mali_zmaj 1216 Napisano Petak u 14:41 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 11. 2024. at 13:31, Darko Mihajlovic je napisao: Eno ga na vidioovackoj pijaci , zivi u kamperu... PS - ja i Kosta , trka : https://youtube.com/shorts/vdZzStMTuUQ?si=ogdrsh-EmHiLisOp Joooj Kosta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9454 Napisano Nedelja u 13:41 (promenjeno) Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo isterao Bandžu na sunce, dopunio aku "pametnim" punjačem i izvetrio cerade kojima ga pokrivam. Upalio ga malo da radi, prebrisao, ponešto podmazao i tako se završilo današnje druženje. Promenio Nedelja u 13:41 član bajker71 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Nedelja u 14:03 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tooo bata Vojo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Nedelja u 14:57 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Udjem ovde, vidim ima i ludjih od mene pa mi bude malo lakse ... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Nedelja u 15:42 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, gebee&co je napisao: Tooo bata Vojo. Ma izašla komšinica malo na sunce... Pa i on kao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Nedelja u 15:44 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ma izašla komšinica malo na sunce... Pa i on kao... Priznajem mu,samo ako je Voja bio go do pojasa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Nedelja u 23:02 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo što je Voja uradio, ja nisam...samo se provozao.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano juče u 05:46 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Blaza je napisao: Sve ovo što je Voja uradio, ja nisam...samo se provozao.... A ja.....ni to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano juče u 06:27 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 ti si obećao sebi, a i nama, danas na vožnju... "Ja peglam ponedeljak....da vam pravim zazubice....jbg...takav sam čovek " U ovim malo hladnijim danima, mogla bi se napraviti tema sa glasanjem i predlozima za najlepši motor. Ne ono, čuo sam, već ko je video, i njegovo mišljenje. Malo da razbijemo monotoniju... Bez ljutnje prema ostalima, moj predlog je: 1. Suzuki Bandit 600 by Voja @bajker71 Može neko da napravi temu... 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano juče u 08:02 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Voja Bandit....naj,naj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano juče u 08:05 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sat, i išao da se provozam jedno 45min da vidim kako to izgleda. I super je, možeš da vidiš koliko je sati :D. Deluje smešno, ali meni stvarno drugačija dimenzija vožnje (4ta dimenzija - vreme). Uvek zaboravim da napravim neku sliku. Ali video sam tačno 3je kolega, i niko se nije javio (bili su na nejkedima pa su se možda smrzli kao 3.14čke). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano juče u 08:37 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Castio. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9454 Napisano pre 19 sati Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio u Delmax-u da uzmem ulje koje sam poručio prošle nedelje. Stara zaliha, čekao sam da stigne iz Niša, po ceni od 1270 din/l. Proletos sam platio oko 1400 din. Zvao prošle nedelje kod "Auto Mike" cena došla do blizu 1800 din/l... 4 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12500 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga plaćao 800 nekad davno.... Eeeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2511 Napisano pre 19 sati (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 i ja danas poručio isti kompletu Zemunu, isto iz Niš stiže Samo nisu imali RC filter pa sam ga poručio kod Mileta. Kaže mi Mile da su iste protočnosti običan i ovaj racing. Promenio pre 18 sati član ZEMZEM 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9454 Napisano pre 17 sati Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan RC filter sam kupio u "Motobike" Žarkovo, po ceni od 1100 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12500 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nas deru, ako se ne varam u Italiji sam platio filter dal nešto tipa 2.80 eur a kod nas je skoro 1000 dinara. Isto, HiFlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9454 Napisano pre 17 sati Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Istog sam mišljenja, zato i navodim cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano pre 16 sati Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ste kupili neki drugi za te pare... K&N, Champion... Hiflo najgori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2511 Napisano pre 16 sati ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma za 5k km ima da radi, ja ga kupujem samo zbog matice na njemu jer ga lagano skinem. Imam i one kape što se stave na vrh filtera pa se gedorom odvrne ali mi ovo kulturiška za skidanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano pre 15 sati Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Na Wemoto,Hiflo Racing 8,40 funti,tako da cena kod nas je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12500 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako okej, koliko funti platu ima englez a koliko mi? Baš sam gledao stari filter, nigde se nisu peraja iskrivila niti bilo šta. Doduše ja sam zamenio ulje na 3500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano pre 15 sati Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sami smo ovo izabrali......tako nam je kako nam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano pre 14 sati Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја га данас извео мало на сунце и витамин Д. Сунчање трајало око 100км. Мада сам га и јуче сунчао, једно 200км. Наручио сам прошле недеље уље и филтере па да га сместим у зимски сан, мада када гледам прогнозу, видим ја да ћу да терам још… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9454 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pozitivno iskustvo sa Hiflo filterima i namerno nisam hteo da uzimam ništa drugo. Kupio par komada, da ne razmišljam i za neku sledeću zamenu... Vidim prodaju se K&N filteri online i na domaćim sajtovima ali mi intuicija govori da su verovatno fejk pa nisam hteo ništa da eksperimentišem. Ne verujem da Hiflo neko kopira... Prešao sam od prošle zamene oko 5500 km i vreme je za novo ulje i ako budem imao neku dužu vožnju to ću i učiniti ako ne, na proleće. Polusintetiku sam prosipao posle 4-4500 km a za sintetiku mi je neka mera 5500-6000. Da li je to ispravno ili ne ali ulje uvek ispuštam posle celodnevne vožnje, cedi se celu noć, motor nagnem maksimalno na levu i desnu stranu i uvek iscuri još dodatna količina ulja. Podlošku na šrafu za ispuštanje ne menjam (Al), ulje u filter nikada ne sipam, zaverglam bez sauga da što kasnije upali i da ne krene odmah u rad sa povišenim obrtajima. Lampicu za ulje gasi momentalno. Meni tako najlepše, a verujem da svako ko te "male" servise radi sam ima neki svoj način... Promenio pre 2 sati član bajker71 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...