BokyBoy 16477 Napisano Avgust 4, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moraću i ja, zajebao sam se što sam skinuo, sad nikako da se namestim u krivini... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Avgust 4, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje pod uticajem skutera...ne znam šta ću sa kolenima Još uvek su mi fuzasteri glavni oslonac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 8, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uradio to da sam bio u NS u sup zbog prekoračenja brzine od 35km /h pa platio još jednu kaznu pošto mi je istekla vozačka dozvola. Eeee sudbino kleta, supruga oduševljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Vanrednim pregledom motocikla utvrdio da sa ovim plocicama moze jos da se tera.Al do Lestana 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Avgust 8, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio pola motora da dodjem do posude ulja zadnje kocnice i zamenim isto... proverio plocice, odlične. Promenio Avgust 9, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 8. 2023. at 20:03, BokyBoy je napisao: Rasturio pola motora da dodjem do posude ulja zadnje kocnice i zamenim isto... Update... Kad sam već odradio zadnje, hajde da proverim i prednje kocnice pred put... Plocice OK, Izdržace do kraja sezone, menjacu ih na prolece... Zadnjih mesec dana sam primetio blage vibracije prilikom kočenja na većim brzinama (preko 150 km/h), skontam šta jedino može da bude jer, diskove sam stavio nove prošle godine, nema šanse da su krivi. Resim da razradim čaure na diskovima, provučem šraf sa maticom kroz cauru, stegnem, uzmem ključ i vrtim levo-desno i prskam brejk kliner pa onda WD i tako neizmenicno. Auuu, šta je sve izašlo, reka prljavštine... Jedna čaura na desnom i dve na levom disku su bile zaribale maltene skroz, jedva sam ih okrenuo ključem, posle tretmana se okreću jednim prstom... Oprao posle diskove lepo nitro razredjivacem i na probu... Rezultat, vibracije nestale, diskovi sada "plivaju" kako treba... Volim kada znam da su mi kocnice u top stanju, osećam se mnogo sigurnije u voznji... I sada je Nindža spremna za peglanje po Bosni i CG... Promenio Avgust 10, 2023 član BokyBoy 9 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16477 Napisano Avgust 19, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zaslužio je... Posle svog maltretiranja, nije popio ni gram ulja, koliko sam sipao, toliko izašlo... Jbt, cela strana moja, pa majku mu, radi li jos neko ovde nešto na motoru ili se samo vozate...? Promenio Avgust 19, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 19, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Lomim se da nabavim Kawu ili BMW da imam neku zanimaciju......Yamaha nije zahtevna pa se dosadjujem 3 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 19, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako stvarno imaš viška vremena nabavi KTM. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9692 Napisano Avgust 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 8. 2023. at 17:31, BokyBoy je napisao: Resim da razradim čaure na diskovima, I ja sam ovih dana razrađivao čaurice a rezultat je da se prednji točak vrti kao blesav kada se podigne, što ranije nije bio slučaj. Doduše vibracija nikada nije bilo... Danas produžim regu. Koštalo me 20300 din, manje nego prošle godine. Prešao u viši stepen premije pa mi osiguranje pojeftinilo... Rekle mi čike na tehničkom da mi je motor nov! Promenio Avgust 19, 2023 član bajker71 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 19, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, croarcher je napisao: Ako stvarno imaš viška vremena nabavi KTM. A ja baš razmišljam nešto za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 23, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2023 at 4:18 PM, BaneVuk58 said: A ja baš razmišljam nešto za off To volim da cujem ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Avgust 25, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao motor...mislim, ništa strašno, to je normalno. Međutim, kako još nisam promenio lanac, a i ne stižem od posla da nabavim, a motor neću da vozim dok ne promenim, aj da operem sve od masnoće. Nisam ni znao koja mi je boja felni dok nisam aktivirao Sgrasso i četkicu... Ja sam na lanac s vremena na vreme trpao menjačko ulje koje je lanac razbacivao svuda...viljuška, felna, štitnik lanca, sve se vratilo u fabričku boju. A i da majstor ne prlja ruke, kad bude menjao. Od sada, samo Ipone sprej za lanac... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2042 Napisano Avgust 27, 2023 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Samo gledao kako drug postavlja Forsaf zastitu cilindara na moj motor, posto trenutno sam nisam u stanju. Takodje dobio na poklon od kolege torbice za Crash Bar (iskreno iznenadjen i obradovan) Promenio Avgust 27, 2023 član Pirotehnicar 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Avgust 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Isterao motor. Hajde da podmazem i ocistm lanac. Isteram ga iz garaze kad ono mis. Trci po motoru. Mater ti grznenu gde ces, ja da ga oteram on se zavuce oko karbova. Juu, sad ce mi picvajz napraviti. Otvorim sediste a on me gleda, gricnuo mi prvu pomoc. Da ga srafcigerom pozdravim on tutanj. I nekako smo se igrali zmurke i uspeo sam da ga se otarasim. Gledam zice, nije valjda nista gricnuo. Zavrsim podmazivanje lanca i upalim ga, malo proteram. I sad sam celu garazu pretresao i stavio lepak i misolovke. E nikad mira. Sto nije otisao kod nekog ko ima GS ili Multistradu, gde ce blenda na sirotinju japansku. Promenio Avgust 27, 2023 član Zarkela 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na zice za svaki slucaj, sto misevi vole izolaciju sa zice kao da im je to najveca poslastica, meni su nekoliko liftova sjebali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 27, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja generalno nemam šta mnogo da radim oko motora...svi su manje više u top stanju .....pa kad hoću nešto krucijalno ja uradim nešto krucijalno Nije baš danas ali od skora. Žao mi ga je ali zlikovcima ne dam više 32.000 rsd. godišnje. Idemo dalje Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 27, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ....nedostajaća mi polemika o karburatorima i ajnšpic......sad sam i ja na "ubrizgavanju" Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam je, svaki drugi koga poznajem prodaje motor. Krenulo ko nikad do sadПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21801 Napisano Avgust 27, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poziva me cesto nas forumas iz Nis-a, uzeo da radi i sredjuje karburaciju komercijalno, malo/malo pa zapne (i pogadjas koga zove? ) Sada, pri poslednjem razgovoru ja se trgnem i lepo mu objasnim, -" Drug, pa nisam ja od karburacije iz dosade pobegao, smucilo mi se sve to i ogadilo a ti me teras da ti stalno nesto o njima (karburatorima) govorim " 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 27, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam je, svaki drugi koga poznajem prodaje motor. Krenulo ko nikad do sadПослато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаOvaj sam spremio za neko kampovanje.....dok još mogu Bane loneridersa osmehom i stolicom 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 27, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ono što me čudi ....samo zbog godišta Yamaha '03 reg. 25.000 rsd, a Suza '06 32.000 rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec pominjes Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7882 Napisano Avgust 27, 2023 Solo Rider, 3103 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec pominjes Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаBane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Avgust 27, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu fotku Banetove Yamahe, muški natovarena. I sav teret na zadnji točak. Mislim, tovarim i ja slično, i skoro svi mi kada idemo na put. Meni se desilo na skuteru, da sam bio u "pretovaru". Pleše prednji kraj...jedan teški ranac sam prebacio među noge, i bilo je bolje. Dok na motoru je to malo problem, gde okačiti stvari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...