anakin 52 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Prodao i ja tdm 3vd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja provozao moj Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 26, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Promjenio akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 336 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo staro sjedište koje je već bilo puklo ,majstor ga pretapacirao i namontirao ga na motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, proslo je 5000km, na redu je zamena ulja.. Ovog leta vozim na 15w50, pa ce da vidimo kako ce se ponasati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao poklopac zupcanika, uskoro i zadnji blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18315 Napisano Jul 1, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Posto je prethodni vlasnik odradio sve, ja sam morao da se zadovoljim samo briskanjem istog...i voznjom naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4164 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je neki dan kliznija sa centralnog nogara i pa na moje oči na desnu stranu počelo je jako smrditi na benzin kad priđen kraj njega.Jučer u pauzi vožnje pogledan a on musav cila desna donja strana i vidim kako benzina curi.Trkom doma i poskida odmah plastike ali vidi đavla spojnica sa povratnim ventilom puka muški dio i osta unutra zaglavljen.Dok ga nisam izvuka van nije pristalo curit. A ovo je novi dio, sad ga rade od metala stock je bija plastika....Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao ga, skupo zadovoljstvoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 2, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko? Meni je izašlo 21.100 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 2, 2017 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio semeringe prednjih viljuski i naravno, zamenjeno i ulje. A onda sam ga prekrio ceradom u zimovniku kod majke... ove godine nema registracije... a voznje... pa bice tu i tamo neki krug po malim ulicicama do Josepha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 2, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Koliko? Meni je izašlo 21.100 din.Ohoo pa ja jos da se sutam nogom u zadnjicu... meni izaslo 19500din. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neko farbao felne mozda sa sprejevima bas za njih? Iskustva? Koliko dugo drzi itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15361 Napisano Jul 4, 2017 moto merkat °°, 4963 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam farbao obicnim mat ali posle dooobrog odmascivanja sprej zapekao industrijskim fenom,stajalo godinama,jedino nitro na krpici je skidao boju drugo nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ok je. Ja sam pre koji dan osvezavao neke delove, uskoro cu blok motora, a za felne se premisljam. Mozda na jesen, pa me interesuje. Mozda i prajmer staviti pre farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18315 Napisano Jul 4, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja ali je nas predobri Rajko ugradio ksenone i zujalicu za migavce...hvala Arakise 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Jul 4, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru ništa, ali sam iz gepeka izvadio nove opanke (Pirelli Sport Demon 100/80 17" i 130/70 17" - iste kao što fabrika montira na YBR250, iz 2016 i decembra 2014) koji stigoše iz CH pre neki dan. Sad mi ostaje da stare dokrajčim vežbanjem kočenja, pa pravac neko ko skida i vraća točkove, menja i balansira.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18315 Napisano Jul 7, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Poskidao stare cevi, napravio nove prohromske, podesio ugao topa, ubacio DB kiler, ispolirao top i sve ostalo na kraju... ...tj majstor, nisam ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 7, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je razlika u zvuku pre i posle? jel si snimio mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Jul 8, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao Joskin regler. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Jul 8, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm,osmirglao grane,ofarbao do pola,novi retrovizori i slajderi. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 8, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi cetkica za pranje lanca .......... al necu je neko vreme upotrebiti jer pre puta sam promenio lanac i gume. ContiMotion, prvi put ih vozim, pa videcu kako ce izdrzati moje turing vozenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sa cim odmascujete felne? Znaci moje su katastrofa. Ja ne znam, jel sprej ne hvata ili ja dovoljno ne sacekam da se osusi dizel/petrolej ili dovoljno krpom ne obrisem pa se sprej ne zalepi za lanac...znaci katastrofa po felni i gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...