ivica744 5982 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: To se lepi, jel tako, a mora i da se malo rupa isturpija, ili ne? Cement lepak se koristi,a to turpijanje,sa nareckanim silom,je u stvari izvlacenje "zica" iz platna ka spoljnjoj strani gume. Ne znam kako da linkujem,pisao sam "Krpljenje guma 100-ti put",imaju slike postupka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Septembar 7 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Претурао нешто и наиђем на фолију коју сам лепио на кимка, на жмигавце. Ајде мало да почастим и овог другог,да му ударим упдате и то само на дуго светло. Што би рекла моја ћерица ( татин син) личи на Мортиса Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Novi lanac/lancanici 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16131 Napisano Septembar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Mmm...zlatan lanac na crn lancanik Samo jos da operes tu felnu i top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BokyBoy said: Mmm...zlatan lanac na crn lancanik Samo jos da operes tu felnu i top Da moram malo oprati, pa cu uslikati - I zlatne vile napred, pa reko zlatni lanac nazad ce biti ok. Mada i nije bila druga boja ZVM-X-a. Promenio Septembar 8 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7713 Napisano Septembar 8 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened A oko vrata? Isto? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16131 Napisano Septembar 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao KN Akrom...nov ..nov...nov! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9389 Napisano Septembar 12 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A posle si fenom osušio kosu... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Septembar 12 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Očistio i pocinkovao imbus glave oba poklopca. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Septembar 12 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gararažirao ga. Bude sve ok, neću se voziti narednih 9 dana, a biće kiše, neka odmara malo :-) Lep dan za vožnju bio danas, čak je beogradska gužva bila podnošljiva.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam otvarao, pa rek'o da probam, a i skupilo se krša iznad filtera za ulje, pa ne znam je l' curi ulje ili kaplje otopljen krš Na nekom parkingu daleko od kuce pa ti naravno sve fali.. sto bih poneo novine i ubrus.. Ali neki fini gradjanin je ostavio na podu kesu od cipsa, taman da ne prljam parking I posle ceprkanja po ovom malom prostoru Promenio Septembar 12 član demo0007 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 9. 2024. at 11:05, Немања je napisao: скидање и вулканизирање, нема друге.. ima ,a to je pena,ubrizgaš samo 5-10 sekundi i zatvara sigurno ako curi pored čepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 9. 2024. at 12:19, Blackened je napisao: Da moram malo oprati, pa cu uslikati - I zlatne vile napred, pa reko zlatni lanac nazad ce biti ok. Mada i nije bila druga boja ZVM-X-a. ako dobrov vidim imaš hondu 500 kubika i 2023 je godište.Kolko je trajao fabrički lanac i koje je marke bio i zašto si uzeo jači lanac nego što ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1450 Napisano Septembar 12 Drug član, 938 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, demo0007 said: Nikad nisam otvarao, pa rek'o da probam, a i skupilo se krša iznad filtera za ulje, pa ne znam je l' curi ulje ili kaplje otopljen krš Na nekom parkingu daleko od kuce pa ti naravno sve fali.. sto bih poneo novine i ubrus.. Ali neki fini gradjanin je ostavio na podu kesu od cipsa, taman da ne prljam parking I posle ceprkanja po ovom malom prostoru Au... pa lud si malo (pomislih slika novog sa neta ova ispod) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah a ja vidim jos crnog, i sad vidim da sam nekako obrisao deo gde sam se pravdao da nije 100% al da ce biti bolje sledeci put Kazu meni moji da nisam normalan, al ja sam mislio da to tako svi rade Promenio Septembar 12 član demo0007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Septembar 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, sasa ns 1 said: ako dobrov vidim imaš hondu 500 kubika i 2023 je godište.Kolko je trajao fabrički lanac i koje je marke bio i zašto si uzeo jači lanac nego što ti treba Promenio sam sada na nesto preko 17K. Najvise jer par karika su bile bas lose, nije glatko isao i presao granicu od 35mm hoda. Mada ne stedim ga uopste i nekih 20% je off. Fabricki lanac nije nesto kvalitetan, koliko vidim, menjaju ga od 15-25K. Lanci su oko 100-150E, sto ne uzeti kvalitetniji, a i zvm-x je za 500ccm+ Promenio Septembar 13 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1220 Napisano Septembar 14 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio ležajeve prednjeg točka. Umišljam da se neki zvuk čuje preko 120-130. Pomislio na ležajeve, krenuo da skidam, sve deluje ok. Ajd rekoh ipak da menjam kad sam već kupio, kad oni stvarno, jedan nije baš u idelanom stanju. Napunio sve sa masti, po iskustvu iz industrije prehrane gde voda i hemija ubijaju svaki ležaj. Nadam se da sam rešio umišljeni zvuk, ali proba tek kad malko otopli. 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16131 Napisano Septembar 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kišurina napolju pa se radilo u garazi. Vraćen indzekšn, nauljen i vracen KN, opran ceo er box, sve picnuto i licnuto, upalio iz prve, ostaje jos sutra da namontiram oklope i gaaaas! Generalno, motor mi je za 10-15% oštriji na gasu, reže čim dotaknem ručicu gasa, jos ga nisam probao u voznji, mokro je pa cu sutra ali osećam da će biti vrlo 'eben... Jos kad se sve to lepo upegla na kompu, biće prava zver (kao da sad nije). 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4227 Napisano Septembar 16 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 9. 2024. at 20:44, maza1 je napisao: Promenio ležajeve prednjeg točka. Umišljam da se neki zvuk čuje preko 120-130. Pomislio na ležajeve, krenuo da skidam, sve deluje ok. Ajd rekoh ipak da menjam kad sam već kupio, kad oni stvarno, jedan nije baš u idelanom stanju. Napunio sve sa masti, po iskustvu iz industrije prehrane gde voda i hemija ubijaju svaki ležaj. Nadam se da sam rešio umišljeni zvuk, ali proba tek kad malko otopli. Zašto nisi stavio 2RS? Oni su već podmazani, zaštićeni od prodora vode i prljavstine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1220 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, stari roker je napisao: Zašto nisi stavio 2RS? Oni su već podmazani, zaštićeni od prodora vode i prljavstine. Naravno da su novi stavljeni 2RS. Na slici su stari ležajevi, otvorio sam da ih pogledam samo. Jedan je bio malo načet. Prelako se okretao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1222 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Montirao nosac vizira sto sam narucio from UK. Odlicna stvarcica. Podesavanje po visini i nagibu. I ne platih carinu, za divno cudo. Rade nosace za skoro sve motore, pa mozda nekome bude interesantno i od koristi. Palmer Products | Shop WWW.PALMERPRODUCTS.CO.UK Visit the shop for Palmer Products motocycle accessories. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10019 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad kažu:Da uklonim paučinu s motora! U punom smislu reči. Od 24.avgusta nije mrdnuo. Sutra ću barem malo...do Kote. Promenio Septembar 20 član shoyyka 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Krenem jutros na posao, sve normalno do Sajma. Na dalje, nešto mi čudno...neće da spusti ispod 3.000 obrtaja ??? Ručica normalno funkcioniše, rekoh sebi, evo je ibertura na motoru ! Pred firmu proradi kako treba... Krenem kući, gas max do 3.000 o/min ! Šta je, bre ovo, šta se dešava, ko me zeza ? Ručica gasa ima mali hod...sigurno sajla gasa na izdisaju. 3 popodne, gužva extra, a ja vozim kao na polaganju, trotineti brži... Preko sajma u šestoj oko 70 max... Dođem kući, kafa s nogu i pravac garaža. Rasturio ručicu, sve o.k. Hmm...skidaj rezervoar. Od sajle gasa odvila se donja matica i glavi...dobro je. Sajla odlična, naprskao sve što je pokretno, sklapaj, pali, radi ! Samo mi prošlo kroz glavu, da sam sinoć prodao motor, al bi me danas prozivali samo tako... Kawa is back ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Septembar 20 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja na početku priče pomislio: "karburatori" , al srećom dobro si prošao na kraju, sitnica. Mene tako jednom na Banditu jebalo crevo vakuma na slavini, jedva se dovukoh kuči a u mislima već mi karburatori trepere... i na kreju otkrijem da me jebe crevo vakuma i to na samom kraju gde je šelna, jedva se videla pukotina, skratio crevo za 2cm tj odseko taj puknut deo, natako ga nazad i vozi Miško, 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16131 Napisano Septembar 24 Vozim motor, nisam BAJKER, 2301 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pranje lanca, useravanje betona... Pranje betona, useravanje auta... I tako ukrug ... 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...