Vampa 3486 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co na to sam i mislio Izgledaju mnogo dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Maj 7, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi reko @N.F.S.pao mrak,sad ću skočim da snimim kako svetle.Ček,ček sad ću dođem. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Maj 7, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10498 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najsređeniji Bandit 600! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Maj 7, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan bolji.....crveni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Mošo stvarno mnogo gud 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10448 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da joj samo skinem insekte?Kako samo,pa lakše mi da je operem...nisam davno,od četvrtka! Aj' dok je čista da joj lepnem trakice?! Smrz'o se malo! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17494 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, shoyyka je napisao: Aj' da joj samo skinem insekte?Kako samo,pa lakše mi da je operem...nisam davno,od četvrtka! Aj' dok je čista da joj lepnem trakice?! Smrz'o se malo! Najbrutalniji Bandit kojeg sam video... Jel ovaj 1250 nesto jaci od 1200 ili su svi na 98 konja, nesam chkolovala? Promenio Maj 8, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10498 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iste su snage, 98 ks... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Instaliran Quadlock Malo je reći da je ovo jedna od mojih boljih kupovina! Čekam da stigne voltmetar sa USB utičnicom pa će Quadlock ići levo, a voltmetar desno na korman (lakša upotreba + bolja vidljivost instrument table). Razmišljam da čak kupim i rajzer za korman i da podignem korman jedno 1cm, 1.5cm da bih montirao Quadlock na sredinu kormana (a mogao bih tada taman i korman ofarbati i zameniti ručice ) Za sada prve impresije su fantastične. Uputstvo za montažu jasno i detaljno, šrafovi dolaze sa plavim Loctite Threadlockerom i ceo sklop deluje jako robusno. Vibration dampener definitivno radi posao, mislim da bi mi telefon izvršio samoubistvo bez njega koliko bi mu protresao OIS. Sve u svemu inicijalne impresije su 1000/10 ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8338 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, BokyBoy je napisao: Najbrutalniji Bandit kojeg sam video... Jel ovaj 1250 nesto jaci od 1200 ili su svi na 98 konja, nesam chkolovala? Za srce si me ujeo............Zar i ti sine Brute Promenio Maj 8, 2023 član BaneVuk58 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8338 Napisano Maj 8, 2023 Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan VID_20230508_182927 STREAMABLE.COM Watch "VID_20230508_182927" on Streamable. @shoyyka @bajker71 @gebee&co @BokyBoy 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Maj 8, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bata Bane,uz tebe sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8338 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, gebee&co je napisao: Tako je bata Bane,uz tebe sam. Slutim da ćemo morati da se izdogovaramo @bajker71 @shoyykai moja malenkost jedno vidjenje na Koti....cenim da je to na pola puta ................možda i zeleni da se pridruži .....valjda će mu do tada biti oprošteno Promenio Maj 8, 2023 član BaneVuk58 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8339 Napisano Maj 8, 2023 Ne silazi, 2159 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58uvek.Jednog znam da hoće sigurno,da ga ne imenujem,a onaj drugi...njemu blizu,čas će on. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10448 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam sve organizovano,šta god...voznja,'rana,piće...striptiz... Jedino što ću na Kotu preko KGa pa GM...da ogladnim! Promenio Maj 8, 2023 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17494 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2417 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: Slutim da ćemo morati da se izdogovaramo @bajker71 @shoyykai moja malenkost jedno vidjenje na Koti....cenim da je to na pola puta ................možda i zeleni da se pridruži .....valjda će mu do tada biti oprošteno Eeeee, al zato ja balavim na tvoj-u FJR... ne volem golace, pogotovo ako su u muskom rodu... Promenio Maj 8, 2023 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5861 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 2034 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2023 at 5:59 PM, yogibear said: Danas sam ga "pronašao"... @yogibear U zdravlju se vozio i mnogo lepih kilometara (a nama putopisa) ti želim ! Nego primetih sad na drugo gledanje - jel su ono stigle neke pandurske mašine tamo u pozadini ? Znaš li nešto o tome ? I unapred se izvinjavam ako je već bilo pisano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15825 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1799 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @antir3ality hvala puno! A što se policijskih RT-a tiče, iskreno, zaista nisam obraćao pažnju. Da li su tek stigli, ili su tu bili zbog servisa koji je odmah pored... stvarno ne znam. Svu pažnju sam bio usredsredio na moj novi tek pristigli motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2782 Napisano Maj 9, 2023 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2023 at 5:00 PM, blackmore said: Instaliran Quadlock Malo je reći da je ovo jedna od mojih boljih kupovina! Čekam da stigne voltmetar sa USB utičnicom pa će Quadlock ići levo, a voltmetar desno na korman (lakša upotreba + bolja vidljivost instrument table). Razmišljam da čak kupim i rajzer za korman i da podignem korman jedno 1cm, 1.5cm da bih montirao Quadlock na sredinu kormana (a mogao bih tada taman i korman ofarbati i zameniti ručice ) Za sada prve impresije su fantastične. Uputstvo za montažu jasno i detaljno, šrafovi dolaze sa plavim Loctite Threadlockerom i ceo sklop deluje jako robusno. Vibration dampener definitivno radi posao, mislim da bi mi telefon izvršio samoubistvo bez njega koliko bi mu protresao OIS. Sve u svemu inicijalne impresije su 1000/10 ! Koja je cena Quadlock-a i ako nije tajna gde si ga porucio (sajt ili ima neko ko uvozi za Srbiju) verujem da i druge kolege interesuje. Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Biker Boy je napisao: Koja je cena Quadlock-a i ako nije tajna gde si ga porucio (sajt ili ima neko ko uvozi za Srbiju) verujem da i druge kolege interesuje. Hvala unapred ! Quadlock je naručen sa oficijalnog sajta i cena komponenti je bila je bila oko €120 za Quadlock Pro držač, vibration dampener i iPhone 11 Pro Max masku za telefon. Ukoliko neko bude želeo da naruči, proslediću privatnu poruku sa detaljima naručivanja, uglavnom stiže za oko 2 nedelje u Srbiju od dana naručivanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2023. at 17:00, blackmore je napisao: Instaliran Quadlock Malo je reći da je ovo jedna od mojih boljih kupovina! Čekam da stigne voltmetar sa USB utičnicom pa će Quadlock ići levo, a voltmetar desno na korman (lakša upotreba + bolja vidljivost instrument table). Razmišljam da čak kupim i rajzer za korman i da podignem korman jedno 1cm, 1.5cm da bih montirao Quadlock na sredinu kormana (a mogao bih tada taman i korman ofarbati i zameniti ručice ) Za sada prve impresije su fantastične. Uputstvo za montažu jasno i detaljno, šrafovi dolaze sa plavim Loctite Threadlockerom i ceo sklop deluje jako robusno. Vibration dampener definitivno radi posao, mislim da bi mi telefon izvršio samoubistvo bez njega koliko bi mu protresao OIS. Sve u svemu inicijalne impresije su 1000/10 ! Pre kupovine podizača kormana, proveri da li su ti sajle, creva i kablovi dovoljno dugački da bi mogao da podigneš korman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8338 Napisano Maj 10, 2023 Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zaintrigiran spominjanjem quad lock-a i cenom od 120€, pogledah više "review -a" na YT i comparacija sa "cheap" verzijama sa Ali-ja. Ono što me je najviše iznenadilo, a potencirano kao veliki plus je taj "damper".Pokazalo se na testovima da je damper na jeftinim verzijama čak bolji od originala, ali 3M nalepnica je lošija kod jeftinih, mada obe dobro drže. E sad pitanje je šta je motiv kupovine...... nečega što je 120€ ili 500 din ????? . jer ne vidim neku drastačnu razliku u odnosu na drastičnu razliku u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5861 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 2034 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 daj link za taj sa alija od 500 kinti, da ga isprobamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, BaneVuk58 je napisao: Zaintrigiran spominjanjem quad lock-a i cenom od 120€, pogledah više "review -a" na YT i comparacija sa "cheap" verzijama sa Ali-ja. Ono što me je najviše iznenadilo, a potencirano kao veliki plus je taj "damper".Pokazalo se na testovima da je damper na jeftinim verzijama čak bolji od originala, ali 3M nalepnica je lošija kod jeftinih, mada obe dobro drže. E sad pitanje je šta je motiv kupovine...... nečega što je 120€ ili 500 din ????? . jer ne vidim neku drastačnu razliku u odnosu na drastičnu razliku u ceni Možda moj damper od quadlock-a nije dobar, trese malo ali ne trese da prenosi vibracije. Da je dobra stvar, definitivno jeste. Da li vredi te pare? Ne znam.. Onoliko koliko je mene koštao, u novembru na - 35% black friday je bio oko 70€ sa dostavom u Srbiju. Za te pare je best buy jer sam već 4 nosača za telefon polomio od 10-15€ što ima kod nas da se nađe. U tih 70€ sam uzeo futrolu za telefon handle nosač, damper. Futrola za telefon pored toga što može da se koristi za nosač, odlična je za korišćenje svakodnevno. Ispao mi je par puta telefon i nije se ništa oštetilo ni na futroli ni na telefonu. Izrada joj je izuzetno kvalitetna. Jedina mana dok se ne navikne je debljina same futrole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...