Savan 8689 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Presvlacio si se u toku radova, znaci da je komšinica svraćala Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jul 5, 2018 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pssst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 11.000 predjenih vrijeme je da se ocisti i ovo Majko moja sta se sve tu nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uff, i mene isto ceka, moram to da uradim pre polaska na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne pravim pametan, ali to se radi na pocetku godine, kada se obavi i redovni servis. Mozda i preterujem ponekad, ali kada je taj prvi godisnji servis ja promenim ulje i u vilama, DOT u kocionom sistemu, ulje u masini sa filterima, zvezde ocistim ili promenim ako treba, novi antifriz (pranje sistema pre toga), lagere na kotacima, svecice, WD40 u svim kontaktima, ma sve sto se moze proveriti (podmazivanje copave da lakse se krece, sajle sauga i gasa) i promeniti da bi u toku sezone samo promenio ulje na 6k i AKO akumulator otkaze. I zato na kraju ne ostanu pare za farbanje LOL i izgleda ko da sam ga maznuo sa snimanja mad max-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Logicno je da se radi ali meni je na pocetku sezone motor na satu imao 5.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16886 Napisano Jul 17, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana pocne blago da mi treperi sijalica u faru, kratko svetlo (led), i tako sve vise i vise, dok juce nije konacno izdahnula... ...izdrzala tri godine ne-gasenja...Sednem na Youtube, pogledam tutorijal kako se menja i krenem polako... Skinem vizir, plastike oko satova i satove, posle toga je bas pristupacno da se pridje sijalicama...vratim obicnu H7 Osramovu za prvo vreme, dok ne odlucim dal da vracam Led, ili da ubacujem Ksenon jer sa obicnom sijalicom sada imam mnogo bolji snop osvetljinja pa cenim da bi ksenon bio pravi izbor jer led nema zizu tj slabo obasjava put a vise predmete na njemu i oko njega...mozda ga stavim u dugo tj projektor, (HB3), zbog brzog paljenja tj blicanja. A i projektor ce suziti snop i nece biti tolikog rasipanja svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas skinuo led sa oborenog svetla i vratio H4. Dugo sam ostavio led sijalicu pa ću videti. Nisam uopšte bio zadovoljan kako noću osvetljava led sijalica. Preko dana vidljiv jesi ali noću.. i prilikom ulaska u tunele je katastrofa bar što se tiče oborenog. Imali smo dosta tunela jedan za drugim i morao sam da podižem vizir da bi čkiljio koliko toliko. E sad ću videti kako je u ovoj kombinaciji pa idemo dalje. Tražićemo nešto još bolje Inače i pozicija u faru mi je led ali ona dioda T10 i ona je čini mi se jača od oborene led. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16886 Napisano Jul 17, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dragan d je napisao: I ja sam danas skinuo led sa oborenog svetla i vratio H4. Dugo sam ostavio led sijalicu pa ću videti. Nisam uopšte bio zadovoljan kako noću osvetljava led sijalica. Preko dana vidljiv jesi ali noću.. i prilikom ulaska u tunele je katastrofa bar što se tiče oborenog. Imali smo dosta tunela jedan za drugim i morao sam da podižem vizir da bi čkiljio koliko toliko. E sad ću videti kako je u ovoj kombinaciji pa idemo dalje. Tražićemo nešto još bolje Inače i pozicija u faru mi je led ali ona dioda T10 i ona je čini mi se jača od oborene led. Tako je, vidljiv za druge jesi, ali ti ne vidis dobro...zato mi se ksenon cini kao bolje resenje od leda...al svi kazu da ce ksenon da mi sprzi instalaciju, ja ga imao na tri zadnja motora i nikada problem nisam imao...aj sad pa da covek bude pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima ksenone na Gs-u. E sad... on je to ugradjivao mislim u Švajcarskoj još pre nekoliko godina i kao i ti nije imao problema. Sad... ni ja nešto ne smem da se usudim da u moju Hondu stavim ksenone... nisam pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16886 Napisano Jul 17, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan brate, ksenon ubija kako sija, nikada nijedan problem sa njima ili instalacijom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da su ekstra... jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, BokyBoy je napisao: brate, ksenon ubija kako sija, nikada nijedan problem sa njima ili instalacijom... Ali zato drugi u problemu kada im ti ideš u susret... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16886 Napisano Jul 17, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i sa Led om, veruj mi, samo je razlika sto sa ksenonom i ti nesto vidis...A uvek kada sam ugradio ksenon, spustim far malo bas iz tog razloga da manje smetam drugima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 17, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je H7 daleko kvalitetniji far od H4, u smislu definicije snopa, a LED pogoršava situaciju, u smislu da je kvalitetnu H4 teže napraviti. Jel imate slike tih LED sijalica koje koristite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16886 Napisano Jul 17, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene bila ova H7 do juce... sijala ovako, znaci rasipanje maksimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 18, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradnja podrepaSent from my CLT-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 18, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i sa Led om, veruj mi, samo je razlika sto sa ksenonom i ti nesto vidis...A uvek kada sam ugradio ksenon, spustim far malo bas iz tog razloga da manje smetam drugima.Ја у ауту имам Led, другар ксенон. Неупоредиво боља ситуација код менеНема никаквог расипања светлости, одлично сија тамо где треба.Додуше чини ми се мало озбиљније урађен LED од овога са слике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 18, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se igrao banderaša ( izvukao ožičenje za bisage) da me baka bolje vidi " U tunelu u sred mraka" sija Kawa.... dalje se zviždi.... Poslato preko kolena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 19, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan То је заштита каблова јер пролазе покрај склопова који хоће да одеру исти , све је под контролом ферцера . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 19, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Изолирка , сасвим довољна . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Od kada su se pojavili termoskupljajući bužiri u masovnoj prodaji, izolirku od tada ni ne koristim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan danas. 242e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još, ali sam spreman + podesiti zategnutost lancaSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5566 Napisano Jul 21, 2018 Drug član, 1394 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stavljena Mivv-ara. Doduse kinez, al stvarno dobro bije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...