Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 14 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bajker71 said: Bez slika ti ne verujemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13096 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Drug član, 1755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Top! Vazduh koji je ostao, i vidi se, najbolje se nautrališe tako što se postepeno lepi tank grip i onda nema vazduha. Inače, kada ima vazduha ispod, vidi se i ispod crnog tan grip-a. Znam kada sam lepio kod mene, svaki džep vazduha vidi se pod nekim uglom. Dva puta sam odlepljivao dok nisam postigao da bude kako treba... Promenio Avgust 14 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sundjera, mekse je ali mi se ne svidja osecaj zato sto su sada rucke deblje. Sto se tice tank gripa, nema veliku ulogu jer meni noge dolaze taman iznad ukrasne plastike i pocetka rezervoara a ne negde na sredini. Stigao je odvojeno deo koji se lepi i tank grip pa nisam mogao tako postepeno da lepim, tj. tesko bi bilo da pogodim ivicu pa sam odjednom zalepio. Promenio Avgust 14 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20413 Napisano Avgust 14 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan sam malo korman podigao, neznatno. Neko vece vodim 3-4 auta mi blicala. Znaci nista nisam dirao sa svetlima, bilo sta. Vozio sam od pocetka godine niko da blicne... Sad sam opet malo spustio. Dugacka bi trebalo spustiti jer malo tuce u znakove pa ima odsjaj ali kratko je bas kratko, ima odsecenu liniju, ne vidim sta smeta al ajd. I meni smeta svaki treci auto sto ima nepodesene farove pa ne blicam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5976 Napisano Avgust 14 Ne silazi, 4452 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi još par dana odmora, pa danas skoknuo do majstora\drugara da sredim par stvarčica na skuteru koje mi smetaju - oplata auspuha počela da tandrče, kočnice je trebalo malo da se očiste i pregledaju, zameni svećica... i tako neke sitničice. Da se malo izporazgovaramo i usput sredimo šta treba... U povratku, ispadne mi telefon iz džepa, pregazi ga auto od izaMislim, tel i ne vredi ništa, ali ima svašta izpodešavano od aplikacija, a nije upotrebljiv za kopiranje, x komplikacija ima da se sve to ponovo namesti na novom, i tako. Evo slika radova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2205 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Zainteresovan, 803 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U martu, pred tehnički, dopunim tečnost (to mi je siguran znak potrošenja pločica). Juče primetim, pri spuštanju unatraške, da mi se "brake padići" javljaju, diskretnim, zvukom grebanja. Mala, popi jednu, pa da počnemo. Mogle su izgurati još par vožnji, ali, ajde. Jutros mi je bila simpatična reakcija dečaka u Moto-Bike u Žarkovu, kad sam mu rekao da mi ne treba 4 komada: "Nema, napred, dva diska na 750 ccm?" "Nema, zato što mi je pozadi doboš kočnica." Promenio Avgust 15 član feniks 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9722 Napisano Avgust 14 Drug član, 971 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Spucah jedno pet radnih sati oko motora. Trenutna km - 110 000. Mali servis - prešao na sintetiku, valja testirati, Ulje u difu i podmazan kardan, Gumica na kugli telelevera, Provera PK kaiša, Kondom na šalterici, Trake na ručkama kormana, Dve tri crne tačke na crashbar - saniranje "rana", Gornje maglenke malo dobile od sunca, dobile blago osveženje. Zadnje pločice poručene, pregledom utvrdjeno da su ušle u poslednju trećinu. I još sto usputnih sitnica... Spremamo se za dalek put. 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1497 Napisano Ponedeljak u 14:20 Zainteresovan, 284 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan.... 228€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 652 Napisano Utorak u 10:01 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan FJR, nove gume i ležajevi u točkovima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1934 Napisano Utorak u 10:23 Никад не једи жути снег!, 823 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, miljanvasic said: FJR, nove gume i ležajevi u točkovima Опа, Мецелерке. HWM или не? Ја их имам тренутно и веруј ми, бићеш задовољан. Тренутно сам на 15к. Јесу се мало више појеле са стране него по средини али вреде пара. Колико су ових дана? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 652 Napisano Utorak u 11:06 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan @Влајко da da, HWM. 38600 set, na autogume. Doduše dot sa početka 2024, ali to mi nije problem. Reko ajde da šrobam i od guma svašta nešto, pa da vidim da li stvarno to vredi razlike u novcu u odnosu na taj famozni mitas za koji su iskustva podeljena. Ove skinute Touringforce su prešle nekih 11000, mogle su još, sad videćemo šta kaže metzeler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12117 Napisano Sreda u 14:22 Ne silazi, 1281 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno došao i taj dan da sam završio i montirao nosače torbi. Nosači su custom made za ove torbe što sam kupio. Fabrički su namenjeni za alu kofere i nije mi se sviđalo kako desni obilazi lonac pa bi desna torba stajala ukrivo.Torbe su iz čajna i prezadovoljan sam kako izgledaju i kvalitet izrade na zavidnom nivou. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 741 Napisano Četvrtak u 13:50 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nosac telefona sa Temua...sa amortizerima...ugradjen...deluje cvrsto...videcemo Posle montiram deflektor takodje sa Temua. I kupio sam set za krpljenje guma za pod sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1280 Napisano Četvrtak u 15:17 Drug član, 1182 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @pedjazz Ja sam uzeo onaj kao quad lock. Isto sa dumper-om. Ne deluje ni on loše ali mi opet nekako frka jer je od plastike. Možda je ovo što si ti uzeo bolje ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 691 Napisano Četvrtak u 15:35 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pedjazz said: Stigao nosac telefona sa Temua...sa amortizerima...ugradjen...deluje cvrsto...videcemo Posle montiram deflektor takodje sa Temua. I kupio sam set za krpljenje guma za pod sediste. Jeл може линк од огласа, изгледа скроз ок? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 741 Napisano Četvrtak u 15:40 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bojan_Jgd je napisao: @pedjazz Ja sam uzeo onaj kao quad lock. Isto sa dumper-om. Ne deluje ni on loše ali mi opet nekako frka jer je od plastike. Možda je ovo što si ti uzeo bolje ipak. Ne znam koji je materijal ali aluminijum u najgorem slucaju. Deluje mi uverljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 741 Napisano Četvrtak u 15:42 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, dule2812 je napisao: Jeл може линк од огласа, изгледа скроз ок? https://share.temu.com/rsEaLK55SuB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 741 Napisano Četvrtak u 15:44 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nacinculiran i deflektor...isto Temu. Probao i sto bi rekli Dragacevci..."daiš drukče" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21321 Napisano Četvrtak u 16:51 Vozim motor, nisam BAJKER, 2734 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Opr'o i doteg'o lanac, dopunio Skotoilera, dolio malo ulja u kocnice i kvacilo, podmazao wdom sve rucice i polugice, prekontrolisao dotegnutost svih srafova na oklopu, prekontrolisao pritisak u gumama, prebrisao ga i parkirao u garazu i pokrio... U subotu rano ujutru kliknem kofer i odoh namore... Dotle peglam Minija... 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12117 Napisano Četvrtak u 17:06 Ne silazi, 1281 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni opet dosadno pa montirao još neku glupost na motor . Sad je rezervoar dobio prsluk. Delovalo mi zanimljivo, Svašta nešto se može prikačiti a ne smeta. Došlo sa njim dve torbice kao ova na slici pa karabinjeri razni plastični i još neke vezice sa nekim kopčama par vrsta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 29 Napisano Četvrtak u 17:22 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema da se kupi, napravio sam stitnik hladnjaka (metalni mesh), bez rasklapanja plastike vezao zipovima u 8 tacaka. Drzi evo 1000 km vec. Stavio gumu kako mrezica ne bi bila direktno na plastici. Kako su dva tocka hoce da unutrasnji deo gume baci kamence bas gde ne treba. Tako da sam sada miran. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 29 Napisano Četvrtak u 17:23 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje nabacio nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1585 Napisano juče u 13:51 prisutan, 1217 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, pedjazz je napisao: Nacinculiran i deflektor...isto Temu. Probao i sto bi rekli Dragacevci..."daiš drukče" Hm, meni to ništa nije pomoglo, čak sam imao vrtloženje oko glave i vibracije.. Bez toga sam imao strujanje oko ušiju, al bez vrtloženja,i nekih neugodnih strujanja. Tako da sam ga skinuo.. Sad razmišljam da li da ga stavim na TRK-a ili ne. I da brzo mu stradaju ti navoji, pošto je aluminijum , pa se zna sklopiti pri većim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12117 Napisano juče u 14:09 Ne silazi, 1281 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan "pa se zna sklopiti pri većim brzinama. " pa to ti dođe kao DRS u F1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 741 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_zmaj je napisao: Hm, meni to ništa nije pomoglo, čak sam imao vrtloženje oko glave i vibracije.. Bez toga sam imao strujanje oko ušiju, al bez vrtloženja,i nekih neugodnih strujanja. Tako da sam ga skinuo.. Sad razmišljam da li da ga stavim na TRK-a ili ne. I da brzo mu stradaju ti navoji, pošto je aluminijum , pa se zna sklopiti pri većim brzinama. Treba malo podesavanja,visina i ugao....ja sam nastelovao okvirno...jos cu malo isprobavati. Na fabrickom viziru iako sam visok 175 udara me u grudi i buka je kako kazes velika. Sa deflektorom udara podnosljivo u gornji deo kacige normalno kad sedim...malo ako se povijem ok je...pri normalnoj voznji mnogo prijatnije. Vidim razliku kad izdignem glavu. Ima tog vrtlozenja ,tacno je,ali mi je prijatnije od neprestane buke. Sto se Aluminijuma i navoja tice to se da srediti ako didje do problema (radim sa amolinijom)...razbuse se druge rupe navoji....ubace veci crvici i teraj dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...