shoyyka 10449 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan screenshot software for windows 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Februar 1, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio ih oba. Kinez na prvu, kawa na treću. Možda sutra na kafu do ušća. Da li radi Mad Maks? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16214 Napisano Februar 1, 2019 Misbehave Responsibly, 1644 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Slobodna procena mi je - 100% ne radi. Radi Asteriks, pretpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas detaljno podmazao i premazao lanac, radila i cetkica za zube. Posle toga ga upalio jedno 10ak minuta, pa provozao motor po garazi u krug, jedno 500 metara i to je sve. I dalje je u zimskom snu, nego ajde zbog guma i akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 5, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan... Inace, akumulatoru nikakvu uslugu ne pravis tako, naprotiv.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali to mu je sto mu je... Drzao sam ga na 3000 rpm jedno 2 minuta... I dalje pali na prvu Punjac nemam gde uslova da ukljucim, a ne vadi mi se akumulator iz motora, jer mi u garazi temperatura ne pada nikad ispod 10 stepeni. Ja sam druga garaza od toplotne podstanice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 5, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ugradjen voltmetar... Ocitava direktno sa akumulatora preko rele-a (pozicija pobuda). Nosac sam iskoristio od "blinkera" koji je za bicikl namenjen, prilagodio ga voltmetru, nisam mogao bolje resenje naci, plasticno, lagano i ne zahteva farbanje/plastifikaciju.. "Sljasti" vise nego sto sam ocekivao, verovatno ce dobiti sloj/dva tamne folije preko displeja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend, pranje-poliranje, lanac itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: Za vikend, pranje-poliranje, lanac itd. A voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ThePainkiller said: A voznja? Kazu nedelja lepo vreme ako budem free. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 11, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Montirao drzac/punjac... Lepo odradjen, od metala ceo, 2,5A punjenje kablom, wifi punjenje takodje dostupno! Svi su izlazi zacepljeni gumom, on/off prekidac i led dioda koja signalizira status... Ozicenje kroz dupli termo buzir i preko osiguraca direktno na akumulator, (tel mogu puniti i bez kontakta). Uputi kazu da ima integrisan i bluetooth i da preko telefona mogu videti stanje akumulatora, skeniranjem se ne pojavljuje, ili ne radi ili ga nema! Dovoljno mi je punjenje kablom i stabilan drzac! Evo par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Isti montirao i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 11, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, sasamajstor je napisao: Isti montirao i ja... Jesi li ga u voznji probao? Stavih evo telefon, nekako "plitko" hvata...Valjda ce drzati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan nisam još deluje ok videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, sasamajstor je napisao: nisam još deluje ok videćemo Da mogu i navigacuju da stavim isto drži dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Februar 12, 2019 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vazi ovo za ovu temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 12, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh motor! Evo ja od jutros balavim za jedmom, pojavila se na oglasima, N.Sad mislim, 3600eura je ceni, sva tri kofera.. Zamisljam kako se vozim njome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Februar 12, 2019 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Nas dvoje smo se nasli poprilicno lepo. Ja tezak za dvoje normalnih a ona me ne oseca Ide ko zmaj, ako hoces da je teras tako. Ako neces - moze i tako...onda potrosnja padne na ispod 5. Kad zatreba da te izvuce iz neke situacije, ima snage na pretek. Udobno i napred i pozadi. Ma, devojka za sve a na oglasima ih bas ima ovih dana... i da, sve su tako oko 3500-4000 mozda i malo vise ako volis mladje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Februar 12, 2019 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 11.2.2019. at 14:53, N.F.S. je napisao: Uputi kazu da ima integrisan i bluetooth i da preko telefona mogu videti stanje akumulatora, skeniranjem se ne pojavljuje, ili ne radi ili ga nema! Hmm moz'se desiti da ti treba aplikacija (Play Store) da bi mogao pratiti desavanje akumulatora, proveri da li ima, ako ima posle je sve lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Februar 13, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima QR kod koji skeniras i "vodi" direktno do aplikacije, ne moz" lakse... Uputi su izgleda genericki, slika uredjaja je drugacija od ovog sto imam... Neka puni i drzi dobro, ja zadovoljan . Hvala svakako!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 13, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo danas, akumulator postavljen a ulje menjam u nedelju pa se nadam i voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...