerno zadovoljstvo?Unapred hvala.
  9. Hvala! Cujemo se, uskoro za detalje.
  10. Pozdrav Sebo! Interesuje me koliko bi kostali nosaci bocnih kofera za Yamaha Tenere XTZ660 91-99 god. Hvala!
  11. 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22. Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. Cormoran 26.BorivojeKrmak
  12. Bas htedoh to da pitam, posto saznah da ne radi... Hvala na update-u.
  13. Pozdrav BMW-dzije.Hocu da promenim cetkice rotora na 65-ici, pa me interesuje zna li neko, sa kojih sve modela automobila, motora pasu ili cu morati da trazim "originalne" .Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja