Motorcyclist 23399 Napisano Februar 22 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan MA KRASNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9901 Napisano Februar 22 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pao prvi kupanjac novog motora: 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2961 Napisano Februar 22 Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga puta iz CH stizu Hornet i NC 700, uzivam u detaljnom pranju, poliranju, ulje, antifriz itd. Hornet standrdno dobar, od NC-a sam ocekivao 'manje', e njime sam posebno odusevljen, zvuk ima fenomenalan, voznja isto. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Februar 23 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad te jebe plasticno gumeni sraf koji se okrece a nece gore. A skidao sam to nekoliko puta ranije. Jos jedan sjajan dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Februar 23 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Uvuci parčence plastike (kao kreditna kartica) , guraj da napneš i polako odvrći. Ili prosviraj seronju burgijom 3mm i iščupaj. Posle stavi neeki kršteni šraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Februar 23 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, misa-pei said: Uvuci parčence plastike (kao kreditna kartica) , guraj da napneš i polako odvrći. Ili prosviraj seronju burgijom 3mm i iščupaj. Posle stavi neeki kršteni šraf. On krene pa se vrati. Zabo sam vrh tankog noza i onda je uspelo. Sranje dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Februar 23 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio naveliko ta sranja. Izbušim, zamenim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17820 Napisano Februar 24 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jooj takvih plasticnih srafic/zabica starije Integre nose....koliko voles. Poenta kod skidanja je da samo okreces na odvijanje. Bukvalno ne smeš napraviti pritisak ka glavi jer ondak neće krenuti vani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Februar 24 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Satelis said: Jooj takvih plasticnih srafic/zabica starije Integre nose....koliko voles. Poenta kod skidanja je da samo okreces na odvijanje. Bukvalno ne smeš napraviti pritisak ka glavi jer ondak neće krenuti vani. Probao sam i tako,nije htelo pa sam uspeo uz pomoc noza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17820 Napisano Februar 25 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad neće pomognem sa baš tankim srafcigerom, ta glupost zna da iznervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2961 Napisano Februar 25 Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu uradise agresori, zlo i naopako. Mislio sam da napravim neki poklopac ako ne nadjem fabricki podrep. Imao sam ludu srecu da ga nadjem kod nas, jer gotovo da ne postoji. Ko pomisli da prepravi ovako lep nosac onda nemam komentar. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano Februar 25 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 2. 2026. at 17:24, DraganNS je napisao: Pao prvi kupanjac novog motora: Koliko je estetski top case suvišan do nakaradan a sa druge strane, ne postoji veći besmisao motora sa bočnim, a bez gornjeg kofera. Lično sam uvek za praktičnost pre estetike, samo onako neki uzisak na osnovu fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9901 Napisano Februar 25 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je motor lepši i "prirodniji" bez tih kofera ali, kao što sam kažeš, makar top case je, za grad, praktična potreba. Što se bočnih tiče, rekoh već negde, nemam gde sa njima u garaži bez rizika da se ne oštete, a to ne bih želeo. A kad se putuje na duže onda svaka dilema o njihovoj estetici prestaje i ustupa mesto čistoj potrebi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano Februar 25 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja moje ne skidam nikad iako nekad poželim a namenu uvek mogu da im nađem, 'leba ne jedu, što se kaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano Februar 26 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio fabricki MRA vizir, stavio DB Puigov, prezadovoljan, drugi motor. Fabricki turing: Obican DB: Puig DB: Koji odabrati? Promenio Februar 26 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 744 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 568 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Je l bije vise u glavu sa ovim puigovim? Ja imam ovaj MRA, nije los, ali ako moze bolje, sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Nightrider Z je napisao: Je l bije vise u glavu sa ovim puigovim? Ja imam ovaj MRA, nije los, ali ako moze bolje, sto da ne. Mnogo manje duva nego sa fabrickim, imacu jos jedan Puig uskoro isti za prodaju pa ako budes zainteresovan, tvoj je. Takodje, ovaj DB nizi je isto na prodaju, ostaje Puig na njemu, izabrao sam od sva tri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9903 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, nuk je napisao: ne postoji veći besmisao motora sa bočnim, a bez gornjeg kofera A ipak ... Veoma je smisleno... Ako ispratis , svi noviji turing mopedi se prodaju sa fabrickim bocnim, bez top kofera... Ako pogledas malo voznje preko , 80% vozaca koje sretnes , stranaca , vozi moped samo sa bocnim koferima ... Ima razlog , a ima i smisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Februar 26 (promenjeno) Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su vam široki motori sa bočnim koferima? Ja sam na Stromu napravio nosač za moje Krauzere, gledam ne verujem, metar i deset. Mnogo, bre, za provlačenje po gradu svaki dan, na putu tek za vožnju između kolona. Motor izgubi smisao brzog i okretnog prevoza. Promenio Februar 26 član misa-pei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Februar 26 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam ulje, do sada uvek sam drzao izmedju F i L linije, prvi put ima malo preko F, ali ima i lufta nije da sam ga bas prepunio. Neki problem? Kontam da cu odvrnuti filter i istociti malo. Inace procedura je odradjena, zamena, upaljen, filter povukao ulje itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Menjao sam ulje, do sada uvek sam drzao izmedju F i L linije, prvi put ima malo preko F, ali ima i lufta nije da sam ga bas prepunio. Neki problem? Kontam da cu odvrnuti filter i istociti malo. Inace procedura je odradjena, zamena, upaljen, filter povukao ulje itd. Ja bih vozio tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10208 Napisano Februar 26 Drug član, 3381 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj ništa, vozi. Meni osciluje od F do L u zavisnosti od toga kako je okrenut motor na betonskoj ploči. I mali nagib koji okom ne vidiš menja mnogo. Neće ništa da mu fali zbog 100 gr više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23399 Napisano Februar 26 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebeno nemam centralnu, pa onda namesti motor da bude ravno. I ja kontam da nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: A ipak ... Veoma je smisleno... Ako ispratis , svi noviji turing mopedi se prodaju sa fabrickim bocnim, bez top kofera... Ako pogledas malo voznje preko , 80% vozaca koje sretnes , stranaca , vozi moped samo sa bocnim koferima ... Ima razlog , a ima i smisao Pa da, al motor je već naružen a nemaš mesta za kacigu, nemaš naslon za suvozača, ne vidim ja ništa smisleno j tome al ajde, to sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano Februar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Crveno na rados' Sutra ih menjam, mrzi me sad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...