BokyBoy 18216 Napisano Utorak u 13:36 Vozim motor, nisam BAJKER, 2460 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Gordak985 je napisao: Aj što je garaža, ali tepih... Svaka čast. Sent from my 2107113SG using Tapatalk ...i kada mu ispadne matica M5 u travicu...kuku lele... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2652 Napisano Utorak u 13:52 ODUSTO OD DIJETE, 2680 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam do skoro imao tepih na skoro pola garage. Menjali u kući a meni bi žao da ga bacim i nađoh mu namenu - za motor i skuter. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 458 Napisano Utorak u 13:53 U prolazu, 93 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, BokyBoy said: ...i kada mu ispadne matica M5 u travicu...kuku lele... Pokošena je travica uredno na 15mm pa se jos da nekako pronaci A ima i rezervnih razno raznih veličina za traktore, a FJR i GTL mu dodju nesto slicno Makar da imam neki uzitak preko ove dosadne zime, da popijem kafu sa uzivanjem 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2729 Napisano Utorak u 14:05 Drug član, 1328 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...i kada mu ispadne matica M5 u travicu...kuku lele...A gedora 10? :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 458 Napisano juče u 15:51 U prolazu, 93 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan A danas stigoše crash barovi iz Poljske pa reko da ih montiram Iako na sajtu postoji dve opcije, za modele 2011-2016 i za 2016 pa na dalje, ipak mi se cini da u stvari dolazi ista stvar za sve modele. Konkretno reč je o ovim napred barovima. Model 2011 ima drugačije fabričke nosače maglenki pa nikako ne mogu da se namontiraju barovi na predviđeno mesto. Srećom, u paket su mi poslali i nosače koje ću iskoristiti privremeno dok ne prepravim fabričke ili napravim nove odgovarajuće kako bi sve bilo ma fabričkim mestima jer mi se ovako ne sviđa baš kako stoje. Sve u svemu zadovoljan sam samim kvalitetom ovako na oko a nadam se da neće biti prilike da se pokazuju na delu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1123 Napisano juče u 16:34 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tema "Šta sam danas sjebao na motoru"? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano juče u 16:47 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Нема. Отвори 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano pre 9 sati Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao. https://www.aliexpress.com/item/1005007885761304.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.73f41802lYerpv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano pre 6 sati Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano pre 5 sati Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su i srafovi za poklopac fara, pisao sam ovde o onom srafu koji se ojeo. Zamenjeno. Ovaj pase, samo sto nije isti kao fabricki, spoljni krug ne pokriva ceo otvor na plastici kao fabricki (estetika), i malo je kraci. Deo je kataloski ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 317 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic imaju li homologaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 458 Napisano pre 1 sat U prolazu, 93 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, igogitar said: @miljanvasic imaju li homologaciju? Nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...