zika56 17204 Napisano Februar 2, 2024 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Danas oprao motor i odvezao ga na tehnički. Sve ispravno i registrovan na godinu dana. Ukupna cena 24.996 din. (skoro isto kao i prethodne godine). 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Februar 2, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Неко компромисно решење за ауто и мото, а да није скупо к'о дрога....Гармин, а није зумо.Ја задовољан. Баш прецизна.Bane loneridersa osmehom i stolicom 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Februar 4, 2024 (promenjeno) Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put za ovu godinu ugledao sunce Provoza se sa Suprugom, napunio rezervoar, oprao, osusio, video da su gume za zamenu i spakovao ga ponovo u garazu Promenio Februar 4, 2024 član bobangsxr 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Februar 5, 2024 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Februar 10, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sredio nosač kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Februar 14, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Narucio termo traku, da namotam od topa do racve, probao malopre kako stoji, otprilike, ovlas...sranje tesko, em se para, em sa klupkom od 1,5m namotas 20cm... bacenih 1500 din...cisto da se neko ne zajebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano Februar 14, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Narucio termo traku, da namotam od topa do racve, probao malopre kako stoji, otprilike, ovlas...sranje tesko, em se para, em sa klupkom od 1,5m namotas 20cm... bacenih 1500 din...cisto da se neko ne zajebe. A čemu služi ova traka namotana na izduvne cevi? Vidim to povremeno ali nikad nisam skontao. Jedino što mi je palo na pamet je da ne moraju da se glancaju pošto pobuđave nego ih zamotaš i ćao Promenio Februar 14, 2024 član ironhorse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Boki nemoj se ljutis, ali meni ovo ruzno. Druga stvar, neka moja logika: zamotas granu tom termo trakom i ona vise nema hladjenje, verovatno se svaki put usija i smanjuje radni vek 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Februar 14, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Sharky - Alex je napisao: Boki nemoj se ljutis, ali meni ovo ruzno. Druga stvar, neka moja logika: zamotas granu tom termo trakom i ona vise nema hladjenje, verovatno se svaki put usija i smanjuje radni vek Taman posla da se ljutim, i ja sam se dvoumio dok nisam probao, sad barem znam da jeste ruzno. @ironhorse A inace se traka mota da spreci grejanje cevi tojest odisanje toplote iz nje na mestima gde to nije preporucljivo, kao npr motorni prostor ili blizina nekih kablova, cevi i sl. kao i da ubrza izduvne gasove jer su isti sa trakom jos vreliji i brze se krecu kroz cev. Licno ja sam hteo da je namotam iz razloga sto mi je malo spala plastifikacija sa cevi pa me to nervira a i ponekad zakacim petom od patike pa izgorim istu a i plastika dole na ralici je pocela maaalo da se uvija jer cev prolazi bas blizu nje u jednom delu, odmah iza racve, vidi se na slici bas tik ispred nogostopa, ispod papucice zadnje kočnice. Promenio Februar 14, 2024 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1192 Napisano Februar 14, 2024 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cccc sta ti decko radis!? To je Kawasaki, teraj to i ne diraj nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano Februar 14, 2024 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam voleo te njesra trake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy за тебе је онда … мада сам наилазио на КП повољне карбонске заштите…јефтиније него патика-чизма… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Februar 14, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Taman posla da se ljutim, i ja sam se dvoumio dok nisam probao, sad barem znam da jeste ruzno. @ironhorse A inace se traka mota da spreci grejanje cevi tojest odisanje toplote iz nje na mestima gde to nije preporucljivo, kao npr motorni prostor ili blizina nekih kablova, cevi i sl. kao i da ubrza izduvne gasove jer su isti sa trakom jos vreliji i brze se krecu kroz cev. Licno ja sam hteo da je namotam iz razloga sto mi je malo spala plastifikacija sa cevi pa me to nervira a i ponekad zakacim petom od patike pa izgorim istu a i plastika dole na ralici je pocela maaalo da se uvija jer cev prolazi bas blizu nje u jednom delu, odmah iza racve, vidi se na slici bas tik ispred nogostopa, ispod papucice zadnje kočnice. Hoćeš kontakt da uradiš cerakotu? Trpi do 800c. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Од браће Кинеза стигла заштита магленки а како су шрафови имали лепак на себи, а још ми @Alekre спомену јуче да неће ваљда вода да улази ту, и ја му још одговарам, ма нема шансе, слепа рупа, само за шрафове…Али како нисам имао мира, спавам и размишљам о томе( жена ми каже да боље швалерку да нађем) данас опет растурих а оно прц, рупа пролазна, види се електроника. Е, онда сам приступио мало озбиљније монтирању, ситуација се заоштрила нашао о ринг гумице, шрафове опет лепо намазао лепком и кренуо монтирању истих. Где да ми уђе вода, тално би се убио к’о сироче… битно да има лепка на шрафовима и да гумица лепо легне измећу тела магленки и штитника, како би имала финкцију и затворила простор да не уђе вода… 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Februar 14, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Eto То си крив за моју несаницу…данас кљуцам као пиле, не ради ми се, вата ме дремеж…деца траже паре,тад дрекнем и нигде никог, сви се изгубили у виду ластиног репа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Februar 14, 2024 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Te prodore vode sam ozbiljno shvatio na poslu. Imali smo slučaj da je voda kvasila kontakte tako što je putovala kroz izolaciju provodnika, kroz licne. Mesecima mi kao fabrika u lab. uslovima nismo mogli da utvrdimo zašto nam instalacija ne radi posle par meseci. U pitanju je bila mašina za čišćenje snega na planinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad danas videh novu cenu benzina, sve radim , da nista ne radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Februar 14, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Hoćeš kontakt da uradiš cerakotu? Trpi do 800c. Hvala ti al nema potrebe za njom, to ako odlucim da radim grane, ovo je bilo planirano od racve do topa a tu je mnogo manja temperatura. Mada, sibni kontakt svakako, ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11724 Napisano Februar 14, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je umotan ceo top zbog fabričkog kofera,ni meni se bas ne svidja ,ali radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2766 Napisano Februar 14, 2024 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan A čemu služi ova traka namotana na izduvne cevi? Vidim to povremeno ali nikad nisam skontao. Jedino što mi je palo na pamet je da ne moraju da se glancaju pošto pobuđave nego ih zamotaš i ćaoДа ти уништи гране, неповратно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Februar 18, 2024 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Neplanirano krenuo reparaciju svih kocionih kljesta i ako sam pre nedelju dana zamenio ulje u kocnicama. Plus ciscenje svega sto mi dodje na dohvat ruke Ali, za mene je jos uvek zima i taman "terapija". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Februar 18, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moj malopre dobio ful tretman kod kozmeticara, juce na voznji ga ulepio bubama i nekim blatom, sad je opet kao iz apoteke... slike-nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 256 Napisano Februar 18, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo full sređivanje pred sezonu, izgleda kao očerpana kokoška Promena svih ulja,filtera, pneumatika, potrošnog materjala, podmazivanje i komlet pregled! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1367 Napisano Februar 18, 2024 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Nakupilo se aktivnosti planiranih i neplaniranih. Promenjeno ulje i filter u mašini, ulje u prenosu. Skinuti točkovi, nosim sutra na zamenu guma, počastio sam je sa Road 6 kompletom. I na kraju da spremimo delove i ulje za prednje vile, procureo levi štap. To ćemo do kraja nedelje jedan dan. I nervira me opasno što radim na podu stalno...moram si obezbediti neki ozbiljniji prostor za rad. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...