PremieRacing 3085 Napisano Jul 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nego, tema je "šta ste danas uradili na svom motociklu??" - prodadoh ga ! Danas isplaćen, završen prenos i predat novom vlasniku... Neka mu je sa srećom sportski pozdrav sa 'ready to race' mašine... Promenio Jul 24, 2023 član PremieRacing 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Jul 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da čujem, šta je sledeće? @PremieRacing Promenio Jul 24, 2023 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nema... za sada besmislena pauza. A kad smislim, za par dana, ili par meseci, ili par sezona - biće neka egzotika 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan huh, dugo se ne oglašavah... šta sam uradio danas? ništa... vozio... vozio, kao i mnogih dana pre... šta sam investirao? ponešto... krajem 2022 ugradih dodatne maglenke... ima traktor altenatorsku elektranu ispod sebe U aprilu servis na 81k, redovan... originalno ulje, originalni filteri sad je već nešto preko 86K nove piroćane, kod sektaša u Bariju Stari -> muerte! Pa mi je propiškio zadnji amort i ja kao slepac poslušah preporuke sa foruma te otiđoh kod majstor T(EŠE) da repariram zadnji... Elem skinuh i prednji, da to uradim u kompletu... Još da bih poboljšao vešanje, izmenih linearne Showa sa Touratech progresivnim na moju težinu (80kg)... a traktor, kao da je bazuka raznela... izmenih, stavih reparirah, kako kažu braća sektaši, al' se i za*ebah... Srpska ruka zna najbolje posle 2k km, propiškio mi je prednji amort... opet... onaj koji je bio ispravan (ja ga poslah g-din-u, da radi u paru...) -> slepac! Garancija postoji, al' opet, bazooka raznosi traktor! Elem, dok sam mozgao šta raditi, da l' svetu srpsku rukicu pustiti da "pumpa" amortizere na 10bar (iako fabrika kaze 8), odlucih se za wilbers! te je traktorče dobilo kompletno novo ogibljenje -35mm (Showa sa ESA je u šteku, kompletno servisirana, i u garanciji) E sad, muka... ne mogu da ga popenjem na centralni... skoro 4cm je niži i treba mi "asistent" da podiže nazad motor, da izvedemo akrobaciju... Al' zato... stabilnost... preciznost ajme mene... Juce se ganjah sa nekim nakedima na ralja ringu kekekek P.S. kupujem centralni štender za traktor, da bih ga osakatio i skratio za 4cm... greota mi moj skraćivati P.S.S. svi oće da produže, a ja da skratim P.S.S.S. e da, pao je i healtech quickshifter još prošle godine kao i neke lepe nalepnice: i to je to... vozim se... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Upade mi sraf od nosaca telefona negde u oklop" -"ce ga nadjemo cas! 5 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si ga namerno ispustio! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, jezim se od tih "zapadanja", carsav ispod obavezno naguram! Ali ne odustajem dok ne nadjem! Nema zavijanja drugog Elem, sala mala, propiskio jedan stap pa se sve ovo mora rasturiti, u koritu sam nasao 5zabica, nekoliko srafova, sitni novac, kamencice... Svasta nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Danas sranje napravio XD U petak mi propadne zadnja kocnica,kontam ostalo vazduha,izduvam je u subotu i radi perfektno dva dana....Juce mi opet propadne :? Danas ponovo da proluftiram kad na pipu izadje nesto sto najvise lici na fiber vlakna?Zaboravio slikati... Izbacim svo ulje napolje,izduvam celjust,sipam novo ulje,pocnem da pumpam i jbzm.....o zivote...proklize mi navoj u celjusti.... Evo sedim,guglam trazim......ako neko ima,zna,zna ko ima javite Zadnja celjust za VN1500 88 1990' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, m.milivojevic je napisao: ponešto... krajem 2022 ugradih dodatne maglenke... @m.milivojevic Ako nije problem mozes li mi reći kako si fiksirao ovaj Led far, moj kinez na mestu gde je trebala da bude nicelacija nema nista i tacno mu fali i nalo vibrira? Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Mirkic je napisao: Danas sranje napravio XD U petak mi propadne zadnja kocnica,kontam ostalo vazduha,izduvam je u subotu i radi perfektno dva dana....Juce mi opet propadne :? Danas ponovo da proluftiram kad na pipu izadje nesto sto najvise lici na fiber vlakna?Zaboravio slikati... Izbacim svo ulje napolje,izduvam celjust,sipam novo ulje,pocnem da pumpam i jbzm.....o zivote...proklize mi navoj u celjusti.... Evo sedim,guglam trazim......ako neko ima,zna,zna ko ima javite Zadnja celjust za VN1500 88 1990' Moze sigurno da se resi ubacivanjem opruge, spirale, razbusi se pa se ubaci drugi navoj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic Ako nije problem mozes li mi reći kako si fiksirao ovaj Led far, moj kinez na mestu gde je trebala da bude nicelacija nema nista i tacno mu fali i nalo vibrira? Hvala punoE pazi,Ja sam uzeo gumice sa originalnog fara i stavio ih.Imam napred i ovu zastitu (koju planiram da skinem) i pricvrscena je bocno sa migavcima.Ja sam, da bih sprecio treskanje fara, dodatno pricvrstio plasticnim vezicama (stap - kanap fazon, sa namerom da ih nekad zamenim), al’ evo, prodje nesto preko godine, jos to u uradih.Koliko se secam @M a R k o je to odlicno uradio, sa nek zabicama i planiram da uradim kao on, al’ eto, ne stizem…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovako vezano? A onu zastitu fara sam skinuo pravi nekakvu tupavu refleksiju i sneta mi nocu kao da me gadja u oči direktno. Moram nekako pametno to da resim, far mi je rastresao čini mi se ceo prednji deo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 25, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 175k Promenio Jul 25, 2023 član Sale-VFR 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 175k:care:Sta ti je, to se tek razradilo…Na 320 - 350 se menja lamelaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovako vezano? A onu zastitu fara sam skinuo pravi nekakvu tupavu refleksiju i sneta mi nocu kao da me gadja u oči direktno. Moram nekako pametno to da resim, far mi je rastresao čini mi se ceo prednji deoMa jok,Jedva nadjoh sliku gde se vidi vezica…Nista sa gornje strane.Samo zbog ove gluposti mi se ne skida zastita, al’ ta refleksija nocu… glupost…Jos, ako se zaprlja… glupost…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mirkic je napisao: Danas sranje napravio XD U petak mi propadne zadnja kocnica,kontam ostalo vazduha,izduvam je u subotu i radi perfektno dva dana....Juce mi opet propadne :? Danas ponovo da proluftiram kad na pipu izadje nesto sto najvise lici na fiber vlakna?Zaboravio slikati... Izbacim svo ulje napolje,izduvam celjust,sipam novo ulje,pocnem da pumpam i jbzm.....o zivote...proklize mi navoj u celjusti.... Evo sedim,guglam trazim......ako neko ima,zna,zna ko ima javite Zadnja celjust za VN1500 88 1990' Helicoilom resi problem. Navoj svakako ne dihtuje vec konus na samoj sisici tako da se resava kao i bilo koji drugi sraf. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mirkic je napisao: Danas sranje napravio XD U petak mi propadne zadnja kocnica,kontam ostalo vazduha,izduvam je u subotu i radi perfektno dva dana....Juce mi opet propadne :? Danas ponovo da proluftiram kad na pipu izadje nesto sto najvise lici na fiber vlakna?Zaboravio slikati... Izbacim svo ulje napolje,izduvam celjust,sipam novo ulje,pocnem da pumpam i jbzm.....o zivote...proklize mi navoj u celjusti.... Evo sedim,guglam trazim......ako neko ima,zna,zna ko ima javite Zadnja celjust za VN1500 88 1990' Koliko znam to može da se razbuši i ubaci hilzna, može i da se razbuši na veći broj i ubaci se broj veća sisica. Nemoj da ti to bude 100% što sam napisao, nisam to radio nikad pa da mogu da aminujem ali sam čuo za ova dva rešenja kada napraviš ovakvo "sranje". Ima rešenja svakako, raspitaj se, pitaj kolegu @abarth_maniacako može da ti reši problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliko problem razbušivanje i urezivanje navoja,koliko je veći problem preslikati konus,na koji će sisica da nalegne i zatvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sisica ne mora da nalegne citavim konusom, bitno je da ugao sisice bude isti ili siri od ugla konusa koji je u klijestima sto obicno i jesteПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 26, 2023 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, m.milivojevic je napisao: Na 320 - 350 se menja lamela Pa meni je dosla na zamenu, prokliza na naglom dodavanju gasa izmedju 4-6.000rpm. Jbg 180.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 26, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za savete,nasao sam majstora koji ce razbusiti,ubaciti hilznu sa navojima spolja/iznutra i reseno.Bar se tome nadam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan За технички спремни. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan За технички спремни.Opa druze,Pa ti se ponovio!Nek’ je sa srecom!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, m.milivojevic je napisao: Opa druze, Pa ti se ponovio! Nek’ je sa srecom! Sent from my iPhone using Tapatalk Него шта, мало да се промени. Сутра да се региструје па на огласе, идемо корак по корак ка некој озбиљној машини. Али хвала свакако, возамо се лепо. Кад будеш у Уе вичи на по једно, ред је да частим за принову. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Jul 26, 2023 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Сутра да се региструје Vidim nesto zbog cega nece proci tehnicki, precutacu da vidim hoce li kolege videti. A ti se jedi do sutra. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...