Darko Mihajlovic 4488 Napisano Mart 6 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Zarkela said: Imas li za njega db kiler? I da nema. Ima u Adi... Ionako su svi ti "akrapi" , "yosimure" iz Ade ... Covek napravi lonac , i pita te "koji brend oces?" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14183 Napisano Mart 6 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Sharky - Alex je napisao: Kad vec pomenuste kocionu tecnost, kada ste je na kolima zadnji put menjali? Prosle godine, odoka 30% manji pritisak na pedalu treba,doduse kada je bas staro. Sada mi zao sto nisam izmerio pre i posle, crno na belo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4488 Napisano Mart 6 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I moj GTR , dosao sa "yosimurom".... Imam klip , snimio sam , nego necu da kacim na YT.. skidam logo yosimre , ispod toga nalepnica Ada... Lik koji je prodavao motor : "brateeee ,Yosi , placen 7 glava ovo ono" hahahahahah... Sreca pa me nije to zanimalo , jer sam "fabrika tip" .. i sreca sto sam dobio fabricki lonac i ogromna sreca sto sam se odlucio da ga vratim , jer sam bio u nedoumici , jer ima 150 kg ... Druze moj , motor je "drugi motor" sa fabrickim cunkom... Kakvi bre otvoreni izduvi , ide bolje i te fore...motor mi ide duplo bolje sa fabrickim cunkom ..smesa nije obogacena , na nizim obrtajima je zvercima , nikad nikad ne izbaci FI gresicu , a ranije je izbacivao jednom mesecno , jednom u dva meseca , na kratko.. ma drugi motor... Tako i moj Yosi , zavrsi u kanti za djubre.... Zvuk je bio bolji , to priznajem , ali za voznju , ako nije dalje od Panceva , i to mj je bolje..jer mi uglavnom teramo ture 2500+ km... Tako da ,.sad je motor , tih , udoban i brz 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5428 Napisano Mart 6 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Sharky - Alex said: Kad vec pomenuste kocionu tecnost, kada ste je na kolima zadnji put menjali? pre 2 meseca ili ti pre 500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4488 Napisano Mart 6 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Sharky - Alex said: Kad vec pomenuste kocionu tecnost, kada ste je na kolima zadnji put menjali? Ajde priznaj sad da smo te usrali sa odgovorima ...hahahaha Ajde , BaneVuk nije , ali on je stari kontras !! Hahahahaha 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1572 Napisano Mart 6 (promenjeno) Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Zarkela said: Imas li za njega db kiler? Koliko vidim ne, mada bih ubacio i ako ne mislim da je bucan nakon Leo Vinca na K2 koju sam imao Promenio Mart 6 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6215 Napisano Mart 6 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ajde priznaj sad da smo te usrali sa odgovorima ...hahahaha Ajde , BaneVuk nije , ali on je stari kontras !! Hahahahaha Da znas da jeste Nisam do sada jos cuo da je neko menjao. Dok mi je auto bio u garanciji i kad sam ga vozio u ovlasceni servis na redovan servis, krstili se kad sam im pomenuo zamenu kocione tecnosti, doduse krstili se i kad sam trazio zamenu svecica na 40 000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14183 Napisano Mart 6 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: smesa nije obogacena Sa otvorenim je osiromasena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4488 Napisano Mart 6 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dal si kiseonik ili benzin hahahahahahsh... Jedno pisem , drugo mislim , trece pisem .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16379 Napisano Mart 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Sharky - Alex said: Kad vec pomenuste kocionu tecnost, kada ste je na kolima zadnji put menjali? Ja ne menjam tecnost u kocnicama, ja menjam auta, obicno pre to dodje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Mart 7 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine na Avensisu 4 diska, 4 para pločica, zadnji koč. cilindri, sve novo, normalno i ulje novo zamenjeno. Na Zafiri takođe menjao 4 diska i pločice, a nisam pipao ulje kako sam je kupio, 6 godina. Tako da ćemo uskoro i to rešiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16379 Napisano Mart 7 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos nista novo uradio na motoru, al sam se sad cuo sa Moto Bruderom, idem kod njih cim prestane ova kisa, hocu da vidim na koliko mi pali ventilator, na 105C ili na 95C a i da vidim jel cackano nesto na njemu...ako nije BIĆE... Sumljam jer, iako motor ima KN i dva otvorena Akrapa, obrtaji stoje perfektno ravno, kao elektromotor, nema varijacija nimalo, zakovana je skala na 1100rpm i ne mrda, na 12-ici je znao da varira cak i 100rpm gore-dole, kad sam pitao majstora zasto je to tako, kaze majstor, pa duva ti promaja kroz agregat, otvoren ti je sav. Znam da se to "pegla" na mapi pa zato sumljam da je nesto cackano.Videcemo. Promenio Mart 7 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16955 Napisano Mart 7 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 3/6/2024 at 10:58 AM, N.F.S. said: Zver od lepka, radije ga koristim od bisona, uhu... Ovaj lepak već godinama koristim svakodnevno (pre svega kod zatvaranja-"hermetizacije" reglera), trošim bar dva-tri kompleta nedeljno i stvarno je dobar. Na višoj temperaturi hoće da popusti i nakon par godina postane krt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5404 Napisano Mart 7 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I smrdi ubija dok se ne pomeša i osuši 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9674 Napisano Mart 7 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga do sada koristio ali pošto ga nahvaliste poručio sam nekoliko pakovanja sa Alija. Vidim cene ovde, na KP-u, baš onako - primerene "ekonomskim tigrićima"... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 227 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Šta ste se bre navukli na te lepkove! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Mart 7 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, bajker71 je napisao: Nisam ga do sada koristio ali pošto ga nahvaliste poručio sam nekoliko pakovanja sa Alija. Vidim cene ovde, na KP-u, baš onako - primerene "ekonomskim tigrićima"... Што са Алија? Па сваки кинези их имају, и ништа претерано скупе, можда сад 200-300дин мало паковање 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9674 Napisano Mart 7 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa super, nisam znao da ih ima u standardnim kineskim radnjama... Na KP-u, gledao juče, 750 a ima i preko 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Mart 7 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bajker71 je napisao: Pa super, nisam znao da ih ima u standardnim kineskim radnjama... Na KP-u, gledao juče, 750 a ima i preko 1000 din. Код браће кинеза сам их платио пре 3 год мало паковање мислим да је тада било нешто смешно 100-150дин. Сада је вероватно скупље нешто.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1408 Napisano Mart 7 Zainteresovan, 271 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Prominija filter zraka (stari odradio svoje nakon 20k) na 42k. Naravno da je bilo upitnika. Odvidam kuciste (4 vide), skinem kad ono pojavi se peta sa sajbicom. Nista, pogledam na netu dijagram i skontam odakle dolazi djevojcica. (11 i 12) Vratim nazad i to je to. (Obrisao sam prasinu prije vracanja poklopca) Za nekog kome je garaza cili zivot predstavljala misto za svirku, a ne za sarafljanje - izuzetno sam ponosan na sebe sta nisam nista us*a. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9674 Napisano Mart 7 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni najbolji bio "Tigar" lepak. Nacediš u kesu pa se malo inhaliraš. Ljudi lečili bronhitis, anksioznost, popravljali raspoloženje! 4 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Mart 7 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: obrtaji stoje perfektno ravno, kao elektromotor, nema varijacija nimalo, zakovana je skala na 1100rpm i ne mrda, na 12-ici je znao da varira cak i 100rpm gore-dole Boki, već znaš odgovor, ovaj je ajnšpric, elektronika sve pegla, nema varijacija...bez obzira da li je čipovan ili ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16379 Napisano Mart 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Blaza said: Boki, već znaš odgovor, ovaj je ajnšpric, elektronika sve pegla, nema varijacija...bez obzira da li je čipovan ili ne... I 12-ica je ajnspric isto Blazo, ne postoji sa karbovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Mart 7 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Mart 7 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o mom poznavanju motora... Aj da se "izvadim": Boki, 14-tica je bolji motor od 12-tice... Mirnije radi ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...