shoyyka 10232 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Nemoj reći da si polomio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, shoyyka je napisao: @Marko05 Nemoj reći da si polomio... Ма нисам, али мало је фалило. Ови оклопи не служе ничему, осим да је*у човека. Почео полако да расклапам, морам да заменим боцу од антифриза, уједно и антифриз, а за то мора пола пластика да се скине. До тад ову једну пластику што је напукла да заварим. Чекам боцу да стигне из барела, надам се за који дан, па коначно да га склопим и да се провозам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7826 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 818 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Nisam zaboravio. Samo bila opasna mašina za vikend. Odmorio danas i juče na poslu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Почетком сезоне очистио пумпу у резервоару, резервоар, дизне и ставио нове свећице јер ми је мотор радио константно на 3 клипа, након тога је било све ок. Пре неки дан приметим када га упалим он крене да ради на три на леру али траје врло кратко. Међутим сад за викенд био до В.Плане на скуп и у повратку целом дужином пута је опет радио на три цилиндра са пуцањем из ауспуха на одузимању гаса. Данас сам измерио притисак пумпе који је око 3 бара тј не спада испод 3 што је ок. Не знам шта више да радим? Да ли је могуће да су свећице или бобине можда, неко савет, искуства... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1591 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio nosac prtljaga na poklopcu kofera. Treba sutra da obrusim varove detaljnije, skratim srafove na meru i da ga probnom montiram na kofer. Nisam radio na neku meru od givi tako da kad probusim kofer to je to. Nema da se stavlja zamenski. Nece ici na plastifikaciju, nego klasicno farbanje. S obzirom da smo sve iz ruke radili ispalo je ok. 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10232 Napisano Jul 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Suzy dobija zasluženi tretman,malo po malo,kol'ko ugrabim vremena. I ne...ovo nije grejač gume već štitim trakice,na pretprošlom motoru mi skroz izbledela,sad ne dam. I...fali mi jedna četkica...? ...i dalje fali jedna...? Promenio Jul 5, 2023 član shoyyka 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8125 Napisano Jul 5, 2023 Ne silazi, 2133 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka gledano odavde,fale ti dve. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16783 Napisano Jul 5, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, shoyyka je napisao: Jel zajebano voziti ovako, jel kliza? 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6291 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam neko je ovde negde pisao da ne valja guma da stoji na betonu, upija vlagu, Šojka otisao korak dalje, ovako ne upija ni iz vazduha vlagu 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1947 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Suzy dobija zasluženi tretman,malo po malo,kol'ko ugrabim vremena. I ne...ovo nije grejač gume već štitim trakice,na pretprošlom motoru mi skroz izbledela,sad ne dam. I...fali mi jedna četkica...? ...i dalje fali jedna...?Je l’ ti mene za*ebavas?Sta radis ti?Vozis li motor il’ samo lickas?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10232 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, m.milivojevic je napisao: Je l’ ti mene za*ebavas? Sta radis ti? Vozis li motor il’ samo lickas? Pomalo. Ne pratiš! Promenio Jul 6, 2023 član shoyyka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8125 Napisano Jul 6, 2023 Ne silazi, 2133 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Neka @shoyyka ovde je izgleda zločin održavati motorcikl koji poseduješ.Ali zato kada se kupuje,eeeeeee to je već druga priča.Mora da je održavan,traže i kad si bio na pregled prostate a ne samo istoriju održavanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10232 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno,kolega se zeza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1947 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se zezam sa Milanom.Ne mislim ja nista lose, vec pitam.Oni koji me znaju, znaju da nisam maliciozan covek.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16783 Napisano Jul 6, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja ga oribao celog, kao @shoyyka, sad mi usvinjili motor peraci ulica...popizdeo sam, blato na sedistu i rezervoaru... trebalo je da ga umotam celog u foliju... 4 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9806 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, BokyBoy je napisao: trebalo je da ga umotam celog u foliju... Kawu ili perača ulice? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jul 6, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mom Vepriću nabacio nova ogledala 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 6, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Malo raduckanja pred vikend.. Zamenjene prednje plocice TRW (zadnje sam pre mesec dana) Sijalica H4 Osram night breaker,stara je bila klasicna bas losa za noc...videcemo kako ova radi posao... Svecice,stare su radile oke al et...Hoce guza Kociono ulje se vidi na sta lici...Em je dosta tamnije em nema osecaj ulja pod prstima (u cepu je novo u flasi staro) Automat migavca sam spalio pre par dana kad sam zamenu migavce :D,jbg pritegao zicu sa srafom.....pa eto i to menjano .. A filter u napred da manje boli sledeci mesec 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 10, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan danas sam resio cudan problem koji sam imao : od kako sam ga kupio,cudno mi je kako je tvrd pozadi,ali nikako da se time pozabavim,uvek nesto prece. pre neki dan sidjem sa motora i taman da krenem da ga dizem na stender,poskoci zadnji deo malo. taman onoliko malo koliko i legne kad sednem,minimalno. tu ja skapiram da nesto glavi u vesanju. skinem oba amortizera,probam tocak gore dole ide glatko i lagano. nije viljuska. uzmem 1 amortizer,sabijem ga o zemlju,sabija se,vraca se. uzmem drugi,sipak :0 ne mrda.skinem oprugu sa njega ma jokjedva na silu malo krene unutra,zaglavi i posle polugom vracam nazad. pogledam ja kriva sipka.stavim u stegu,ispravim,probam ide glatko na dole,i tesko se izvlaci,kako i treba. namontiram, drugi motor,udobno.ja sam vozio bez zadnjeg ogibljenja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21958 Napisano Jul 10, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oni sa prolink sistemom kacenja takodje trebaju, bar jednom u 20000km rasturiti "koske" i nosace... Da se iglicasti lezajevi provere, bolcne takodje... Doda se mas" (na tom mestu koristim finu grafitnu u nedostatku one sa mos2). Evo kako izgleda, menjao sam skoro amortizer na integri 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16783 Napisano Jul 10, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ima mazalica na svakom zglobu, jednom po sezoni proteram mas' i miran... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jul 13, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio stare svecice novima, jer ne znam kad su zadnji put menjane, (iako su radile sasvim dobro) Sta bi se moglo reci o mesavini na osnovu boje svecica, srednja 2 cilindra mi deluju malo siromasniji...slike su mutnije (stariji telefon). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 13, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam skidao stari aku koji je crko video sam da je masa bas losa,verovatno je predhodnik vukao aku napolje pa se "oslobodila" klema ili kako je ime papucica? Akumulator se vadi-stavlja pod uglom i oseti se pod rukom da tako mora al izgleda je predhodnik lake ruke Uglavnom nisam nasao novu papucicu niti imam trenutno kabel novi da zamenim u kompletu pa sam malo presovao staru koliko stisak ruke i kombinirke to mogu i onda prelemio da budem siguran da "drzi" ... Lemilicu sam odvrnuo na 400C jer ima podosta bakra koji treba zagrejati :? Sad se pitam jel mi aku crkao zbog lose mase,da ga je njakala u voznji preko rupa,lezeceg ili generalno zbog vibracija i na kraju jadan crko... Sad sam skontao da nemam krajnju sliku lema al mozda i bolje,ipak je to budz :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jul 15, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Изглед мојих свећица након 500км употребе! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8125 Napisano Jul 16, 2023 Ne silazi, 2133 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ova skroz desno,malko više garava,doliva negde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...