N.F.S. 23769 Napisano Nedelja u 18:57 Integrisan, 9996 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan AGM je zatvoren tako da voda koja punjenjem isparava, kondenzuje se i vraca.... Obicno mu otvaranje znaci i kraj, tj. gubljenje kapaciteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6243 Napisano Nedelja u 18:59 Drug član, 1788 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: U vožnji težina motora može samo da pomogne, ali zato parking, guranje, ne daj bože jeste jeste , istina...gurkanje tamo amo je borba za život .. jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8734 Napisano Nedelja u 19:01 Solo Rider, 3275 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, N.F.S. je napisao: AGM nema tecni elektrolit, nisi ga trebao ni videti.. Mislim da je akumulatoru sada kraj. Ja nisam hteo da budem nosilac loših vesti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6243 Napisano Nedelja u 19:02 Drug član, 1788 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Blaza je napisao: U vožnji težina motora može samo da pomogne jaooo , kad ovo rece... momenat , samo da pronadjem slike , da vam pokazem nesto neverovatno... uno momento Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6243 Napisano Nedelja u 19:09 (promenjeno) Drug član, 1788 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Preprosle godine sam imao "situaciju" mali glovo debilko , posto mu je prethodno neko blickao , se istripuje da mu ne rade svetla...pa je na semaforu resio da izadje i proveri svetla...ja naisao i .... ( ovo na gepeku nije od mene ) i desi se ovo.... [/url] udario sam ga retrovizorom !!!! pogledajte vrata malom govancetu ! [/url] [/url] Promenio Nedelja u 19:12 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8985 Napisano Nedelja u 19:15 Drug član, 914 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Iako nas uvek tovariš za GS ja sam ipak bio dobre volje da sklonim ovu šipketinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6243 Napisano Nedelja u 19:17 Drug član, 1788 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, the_doctor je napisao: Iako nas uvek tovariš za GS ja sam ipak bio dobre volje da sklonim ovu šipketinu. dobar si čo'ek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 627 Napisano Nedelja u 19:23 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Opet mehaničarski poslovi Ugradnja još jednog auspuha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 627 Napisano Nedelja u 19:26 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Braća po babine linije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 4 Napisano Nedelja u 19:59 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Voda se primi u gel, ali i dalje je voda. Mislim da je to vise zbog mogucnosti naopake montaze tih akumulatora, dok tkz zatvoreni 1000%Saznao sam tek kada je potpuno crko. Sad drugo je pitanje kada i koliko doliti ali ako se nađe na mestu gde se greje više nego što je predviđeno da podnese... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 872 Napisano Nedelja u 20:29 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bavio se malo poliranjem, kozmetikom i sličnim stvarima. Rezultati i korišćenja sredstva: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 144 Napisano Nedelja u 22:30 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sanox probao na vasu preporuku, odusevljen sam! Hvala! Kofer je postao nov kroz 10 minuta, bukvalno.E sad moze preporuka za plastike da ucaklim, vizir, masinu..?I kako se sta koristi- ovo je bilo laganica.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 335 Napisano Ponedeljak u 04:42 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Jučer 60km od kuće u novu zadnju gumu (prešla oko 300km) nabijem stručno napravljen komad lima i to u spletu vezanih kratkih zavoja gdje se inače puno motora vozi, vježba i isprobava svoje sposobnosti. Očito nekome to smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 519 Napisano Ponedeljak u 14:35 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo glancanja i produžetak registracije. Registracija + tehnički + zeleni karton = 41500 RSD 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1104 Napisano Ponedeljak u 16:21 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic Budući da sam ja za registraciju mog fena dao 31.000 bez z.k. ovo nije strašno. Promenio Ponedeljak u 16:22 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10928 Napisano Ponedeljak u 16:26 Hronični Motociklopata, 7508 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd kojeg fena? Ne piše ti u potpisu koji motor imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1104 Napisano Ponedeljak u 17:21 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža A da....Integra 700. Promenio Ponedeljak u 17:23 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 192 Napisano Ponedeljak u 18:21 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle pločice, sutra montažaDa i ja počnem da kočim kočnicama Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6243 Napisano Ponedeljak u 18:25 Drug član, 1788 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bojan_87 je napisao: Stigle pločice, sutra montaža Da i ja počnem da kočim kočnicama Sent from my iPhone using Tapatalk kupujem - prodajem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 192 Napisano Ponedeljak u 18:28 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ima u Laćarku pored Sremske Mitrovice, radnja Moto Max. Kolega iz SM mi rekao, njemu su sponzori. Nazvao ih, naručio i stiglo za 2 dana. Tačnije u petak sam naručio a u ponedeljak stigle.Imaju i sajt, ali može da se poruči ono što nema na sajtu.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 133 Napisano Ponedeljak u 19:27 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic Budući da sam ja za registraciju mog fena dao 31.000 bez z.k. ovo nije strašno.А ја дао 25.000 за 300 кубика и 17.5 киловата Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 120 Napisano Ponedeljak u 20:04 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Investirao si u budućnost ove zemlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 133 Napisano Ponedeljak u 21:32 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Пре ће бити да сам појачао технички преглед на ком сам био, јер испада да је технички 7,8.000 дин. Знам само да више нећемо сарађивати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 872 Napisano Ponedeljak u 21:42 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, dule2812 said: Пре ће бити да сам појачао технички преглед на ком сам био, јер испада да је технички 7,8.000 дин. Знам само да више нећемо сарађивати U Dunavu je tehnički pregled za motocikle 3000 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 133 Napisano Ponedeljak u 22:05 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ово је НЕО(мислим да се тако зове) у Сурчину, то ми је најближе, и већ сам радио ту и технички и регистрацију на скутеру и било је све ок, али сад ово нисам очекивао искрено. По свим калкулаторима излази доста мање (доста, није доста али 3000,4000 дин сигурно). И није ствар у парама, сигурно да нећу пропасти за ту цифру, него сам се више изнервирао што нисам одмах одреаговао а сад могу само овако да кевћем, али како год то је што је, сад је готово. Не знам колико је шта, јер нисам добио ни фискални, само слип од банке. Извињавам се за оф, знам да није тема за овако нешто. На крају могу да кажем да сам залепио налепницу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...