Zlatko LA 2521 Napisano Četvrtak u 13:56 Drug član, 1185 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je Tutti, CBF je sa Motoscout-a. Tako je, nadjem oglas koji mi se svidja, Kostić pošalje upit sa osnovnim stvarima, uglavnom skine neki franak i to mu je to. Do sad je uvek bilo sve ok. Opet kažem, veća draž mi je da tako kupim motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3414 Napisano Petak u 06:52 (promenjeno) Drug član, 1254 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, DraganNS said: Zlatko, ako sam dobro razumeo, ti biraš motor (logično), pregovoraš oko stanja i cene, kad se dogovoriš plaćaš prodavcu traženu cenu u punom iznosu, a onda dotični Kostić ide po motor i njegovo je da ga fizički doveze (i obavi uvozne formalnosti?) i to plaća xy kao uslugu. Komšo @PremieRacing malo si previše "diplomatski" dao odgovor ali, kapiram, otprilike perspektivu iz koje gledaš na stvar. Jesam, u pravu si, i skontao si zašto. Osnovni razlog je što je Zlatko kupac i priča iskustvo sa te strane, a ja sam neki ku*čev 'prodavac' pa sam preneo svoje iskustvo i zapažanja. A za komš'e uvek može kafa ili čašica razgovora da prođemo sve detalje Ukratko - SVE se dogovara. Hoćeš ti da tražiš - može, hoćeš da ti trgovac/posrednik traži vozilo - može. Hoćeš ti da pregovaraš sa ino prodavcem/vlasnikom, ili hoćeš da i to uradi trgovac/posrednik za tebe. Možeš ti da završavaš plaćanje, a može i on. Onda se ide po motor (vozilo) i dovozi za SRB i ta usluga se plaća po dogovoru. Cena usluge dovoza zavisi od 101 faktora. Dalje može (i treba) on da ti završi sve oko uvoza, carine, špedicije, ABS-a, a opet možeš i ti sam ako imaš špeditera kog želiš da angažuješ. Ali to ne preporučujem. I na kraju kad izađe sa carine i dobije ABS (koji obično kasni), sledi registracija vozila. Na svakom, ali svakom koraku postoji mogućnost da se nešto desi, zakomplikuje, zagovna, i svaki, ali svaki korak košta. Neko (iskusan) ti da cenu kompletne usluge odmah na početku i ne interesuje te šta koliko košta, a kod nekih možeš da pratiš sve i da budeš upućen u sve troškove do detalja. i za kraj - odličan post: Promenio Petak u 11:36 član PremieRacing 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1230 Napisano juče u 15:37 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Nacrtao, isekao i danas konacno i zalepio. Nije ispalo lose obzirom da mi je prvi put da tako nesto radim. Promenio juče u 15:38 član rus022 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 337 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih semeringe na vilama, ulje u istim, pa usput zamenih i kočione pločice, ulje za kočnice, napunih skotolier. Jbga, nema slike, ekran ne reaguje na masne prste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2521 Napisano pre 2 sati Drug član, 1185 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Dovakhiin Odradi ekranu FUS RO DAAAAAAAH! Jedna od jačih igrica, kakva priča, muzika, mapa. Morao sam, izvinjavam se za skretanje sa teme. Dobar nick.Isto tako sam dužan da se vratim na temu. Obožavam kad je ovaj prednji deo čist, zbog toga sam zaradio opekotinu na sred čela, da pogledam bolje kad eto vrele grane u susret. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 337 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Zlatko LA said: @Dovakhiin Odradi ekranu FUS RO DAAAAAAAH! Jedna od jačih igrica, kakva priča, muzika, mapa. Morao sam, izvinjavam se za skretanje sa teme. Dobar nick. Isto tako sam dužan da se vratim na temu. Obožavam kad je ovaj prednji deo čist, zbog toga sam zaradio opekotinu na sred čela, da pogledam bolje kad eto vrele grane u susret. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока Legendarni Jeremy Soul! Mada, posle muzike za mene najbolji deo igrice su knjige (nepravedno zapostavljene)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...