Disko Nindža 10862 Napisano Mart 27 Hronični Motociklopata, 7489 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I Rossi je prvo vozio Hondu pa je skontao da je Yamaha bolja 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4845 Napisano Mart 27 Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su Honde imale taj neki "hod" tokom šaltanja, kao kod auta menjač, npr. Ne umem da se izrazim. Dok mi je Yamaha grublja i taj hod skoro pa nema, kroz brzine ide kao da se pritiskaju dugmići. Nije napravljena da se sporo šalta. Ne kažem da je to loše, drugačije su i traže naviku. A s' obzirom da sam uvek više vukla prema R, samo sam htela da sedim uspravnije, ovo je promena koja će mi i te kako prijati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 92 Napisano Subota u 13:45 (promenjeno) U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 10 kisnih dana napokon prekrasan dan. Oprao motor i napravio djir cca 70km da ga prosusim...naravno da sam 10 puta prosao kroz potoke preko ceste jer voda jos izbija na sve strane, popio kofi mokrih nogu. Nista me nije naucilo prihvacanju stvari kakve jesu kao voznja motora i na povratku sam se smijao sam sebi. Zivot uistinu nije problem koji treba rijesiti, vec misterija koju treba zivjeti. Promenio Subota u 13:45 član balinjera 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 120 Napisano Subota u 15:35 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih filter vazduha. Stari u katastrofalnom stanju.... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11734 Napisano Nedelja u 09:24 Ne silazi, 2708 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Palo prvo temeljno pranje karšerom... A posle sušenje i "mackanje" 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18730 Napisano Nedelja u 10:53 Integrisan, 5601 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ugradnje maglenki i ostalih potrosaca, kako se zna da li je alternator dovoljno jak da podrzi dodatno opterecenje i koliko? Da li one i drugi potrosaci uticu na vek trajanja akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3617 Napisano Nedelja u 10:55 Drug član, 2075 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam bas raspravljao na tu temu i kao u fazonu ima oko 100A viska bas zbog dodatnih stvari. Potraži po netu za tvoj motor koliko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18730 Napisano Nedelja u 10:59 Integrisan, 5601 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, RankoBg87 said: Skoro sam bas raspravljao na tu temu i kao u fazonu ima oko 100A viska bas zbog dodatnih stvari. Potraži po netu za tvoj motor koliko ima. Gledam sada servisno uputstvo. Nisam uspeo naci po pretrazi ali probacu detaljnije pogledati, ako su uopste napisali takav podatak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 121 Napisano Nedelja u 15:47 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uradio ništa na svom motoru, ali sam popio 5 rakija, i palo mi na pamet da dečiji električni motor prevežem sa 6 na 12v. Sada leti, klinac se već dva puta zakucao ubterasu, a klinka divlja po dvorištu. Čak ga je i simbolično parkirala pored mog motora nadam se da nije offSent from my iPhone using Tapatalk 9 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5115 Napisano Ponedeljak u 04:38 Nemanja Stojanović, 1553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo čišćenja Moram da prestanem da koristim sprej. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4044 Napisano Ponedeljak u 05:40 Drug član, 2639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Motorcyclist je napisao: Kod ugradnje maglenki i ostalih potrosaca, kako se zna da li je alternator dovoljno jak da podrzi dodatno opterecenje i koliko? Da li one i drugi potrosaci uticu na vek trajanja akumulatora? Kad ne znam te podatke ja se vodim jačinom već ugrađenog osvetljenja i idem sa LED na ekvivalent recimo halogenih...do sad je sve ok bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3134 Napisano Ponedeljak u 07:03 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo ceradu posle ne znam koliko dana jutarnjih kiša i odvezao ga na posao. A premišljao sam se i nisam se prevario, kolona cca 10 km jutros :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2857 Napisano Ponedeljak u 07:09 (promenjeno) Braveheart, 711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Posrecilo mi se da naletim na polovan vizir dim boje-nije skroz crn (Wunderlich bas za xr.a)u dobrom stanju po ok ceni ( s’obzirom koliko deru kozu za sve sto je za bmw.) Skoro sam uradio mali servis, stavljen roll bar, nosace bocnih kofera, kupio bocne kofere i uradio ih folijom u boji motora, izvucena instalacija za ugradnju maglenki, ostaje jos odgovarajuce nosace za maglenke da uzmem, i uzeo drugi set guma naravno metzeler na njemu su skoro nove michelin road 5, ali nekako navikao sam na metzelera roadtec pa to ti je… Ima tu jos par finesa, ali mislim da je polako spreman za sezonu, onako sam ga skockao po mom ukusu kako sam zeleo. Promenio Ponedeljak u 07:10 član Biker Boy 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5115 Napisano Ponedeljak u 07:51 Nemanja Stojanović, 1553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Boy gde si uzeo folije i da li si ih sam stavljao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2857 Napisano Ponedeljak u 08:03 Braveheart, 711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Skittles said: @Biker Boy gde si uzeo folije i da li si ih sam stavljao? Kod drugara sam odneo kofere da mi uradi, radi vec godinama sa presvlačenje folijom, kod njega sam radio prosli motor (ceo motor mi je prekrio providnom stone guard folijom kao zastitu, sa koferima se bas namucio, morao je da kroji foliju, znam da me zvao da je prvi kofer fazon sat ipo radio preznojio se bio da bi ispali kako valja. Mora da uradi neko ko stvarno zna, jer te ivice na koferu su zeznute da se ispeglaju i da to ispadne valjano. Ako ti treba kontakt javi se decko se nalazi u Mml.u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10862 Napisano Ponedeljak u 08:06 Hronični Motociklopata, 7489 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Motorcyclist je napisao: Kod ugradnje maglenki i ostalih potrosaca, kako se zna da li je alternator dovoljno jak da podrzi dodatno opterecenje i koliko? Da li one i drugi potrosaci uticu na vek trajanja akumulatora? Ubaciš ledove na mesto običnih sijalica, time ga rasteretiš, i zatim dodaš još dodatnih svetala tako da ga ponovo opteretiš da opet bude u optimali, samo sve staviš na papir i izračunaš pre početka radnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2857 Napisano Ponedeljak u 08:24 Braveheart, 711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Disko Nindža said: Ubaciš ledove na mesto običnih sijalica, time ga rasteretiš, i zatim dodaš još dodatnih svetala tako da ga ponovo opteretiš da opet bude u optimali, samo sve staviš na papir i izračunaš pre početka radnje Treba čovek da bude Tesla da bi ugradio maglenke Ziveli majstori... ne moram sve da znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5115 Napisano Ponedeljak u 08:35 Nemanja Stojanović, 1553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A kako mi koji već imamo led fabrički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10862 Napisano Ponedeljak u 08:45 Hronični Motociklopata, 7489 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Vama verovatno ni ne trebaju dodatna svetla to je sad u modi, proći će za koju godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19041 Napisano Ponedeljak u 12:36 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2548 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Chain maintance... ...i naravno crn lancanik... Promenio Ponedeljak u 12:40 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18730 Napisano Ponedeljak u 12:38 Integrisan, 5601 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Disko Nindža said: Ubaciš ledove na mesto običnih sijalica, time ga rasteretiš, i zatim dodaš još dodatnih svetala tako da ga ponovo opteretiš da opet bude u optimali, samo sve staviš na papir i izračunaš pre početka radnje Ok ali ako neko npr. hoce da stavi grejace rucki, ne mora da menja svetla iz halogenki u ledove samo da bi eto balansirao potrosnju struje? Znao sam da visak potrosaca moze opteretiti instalacije itd. ali nisam znao da i manjak moze da napravi neki problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10862 Napisano Ponedeljak u 13:27 Hronični Motociklopata, 7489 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Objasnili su gore mnogo stručniji od mene, bar sam ja tako skontao, da odnos potrošnje i potrošača treba da teži ka optimumu, ni tamo no i vamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1618 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ventili provere, zamene svećice i usput pregleda mašina. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11734 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 2708 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam ga isprljao. A i juče. Jutros opet kiša. Ne mogu kolima, znam da sam lud, lakše mi motorom. Na poslu me pitaju, "opet nisi uzeo terapiju ?" Ama, žao mi što se on kvasi i prlja, meni ne smeta. Lakše bi mi bilo da je kroserica... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...