BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Чек, чек, како тако мало?!? Čuj malo Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Maj 30, 2023 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ја јесам излапео али опет ми се чинило да сам увек плаћао око 30... Говори где си ишао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Влајко je napisao: Ја јесам излапео али опет ми се чинило да сам увек плаћао око 30... Говори где си ишао Barajevo ...to mi je najbliže Sremčici. 4000.- rsd je teh. sve ostalo su takse. Jamaha '03 mislim da posle 20 godina ide na dole. Prošle godine je bilo 29.000.- A recimo bandit 1200 '06 me je izašao 32.000.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Maj 30, 2023 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Моја Јаворка је 04. Догодине славимо јубилеј па би онда лепо и било да падне цена... Видећемо за месец дана онда... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, BaneVuk58 said: Barajevo ...to mi je najbliže Sremčici. 4000.- rsd je teh. sve ostalo su takse. Jamaha '03 mislim da posle 20 godina ide na dole. Prošle godine je bilo 29.000.- A recimo bandit 1200 '06 me je izašao 32.000.- Stariji od 20 god. Umanjenje. Meni neki dan 31500. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Eee kolege hvala što ste se dotakli ove teme i ako je "off", saznao sam da je rega jeftinija kada je motocikl star 20 i više godina. To me je hebalo već neko vreme, bio sam spreman da idem da se svađam drugar isti tip motora, ista kubikaža, isto kilovata razlika u regi skoro 10k. Moj slučaj je kao i kod kolege Влајко, moje Krme je takođe '04 pa ćemo dogodine videti tu razliku. Mada...kakve sam sreće promeniće se zakon pa će biti skuplje nego za nove motocikle. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Meni za Nindzu kalkulator kaze 29 000. dok za Busu izlazi 36 000. a za j.... Astru 34 000. A sve jedno za drugim, u tri meseca...leptijebem... ...a jos plus na to odrzavanje, servisi, gume itd... moracu da se uclanim u sns, ne ide vise ovako... Promenio Maj 30, 2023 član BokyBoy 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Govorim ti stalno , a ti ne slušaš....umesto da j.beš, voliš da budeš j.ban Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, BokyBoy je napisao: moracu da se uclanim u sns, ne ide vise ovako... Prosiću ali neću u partiju, ni jednu! Pokojni deda mi je govorio kad sam bio mali da se ne mešam u struju i politiku, opasno je to. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2590 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1271 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrio ga ceradom jer mi se ne da.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao nosač kofera posle... 9 meseci? Otišao do Šrafka i završio posao. Donji šraf mi se ne dopada, ali nisu imali drugi (drugu glavu), pa je ovo idalje privremeno rešenje. Ostaje da se taj šraf zameni i da se podloške ofarbaju u crno. Takođe sam stavio običnu sijalicu štop svetla jer je ona LED strobe bila jednostavno slabo uočljiva ( @N.F.S. hvala ti druže puno za obe sijalice! Nekoliko ljudi mi je reklo da jedva vide LED strobe, pa sam zato vratio fabričku, čini mi se da je malo "jača" od ove LED! ) Takođe veliki pozdrav i zahvalnost za Luku koji (čini mi se) nije aktivan na forumu, a bez kog ova montaža ne bi bila moguća, s' obzirom da su distanceri, koji su montirani, odrađeni 3D štampom Još jednom veliko hvala Luki ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo dodao kad dodatno stop/migavci svetlo i to čučne na ivicu ploče od kofera. Vrlo diskretno a kad zasvetli vrlo konkretno Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči zanimljivo, možda bih mogao i ja ovako nešto da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bane loneridersa osmehom i stolicom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična stvar, može! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10430 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BokyBoy je napisao: A sve jedno za drugim, u tri meseca...leptijebem... Hahaha, Boki, meni u sledećih 25 dana ističe rega za Kawu i Korolu. U dan razlike. A Avensis završavam za par dana, koji nema ni tablice, al je zato u luksuzu... Odokativno, oko 90.000 din...i za stranku, mnogo je... Jedino me Zafira vadi, u decembru... A lepo sam rekao, neću 4 registracije u kući... Promenio Maj 30, 2023 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Meni auto, motor i prikolica zajedno...76.000 ukupno, posle mesec dana Yamaha 25.300 Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10430 Napisano Maj 30, 2023 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uh...znači, da ćutim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Blaza je napisao: Uh...znači, da ćutim... Zbog toga sam počeo zdravo da živim....nema kafane, droge i alkohola, sex....jedem zdravo ...koske i kačamak....slažem paru na paricu....i kad poplaćam sve to .... šta mi ostane....NIŠTAAAAA 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjetio si me vica: Koja je razlika između menstruacije i plaće - nema je;dobiješ jednom mjesečno,traje mjesec dana a onda se možeš …… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10430 Napisano Maj 30, 2023 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka @croarcher , traje 6 dana, svejedno šta... A posle sex do suza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6291 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, blackmore said: Montirao nosač kofera posle... 9 meseci? Otišao do Šrafka i završio posao. Donji šraf mi se ne dopada, ali nisu imali drugi (drugu glavu), pa je ovo idalje privremeno rešenje. Ostaje da se taj šraf zameni i da se podloške ofarbaju u crno. Takođe sam stavio običnu sijalicu štop svetla jer je ona LED strobe bila jednostavno slabo uočljiva ( @N.F.S. hvala ti druže puno za obe sijalice! Nekoliko ljudi mi je reklo da jedva vide LED strobe, pa sam zato vratio fabričku, čini mi se da je malo "jača" od ove LED! ) Takođe veliki pozdrav i zahvalnost za Luku koji (čini mi se) nije aktivan na forumu, a bez kog ova montaža ne bi bila moguća, s' obzirom da su distanceri, koji su montirani, odrađeni 3D štampom Još jednom veliko hvala Luki ! Nemoj daa farbas , ogulice se boja. Imas da kupis u boljim gvozdjarama crne vijke, navrtke i podloske. Imas i na Bubanj potoku verovatno kod Ukrajinaca sto prodaju srafovsku robu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ispravci;naravno da je sedam dana (brži prst od pameti). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5776 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја га јуче преведох. Порез, нова таблица, саобраћајна, налепница... 13.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4117 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Montirao veći vizir: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...