Interceptor BP 10708 Napisano pre 16 sati Drug član, 1092 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Zamenjen filter, nista bez motke. Nego jedno pitanje, u vezi ovog dzeka sa pumpe. Vidim da ima samo jedan klip, on bi trebao da se pritisne i izvuce, ali bas ne ide a nisam hteo cimati pa ipak nisam skidao rezervoar. Treba mi zbog nekih buducih radova. Da li malo mrdati levo desno, cupati, naprskati da se lakse izvuce: Evo ga klip/pin: E sad ovo je sa druge strane, da li ovi crni pinovi da se mozda poguraju nekim ravnim srafcigerom da lakse izacu ili ne treba: Bas je onako jebacki nabijeno nije ni mrdnulo kada sam pokusao, nisam hteo nista da guram srafciger itd... Da nema slučajno sa obe strane te jezičke koji treba da se pritisnu da oslobode. Kako god samo pritisni i probaj malo mrdati levo desno. Možeš i naprskati ali i malo fenom ugrejati. Znaju te džeksne da zaglave ko da se zarastu mada bude i da prašina se nakupi pa kad pritisneš te jezičke oni se baš i ne oslobode. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2877 Napisano pre 16 sati Drug član, 1427 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nece meni vise lanac prskati po zlatnoj felni Ajde izveštaj za 1000 km koliko si zadovoljan, poručio bih i ja sebi iako nemam zlatnu felnu. Još uvek. :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18320 Napisano pre 15 sati Integrisan, 5458 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Interceptor BP said: Da nema slučajno sa obe strane te jezičke koji treba da se pritisnu da oslobode. Kako god samo pritisni i probaj malo mrdati levo desno. Možeš i naprskati ali i malo fenom ugrejati. Znaju te džeksne da zaglave ko da se zarastu mada bude i da prašina se nakupi pa kad pritisneš te jezičke oni se baš i ne oslobode. Vidim samo jedan. Al i on kad pritisnem ne odvaja se nesto. Treba razmrdati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...