DraganNS 8694 Napisano Jun 15 Drug član, 1811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan '63. ali ne padobranska, nego obična. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 15 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, DraganNS je napisao: '63. ali ne padobranska, nego obična. 63-a , intendantska !!! Pojedem 63 cevapa bez da trepnem 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 15 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bajker71 said: Da li ta mrežica grebe rezervoar i plastike na repu? Da li oštećuje sedište? Koliko ja znam ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 120 Napisano Jun 15 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan stavio prednje nove migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jun 15 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nisam danas nista al' cu sutra... I tako... Promenio Jun 16 član BokyBoy 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam i ja da "čipujem" Hondu, kao @BokyBoy. Za sada, "stage 1" Da li će mi se obradovati ? 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14526 Napisano Jun 17 Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 6. 2025. at 11:05, Darko Mihajlovic je napisao: Danas sam na svom motoru uradio : - rezervisao prikolicu za motor Za dve nedelje - dolomitiiiiiii , stelvioooooo , italijeeee , svajcarskeeeee , austrijeeeeeee.. S tim u vezi : https://www.instagram.com/reel/DHwCkYjoFfI/?igsh=MmI4czdtZ2lpdHJo Bondjorno Italija, bondjorno marija Ne, ne , bolje ovaj .. ipak je u mom maniru : https://vm.tiktok.com/ZMSfTJAXQ/ kakvu , za koliko motora, izludesmo od autoputa dok se ne dodje do Alpa( a vreme nam svima fali da bi lutali magistralama), jel ima za 3 da mogu da stanu Paprika, Gej Es i Freza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 17 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za tri, nama trebala za dva , pa smo nasli... Kucaj na KP , verovatno ima i sa 3.. One vece sigurno ima za 3 motora... Mi smo nasli one bas male .. Ipak teram cx5 sa manjkom njutNova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jun 17 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Blaza je napisao: Rešio sam i ja da "čipujem" Hondu, kao @BokyBoy. Za sada, "stage 1" Da li će mi se obradovati ? Toooo lutkooo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Blaza je napisao: Rešio sam i ja da "čipujem" Hondu, kao @BokyBoy. Za sada, "stage 1" Da li će mi se obradovati ? A sveċice??? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da sam nešto zaboravio... I to ću @Žaksi da kupim, samo da izguglam koje mi trebaju, od iridijuma. F.vazduha se pere, bio čist kad sam proveravao zadnji put. Opanci tureni, pločke takođe, već testirano... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 17 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio u wishlist, moguci upgrade za sledecu sezonu kad se prvo odrade servisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12830 Napisano Jun 17 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, ne bih na svoj motocikl stavljao te jeftine kineske kopije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 17 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude para viska. Bitno je da se bolje cuje i da ne pravi problem u radu, sto jos nisam cuo da top pravi. Njihova mana je losija izrada i sto traju sigurno krace, ali za te pare nek traju i par godina za zezanje pa dobro. Fabrika je uvek tu da se vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1980 Napisano Jun 17 Drug član, 905 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lei iz VinčeSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 17 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki se cuje bolje od fabrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 17 (promenjeno) Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je u nedelju odradio crash cage, ostalo jos malo nesto kaze da dotera. Ja dosao, oni me nahranili, napojili i jos sam crash cage dobio... :)) Promenio Jun 17 član Abi 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 17 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se napred brembirao sa crvenim , i prezadovoljan sam kocenjem , i zadnja klesta ce se zacrveneti 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1571 Napisano Jun 17 Drug član, 383 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio crveni Brembo? pre 10 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 17 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mickeyZ je napisao: Gde si kupio crveni Brembo? Preko drugara jednog, neka firma ovde u Bg. Narucio sam onomad kad sam i prednje kupio , nego zadnje nisu bile na stanju. Mislim da ima i na KP. Skuplje su od konkurencije , ali bas se oseti da su bolje... Nije mit, realno koce bas bas dosta bolje nego TRW . Na tehnickom pitam lika kako mi koci motor ( jer sam prednje metnuo bukvalno dan pred tehnicki pa sam tripovao da ce losije kociti dok ne legnu ili dok ne skinu taj prvi sloj ) , kaze bratina : "druze , koci sašiva " Mislim, video sam odmah da oci ispadaju kad stisnes kocnicu, ali ono... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1571 Napisano Jun 17 Drug član, 383 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Koristim ih godinama, al u Barelu nadjoh plavi nisu imali crveni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 17 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mickeyZ je napisao: Hvala. Koristim ih godinama, al u Barelu nadjoh plavi nisu imali crveni. Gledao sam tabele sta su boje , ali isparilo mi iz glave .. Ima sigurno na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1571 Napisano Jun 17 Drug član, 383 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A crvene koristim, napred su crvene, presle 40000, tek na pola. Zato te i upitah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 18 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mickeyZ je napisao: A crvene koristim, napred su crvene, presle 40000, tek na pola. Zato te i upitah. Ma ni moje nisu bile sad ni na trecinu za zamenu, nego bio mrtvi TRW ,.zajebah se i kupio... Kakva je to glodalica za disk - da ne verujes... Poceo da se risuje , da ga userava... Izbacio smece i kupio ovo Na mojim motorima ubuduce za zivota ce biti samo nissin ili brembo i to je amin sto se mene tice 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 18 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo... [/url ] 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...