Gordak985 2459 Napisano Maj 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno montirao "slajdere"Sent from my SM-S911B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Maj 15 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Odlični su ! Ovde može i noga da se odmara... Sa alija, ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlični su ! Ovde može i noga da se odmara... Sa alija, ili...?Da, 40ak evra. Ja pre razmišljam o montaži dodatnih svetala :-) Ali javljam za noge :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Maj 15 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, jel to ušrafljen slajder u blok motora? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21712 Napisano Maj 15 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vise stete bi napravili u (ne daj Boze) padu nego da ih nema! Izmedju rama i bloka, fabricka caura/distancer je gusana i sva se skrca pri udaru da "raspe" silu. Usica na bloku ume da se pocupa i blagim pretezanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21712 Napisano Maj 15 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ali! Ako ce koleno da zastiti sve neka se zguzva i slomi... Jbs gvozdje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21712 Napisano Maj 15 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2002 godine sam pravio nesto slicno (Auuu covece kako vreme ide, kao CBR!) Stitnici (i na njima svetla dodatna, tada nisu bila LED tipa) od "masinske plastike" kroz sredinu sraf, ne secam se dimenzije ali tako da posle matice, van rama ima namerno oslabljeno mesto. Ako je sraf npr. M12 u krug je obrezano/ ukopano za po 2mm u krug. Udarac ako dobije, tu da pukne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21712 Napisano Maj 15 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ipak vrv 2012god. (nije nastelovan datum na aparatu) cim je ova novija tablica i nalepnica na viziru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vise stete bi napravili u (ne daj Boze) padu nego da ih nema! Izmedju rama i bloka, fabricka caura/distancer je gusana i sva se skrca pri udaru da "raspe" silu. Usica na bloku ume da se pocupa i blagim pretezanjem.Meni ta čaura deluje da je aluminijumska, obe zapravo. Gledao sam i kreš barove i slajdere, svi se šrafe ovde.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma glavna poenta je da zaštite plastike kod pada u mestu i da se lakše podigne motor :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, jel to ušrafljen slajder u blok motora?Da, kroz ram.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Maj 15 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Neša ti je već sve objasnio... Mada ne verujem ni da bi sačuvalo koleno, ali ajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21712 Napisano Maj 16 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ako u mestu padne kida usicu bloka motora, bolje da pukne neka plastika (mada i one budu sacuvane, lupi auspuh i guvernal o beton) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Maj 16 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Givi kreš barovi idu na iste šrafove i bilo je slučajeva kada su ljudima kidali ušice bloka. Ja i dalje ne znam kakve slajdere/kreš bar da ugradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Givi kreš barovi idu na iste šrafove i bilo je slučajeva kada su ljudima kidali ušice bloka. Ja i dalje ne znam kakve slajdere/kreš bar da ugradim.Nema gde nego u prednju ili zadnju ušicu, obe u bloku, mada zadnje ne nose ram pa ako i puknu možda prođe bez posledica. Većih. Kreš barovi se isto na te ušice kače.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Maj 16 (promenjeno) Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka je imao veliki oeh, kada je pre par godina proklizao sa motorom. Taj kreš bar mu je bio ušrafljen na bloku, koji je puko. Promenio Maj 16 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3432 Napisano Maj 16 Drug član, 950 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Block bar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Maj 16 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Nije tako druže,imao LS2 slajdere, veoma jaka veza, super su za pad u mestu ali pri udesima mogu odraditi sistem poluge, kao zub i onda puca blok unutra, što se i meni desilo. Zverao levo i udarim u Stilo ukoso u zadnji točak, napravi se zub i okrenem se za 180 stepeni. Agregat kaput... Odvalilo deklu i otišlo unutra na blok. Nemam bolju sliku sada, vidi se veza ispod poklopca dekle... Upozoravali su me kolege da su opasni. Lepo vozim, loše zveram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Maj 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Slajderi i jesu najvise za te nezgodne padove u mestu i do 2-3 km/h, pogotovo na full oklopima, preko toga te nista ne spasava...sem rol barova i to mozda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Maj 16 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je bivša CBR imala slajdere gde su šrafovi koji drže bočne plastike, pao mi u mestu sa obe strane po jedanput, bez ikakvih posledica. Ja na CBF-u ne mogu da nađem takvo mesto da ušrafim. Čuvam ga ko oči u glavi da mi ne ispadne, 50kg je teži od CBR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1047 Napisano Maj 16 Drug član, 550 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Nije tako druže,imao LS2 slajdere, veoma jaka veza, super su za pad u mestu ali pri udesima mogu odraditi sistem poluge, kao zub i onda puca blok unutra, što se i meni desilo. Zverao levo i udarim u Stilo ukoso u zadnji točak, napravi se zub i okrenem se za 180 stepeni. Agregat kaput... Odvalilo deklu i otišlo unutra na blok. Nemam bolju sliku sada, vidi se veza ispod poklopca dekle... Upozoravali su me kolege da su opasni. Lepo vozim, loše zveram! To sad, sa ovim novim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Maj 16 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, kole24 je napisao: pre 26 minuta, shoyyka je napisao: @Blaza Nije tako druže,imao LS2 slajdere, veoma jaka veza, super su za pad u mestu ali pri udesima mogu odraditi sistem poluge, kao zub i onda puca blok unutra, što se i meni desilo. Zverao levo i udarim u Stilo ukoso u zadnji točak, napravi se zub i okrenem se za 180 stepeni. Agregat kaput... Odvalilo deklu i otišlo unutra na blok. Nemam bolju sliku sada, vidi se veza ispod poklopca dekle... Upozoravali su me kolege da su opasni. Lepo vozim, loše zveram! To sad, sa ovim novim? Pu, pu daleko bilo... Na Veliki petak 2021. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Maj 16 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška Milanče, sećam se da je bilo nešto oko toga, da su slajderi zeznuli stvar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Maj 16 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, shoyyka je napisao: Pu, pu daleko bilo... Na Veliki petak 2021. Велики петак, црвено слово ја радио..Бам удес, откинуо али буквално откинуо нос од лобање, само кожа држала. Две операције. Млада недеља-секао дрва моторном тестером и мало рецнуо ногу, 7-8 шава, срећа па нисам медискус прекинио. Од тада, црвено слова само кашика и хоризонтала… 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1047 Napisano Maj 16 Drug član, 550 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, pu daleko bilo... Na Veliki petak 2021.Ma idi bre, ja se ubedačio.Pu, pu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...