Немања 2472 Napisano juče u 19:26 Drug član, 910 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Ovo skuplje od prstenja И да се разведем и да се опет оженим и остао би неки кусур Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2472 Napisano juče u 19:27 Drug član, 910 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Sto dva komada, dva motora ili idu dva? Gledao sam meni, nekih 1100e. Kad mi drugar Rus uzimao delove, poruci i sebi kvacilo za evo 10, moje kvacilo 205mm njegovo 400mm Kaze mu zena, znam da ovo nije za Ranka Два федера иду код мене тј на гс-у 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9368 Napisano juče u 19:27 Ne silazi, 2370 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana se radi po malo.Skinut poklopac ventila,pregledani ventili....trebaju nove pločice....sad ide najgore....čekanje da stignu pločice. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21780 Napisano juče u 19:30 Integrisan, 6822 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To cu ja na prolece kod kolega u Zrenjaninu. Plus viljuske. Taman da se i upoznamo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6362 Napisano juče u 19:30 Drug član, 2893 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Немања je napisao: Два федера иду код мене тј на гс-у Kad sam otkucao setih se da je mozda za Gej-esa Napre i pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2472 Napisano juče u 20:09 Drug član, 910 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, RankoBg87 je napisao: Kad sam otkucao setih se da je mozda za Gej-esa Napre i pozadi? Дабоме. Има их два комада 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14355 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3157 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 12. 2025. at 9:32, Zlatko LA je napisao: @Blaza nije ti bilo žao da skineš ručke od CBF-a, možda i nalepše i za mene veoma prijatne. Ja ima fabričke grejače ali su englezi lagano iskopirali ručice od Tomosa T12, menjam obavezno ako mogu samo njih. Sent from my iPhone using Tapatalk Uopšte mi nije izašlo da si me tagovao, slučajno sam video... Originalne ručice sam skinuo, ako budem prodavao nekada motor, idu sa njim. Ove su isto dobre, udobne, nemam zamerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1095 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Juče "popravljena" ćopava. Iako su mi u servisu rekli da sigurno treba da se vari, da to nije do garancije nego do načina korišćenja motora jer ćopava nije predvidjena da izdrži težinu vozača ukoliko se penje preko fuzastera, da mi slobodno neko zavari a ako se ne snadjem uradiće oni (nije definisao cenu te usluge, doduše nisam ni pitala jer mi je rekao da će čak i posle toga ako nastavim da se penjem preko fuzastera opet pući negde) na kraju je rešeno bez varenja. Skinuta ćopava, pregledani svi "pipci", sve čvrsto i stabilno i nigde nema oštećenja. Ona dva na samoj ćopavoj koja obuhvataju jedan na motociklu su se malo razdvojili (ne zamerite ali pokušavam da budem korektna prema proizvodjaču i servisu jer mi je motocikl još u garanciji pa ko zna kada će mi stvarno zatrebati ) i onda je bilo prostora da se ćopava klati levo-desno. Dugoročno to bi verovatno i dovelo do pucanja nečega. Stavljena podloška, sve vraćeno, ćopava sad čvrsta. Ono što malo kvari sreću je da feder više ne radi kao što je ranije radio tj on drži da se ćopava ne otvori kad ne treba ali je ne vraća onako automatski pri podizanju i samo otvaranje je podosta teže nego ranije. Nadam se da ću se navići jer mi je malo suludo da kupujem novu ćopavu samo zbog toga. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2345 Napisano pre 12 sati Drug član, 442 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Peppermint said: Ono što malo kvari sreću je da feder više ne radi kao što je ranije radio tj on drži da se ćopava ne otvori kad ne treba ali je ne vraća onako automatski pri podizanju i samo otvaranje je podosta teže nego ranije. Taj feder, opruga, koliko znam, mogu na svakom motoru da se zamene, pa pretpostavljam da može i na tvom. Mada bih ti pre savetovao da se navikneš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5842 Napisano pre 12 sati Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Peppermint je napisao: jer ćopava nije predvidjena da izdrži težinu vozača ukoliko se penje preko fuzastera Ovo prvi put čujem... Kakve gluposti ti napričaše? Ne bi smela da popusti, predviđene su da izdrže i motor i vozača. Dakle, bez ikakvog problema, čak je i pravilno da se levom nogom gazi fuzaster i onda desnom preskoči motor... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1095 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Tako su i mene učili ali eto - reče čovek koji je glavni u CF Moto servisu da ni BMW 1200GS ne bi mene izdržao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6362 Napisano pre 12 sati Drug član, 2893 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rece koleginica, copava je napravljena da izdrzi i vise nego sto treba, moj motor je tezi skoro 100kg i okretao sma ga na copavoj, stajao na motoru kad je na copavoj i eno sve ok kao i prvog dana. Bas su ispali stoka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5842 Napisano pre 12 sati Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Peppermint je napisao: Tako su i mene učili ali eto - reče čovek koji je glavni u CF Moto servisu da ni BMW 1200GS ne bi mene izdržao Videli žensko pa su te na brzinu slagali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1095 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Prošli put sam im dolazila svaki drugi dan tako da mislim da me nisu slagali. Nažalost, očigledno da ćopava na 300NK nije pravljena da izdrži penjenje preko fuzastera. Zašto je to tako ne znam ali kad se pogleda pažljivo materijal nema oštećenja, samo su se ušice razmakle, ako uspevam da vam dočaram ovako amaterski. Ok su u servisu, rade sa onim što imaju i stvarno se trude. E sad, koliko imaju to verovatno samo oni znaju a mi ponekad saznamo fragmente kad natrčimo na neku "dečiju bolest". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5842 Napisano pre 12 sati Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Peppermint je napisao: Prošli put sam im dolazila svaki drugi dan tako da mislim da me nisu slagali. Nažalost, očigledno da ćopava na 300NK nije pravljena da izdrži penjenje preko fuzastera. Zašto je to tako ne znam ali kad se pogleda pažljivo materijal nema oštećenja, samo su se ušice razmakle, ako uspevam da vam dočaram ovako amaterski. Ok su u servisu, rade sa onim što imaju i stvarno se trude. E sad, koliko imaju to verovatno samo oni znaju a mi ponekad saznamo fragmente kad natrčimo na neku "dečiju bolest". Za GS-a su stvarno preterali, nećeš imati taj problem kad pređeš na FZ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13345 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 1379 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan To što opruga ne vraća lepo je najverovatnije zbog podloške koja je ubačena da smanji luft a i sama ćopava je ispravljanja. Vremenom će se to izlizati i namestiti pa će raditi lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15698 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8203 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su samo podloškama eliminisali zazor između ušica to nije dobro. Materijal je već popustio i to više nije sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22412 Napisano pre 11 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2803 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o kvalitetu materijala na Kineskim motorima... verovatno su im i materijali u agregatu u ''kvalitetu''... i onda kupujte novo jer je sta, novo bolje od polovnog...aha... Ja Kawu od 260 kg okrecem XY puta na copavoj koja je triput tanja i nista... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1095 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ćopavu popravljala u servisu jer su na kolektivnom godišnjem, radjeno je u "kućnoj radinosti". Materijal deluje skroz ok, čak i ušice stoje paralelno, samo se ćopava sada (pre ubacivanja podloške) klati a ranije nije. Jedino opterećenje na nju je bilo moje penjanje i silazak preko fuzastera od samog početka (motor je nov kupljen u septembru 2024). Motor ima 150kg, ja oko 60, nisam očekivala da će to predstavljati problem. Rečeno mi je iz servisa da bi i potpuno nova ćopava uz korišćenje fuzastera na taj način brzo opet popustila. To je ono što me više zabrinjava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1095 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, BokyBoy je napisao: materijali u agregatu u ''kvalitetu'' I posle mi neko kaže teraj to do maksimuma. Pa raspao bi se još pre godinu dana. Sve dok sam ga vozila kao baba sa kraćom nogom koja ne može da dohvati gas a ide samo do pijace - bilo je sve ok. Malo opuštenija vožnja i problemi se redjaju svakih mesec dana. A "staramajka" sve kraća sa živcima... Promenio pre 11 sati član Peppermint Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22412 Napisano pre 11 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2803 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Peppermint je napisao: Rečeno mi je iz servisa da bi i potpuno nova ćopava uz korišćenje fuzastera na taj način brzo opet popustila. Pa to bas i kazem...kvalitet do mojega... prodaj ti to drugarice i kupi nekog krstenog polovnog Japanca. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8610 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 2941 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A dolaze li i nekršteni u obzir, pa da ga kasnije kod popa krsti ? Ne znam može li to tako edit: Mada kad razmislim, i ovaj sad je očigledno kršten - Džoli se zove Možda krštenje samo japancima pomaže ? Promenio pre 11 sati član živke 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4716 Napisano pre 11 sati motoras, 2591 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je "zinula" nozica to ti govori sve o kvalitetu. Obična cev sa profilisanim flahom. Kod mene na kawi isto ima lufra,ali na ramu je otvor kroz koji prolazi staf nožice dobio lufta. Kad otopli malo razbusicu na veću rupu,ubaciti biksnu i rešiti problem. Nozica je u milimetar kao prvog dana. Ali moj motor ima 37 godina. To sa podloskom će ti rešiti problem na neko vreme,ne nadaj se trajno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2345 Napisano pre 11 sati Drug član, 442 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint Sad pogledah na tvom profilu, imala si niz problema i vožnji do ovlašćenog u decembru. Ne bi bilo loše (ukoliko već nisi) da u nekoj temi za taj motocikl ostaviš kompletnu recenziju - prednosti i mane (šta si do sada i na kojim kilometrima radila, koliko je motor prešao, itd.). 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14355 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3157 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Ja Kawu od 260 kg okrecem XY puta na copavoj koja je triput tanja i nista... To sam i video na dedamrazijadi kada si ga parkirao iza crkve, pa okrenuo na ćopavoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...