ThePainkiller 4384 Napisano Mart 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Savan je napisao: Čvrst je taj lim, tako je još u fabrici namešten. Misliš da bi trebao još jedan ćošak da zavrnem? Svakako neće da škodi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Nemoj savijati još jedan ćošak. Samo taj bolje zavrni prema matici. Trebaće ti zdravi ćoškovi kada budeš sledeći put menjao lančanik. A čim odvrneš ćošak on puca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, brdy je napisao: Dal se zbog prednjeg lancanika desava kao da pucka nesto u predelu lancanika prednjeg, kad mu dam ostriji gas, vidim da je za zamenu, al me zanima dal je do njega Ovaj lancanik je toliko potrosen da su lancanik i lanac izgubili korak, pa dolazi do nasjedanja rolnice na vrh lancanika i to se manifestuje tim pucketanjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Mart 14, 2018 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, ThePainkiller je napisao: Nemoj savijati još jedan ćošak. Samo taj bolje zavrni prema matici. Trebaće ti zdravi ćoškovi kada budeš sledeći put menjao lančanik. A čim odvrneš ćošak on puca... Sa papagajkama ga samo još malo stegni do matice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 14, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije pretegnut lanac, stelovao sam ga dok je zena sedela na motoru, podesen je da ima lufta 2,3 cm gore dole. Set lanac i lancanici nije menjan 6 godina takoda je sad zreo za zamenu, kad sam svorc, nemam sad 150e, puko sam sve pare za njivu, tako da ovo mora da saceka do leta dok se finansijski oporavim. Od jednog drugara bajkera sam dobio savet da odnesem lancanik kod bravara da ubije spiceve na zubovima lancanika. Sve u svemu malo manje ce da se vozimo nego sto smo planirali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 14, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A taman ofarban i namontiran 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 15, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas metnuo bar end retrovizore... prvi upgrade nove makine od nekoliko planiranih 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 15, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, brdy je napisao: Nije pretegnut lanac, stelovao sam ga dok je zena sedela na motoru, podesen je da ima lufta 2,3 cm gore dole. Set lanac i lancanici nije menjan 6 godina takoda je sad zreo za zamenu, kad sam svorc, nemam sad 150e, puko sam sve pare za njivu, tako da ovo mora da saceka do leta dok se finansijski oporavim. Od jednog drugara bajkera sam dobio savet da odnesem lancanik kod bravara da ubije spiceve na zubovima lancanika. Sve u svemu malo manje ce da se vozimo nego sto smo planirali. Lanac ti je pretegnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5566 Napisano Mart 15, 2018 Drug član, 1394 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas sveze očišćen i podmazam lanac, malo osveženi točkovi novim trakicama. Još da stigne sedište od Stiv-a i da Bandit startuje sa sezonom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 16, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Баш добро изгледа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 16, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Marko05 je napisao: Danas sveze očišćen i podmazam lanac, malo osveženi točkovi novim trakicama. Još da stigne sedište od Stiv-a i da Bandit startuje sa sezonom. daj sliku celog motora. Bandit je prelep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5566 Napisano Mart 16, 2018 Drug član, 1394 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Kuki73 je napisao: daj sliku celog motora. Bandit je prelep motor Evo tek kad je doteran, sad ga ja malo sredjujem po svom ukusu. Cekam sediste od Stiv-a pa izbacujem sliku kad bude komplet i sastavljen i očišćen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 617 Napisano Mart 16, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u kocnicama, Nabacio maglenke, jos sam struju da povezem pa da sijam ko jelka na putuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 16, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan H4 sijalica zamenjena sa LED H4 bez ventilatora (jedna od jeftinijih na aliexpresu) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao podrep od Brke, sad samo da vidim kako ce da cucne na devetku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 16, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Na Fazeru završeno zimsko sređivanje. Promenjena ulja, filteri, stavljeni novi opanci, trake na felnama, led u koferu (pozicija i stop-svetli kao NG rasveta u BG-u), kompletno proveren i spreman za sezonu. Sada sledi sređivanje zelenka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 19, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lanac ti je pretegnutOtkriveno odakle je stizao taj metalni zvuk, pojedena izlazna osovina, sad da stavim nov set lancanika i lanca, i da teram ili sta da radim, cudi me da je osovina od slabije legure nego zupcanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 19, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ако то не санираш појешће се скроз... Или мењаш осовину или правиш ланчаник са мањом рупом,дорађујеш,упасујеш итд...Guglao sam o ovom problemu, cesto se desava na afrikama i transalpovima, taj problem na strani resavaju jednim setom prednjeg lancanika red cap, ali kod nas se ne nalazi u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 19, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, štampar je napisao: Ако то не санираш појешће се скроз... Или мењаш осовину или правиш ланчаник са мањом рупом,дорађујеш,упасујеш итд... ili nacentrira i zavari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 19, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ili nacentrira i zavari.Izvodljivo li je bez skidanja osovine ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 19, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam off-ovao, a moalo sam i bio ozbiljan. nekada davno, čini mi se na Tomosu mi se pojela biksna na radilici i proklizao magnet. Na tom delu gde je bila biksna, navario mi komčija celom dužinom osovine radilice(dela nakoji se navlačio magnet) jednu "liniju". Proširio kanal na magnetu. Navukao sam magnet, video da sve radi posao i pecnuo ga na nekoliko mesta. Ne pun var, jer ako bude potrebe da se skida. U ovom slučaju bi mogao da izvuče nekoliko "linija" - "crta", napravi isto toliko kanala na lančaniku, navuče lančanik i pecne ga na nekoliko mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan YouTube snimak kaže da je sa ovim kitom moguće i bez skidanja osovine.Mene interesuje šta je moglo dovesti do ovoga? Način vožnje ili stari lančanik ili samo vreme i korozija? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 19, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan YouTube snimak kaže da je sa ovim kitom moguće i bez skidanja osovine.Mene interesuje šta je moglo dovesti do ovoga? Način vožnje ili stari lančanik ili samo vreme i korozija? Sent from my EVA-L09 using TapatalkLancanik mora da bude izradjen od slabije legure nego sto je osovina, ne mogu da shvatim da honda nije kvalitetno okalila nutove, pa ako dodje do ostecenja promenis lancanik i resis problem, pa to su i na tomosu bolje odradili. Sad da rasturam celu masinu da se obrate nutovi, kod bravara tesko, smislicu neku srpsku skarabudzovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 19, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sta god uradis, ako bude i malo lufta izmedju nuta i lancanika opet ce ubrzo doci na isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najsrpskija budževina, a najjednostavnija, ti je da zavariš osovinu i lančanik... Trajaće do sledeće zamene lančanika. Ako u međuvremenu ne zameniš kompletnu osovinu, opet samo obrusiš, zameniš lančanik i opet zavariš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12695 Napisano Mart 19, 2018 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to da uradi, ja bih tražio da tebe i njega zajedno banuju sa foruma 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...