Bigor 7612 Napisano Mart 21 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eee bas bedak ali opet sreca da se nije povrijedio. Bolje motor krpiti nego sebe Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Alekre je napisao: Javi šta treba od delova da ti pronađem ako mogu. trebala bi mi maska, nosac retrovizora je aluminijumski i cenim da moze da se zavari, vsve ostalo moze da se zafarba, na masci je bas ostala rupetina gde je bio retrovizor ps ne znam dal vredi variti, ili traziti drugu masku, imam sve delove. Promenio Mart 21 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Bigor je napisao: Eee bas bedak ali opet sreca da se nije povrijedio. Bolje motor krpiti nego sebe ma ja sam skocio sa njega kada su poceli da ga melju izmedju kola...meni nije nista. Promenio Mart 21 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9307 Napisano Mart 21 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, BokyBoy je napisao: na masci je bas ostala rupetina gde je bio retrovizor ps ne znam dal vredi variti, ili traziti drugu masku, imam sve delove. Mislim da sve ovo od plastike može lepo da se zavari, ofarba da se ne primeti. Afrikanac to uradi na keca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Mislim da sve ovo od plastike može lepo da se zavari, ofarba da se ne primeti. Afrikanac to uradi na keca... Daj mi broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9307 Napisano Mart 21 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane Afrikanac: 063 7545846 Marko Afrikanac: 064 9511279 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9307 Napisano Mart 21 (promenjeno) Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto me je počistio taksista u Pančevu početkom 2021-ve, popucale mi plastike sa leve strane. Držale ih nalepnice... Pukao retrovizor, migavac, iskrivila se poluga menjača... Uradio ga Marko da se ne provali. Zavario plastike, ofarbao u komori u boju perla belu a velike nalepnice, pošto ih nije bilo moguće napraviti zbog te rezedo zelene boje, metalik sive tralalala... Mare ih uradio farbom, kao da su nalepnice. Pre i posle farbanja: Jedina greška je velika "FZ" nalepnica koja je urađena desna i na levoj strani pa je to trebalo da zamenimo ali nas je preduhitrio jedan "gospodin" u Dobanovcima, koji me je preko pune linije tako počistio da je ispala totalna šteta... Promenio Mart 21 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, bajker71 je napisao: Bane Afrikanac: 063 7545846 Marko Afrikanac: 064 9511279 Sad se cuo sa Banetom, ceka me sutra da vidimo sta moze da se uradi. Promenio Mart 22 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9307 Napisano Mart 21 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Završiće ti sve, ne brini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3285 Napisano Mart 21 Drug član, 940 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Polucija nicht? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Mart 21 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto me je počistio taksista u Pančevu početkom 2021-ve, popucale mi plastike sa leve strane. Držale ih nalepnice... Pukao retrovizor, migavac, iskrivila se poluga menjača... Uradio ga Marko da se ne provali. Zavario plastike, ofarbao u komori u boju perla belu a velike nalepnice, pošto ih nije bilo moguće napraviti zbog te rezedo zelene boje, metalik sive tralalala... Mare ih uradio farbom, kao da su nalepnice. Pre i posle farbanja: Jedina greška je velika "FZ" nalepnica koja je urađena desna i na levoj strani pa je to trebalo da zamenimo ali nas je preduhitrio jedan "gospodin" u Dobanovcima, koji me je preko pune linije tako počistio da je ispala totalna šteta... Jos mi je zao kao da je moja bilaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7968 Napisano Mart 21 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Auu, Boki, baš mi je žao. Ali, što kažu kolege - sve što novac može da popravi, do qrca, važno da si ti dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9897 Napisano Mart 21 Drug član, 3326 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyUh bre, žao mi, znam kako je... Sredićeš, ne sumnjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Mart 21 motoras, 2450 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja legenda. Vrtim u jeku dosade po youtube, izadje mi dr. Vlada, ekspert. Gledam neke fore sa motorom, rekoh daj da probam. Ima onj trik kao, držiš motor uspravno na točkovima i ideš oko njega. Kao da vladaš sa motorom u mestu. I tako ja dodjem oko motora do prednje leve strane, a motor me povuče u desno. I jebi ga. Kako sam vukao da mi ne padne podvučem nogu pod nosač uljnog hladnjaka. Boliiii... Ne mogu da izvučem nogu, neću da pustim motor... Sranje bez potrebe... Hvala Bogu nema posledica. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7455 Napisano Mart 21 Solo Rider, 3053 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja tako napravio špagu i Djoković bi mi pozavideo.....iz čiste gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9490 Napisano Mart 21 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, jbga...baš mi žao. To kad hoće, to bi se desilo sa bilo kojim motorom, nema pravila. Najvažnije da si ti dobro. Sve ostalo, što se novcem može kupiti / popraviti, nije vredno nerviranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, tako je mogla biti i noga. Vazno da si ti dobro, a motor ce se srediti da bude fabrika. To su sve samo vizuelne periferije. A za tog mamlaza ne znam sta bih rekao... Nego, kako je pao na jednu pa na drugu stranu? Videli smo da si veliki covek, pa si pod adrenalinom zamahnuo i cusnuo ga kao grisinu kontra? Gde zna boki sta je to 250kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 22 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, MarkoMoto je napisao: Nego, kako je pao na jednu pa na drugu stranu? debil, kad je pao na desnu stranu, ja pritrcim, otvorim copavu i dignem ga, medjutim copava se sklopi i on padne na kontra stranu idem sutra kod majstora pa cu da vidim sta ce da mi kaze, ja ne mogu da se zezam sa tim, da rasturam i da farbam, kolko kaze, tolko para...da sredim to kako je bilo pa ce najverovatnije na oglase... Promenio Mart 22 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 341 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci su dobri, stvarno dobri, mislim da ceš biti zadovoljan. A zašto prodaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 22 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, BokyBoy je napisao: Omlatio ga, provlacio se izmedju kola i baja skrene na mene namerno, iscupao desni retrovizor, alu nosam retrovizora, masku i bocne stranice jer mi pao motor na jednu, pa da drugu stranu...memi nista...Idemoooo Sredjeno, i subotu kod Baneta Aftikanca na popravku, sve dogovoreno, bice opet kao nov Promenio Mart 22 član BokyBoy 22 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3285 Napisano Mart 22 Drug član, 940 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Red je bio da se zadnje pločice obnove. Nove pločice stavljene. Lepo očišćena kandža. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2527 Napisano Mart 22 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Urađen servis kardana, zamenjeno ulje u diferencijalu. Sledece nedelje radim mali servis i da zamenim sitne delove koje sam poručio za motor. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1547 Napisano Mart 22 Drug član, 1296 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Paljevina je napisao: Mislim da ga razumem... i meni se slicno desilo. Imao Hondu CBR1000RR, SC59 model u HRC kolor semi. Original, sa malom kilometrazom, ocuvana bolesno. Ostvarenje decackih vlaznih snova i najlepsi motor koji sam ikad imao... prosto sam bio zaljubljen u njega... kao i Boki, stalno sam ga gledao, mazio, pazio, slikao... ma obozavao sam ga! I onda... mesec dana i kusur kasnije... Pao u mestu s 5 km/h. Proklizao zadnji po hladnom vremenu. Rezultat, otisla kljucna kost a motor dovoljno polomljen i iskrzan da mi ne bude vise to - to. Iako sam ga maltene sredio u roku od nedelju dana... ohladio sam se kompletno. Od tad me manje vise zabole za svaki motor, vise mi nije briga ni da l' je cist, ni da l' je prljav, ni lanac da l' je podmazan ili nije... Bitno mi je mehanicki da bude besprekoran, a estetski - sto se vise sekiras, veca je sansa da ce nesto da se desi i skroz te razocara... Odmah posle ovog pada zavrsila je na oglasu i otisla naravno ispod cene. Ja tako tek uzeo kawu zx6r za stazu, lepa i bez ogrebotine.. odvezem jedan stint i na pauzi ne znam sta mi bi, uzeh krpicu da brišem prašinu sa nje. Sledeći stint završila u šljunku pored staze.... Od tada ne lickam ni jedan motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Eee jbg Boky,sranje... Nemoj ga prodavati, možda ti opet izmami osmeh posle Afričkog tretmana. Ne mogu da verujem da je baja namerno skrenuo, ali stvarno ne verujem da je namerno. Ako zaista ima takvih da namerno i pomisle na to onda ne znam šta bih rekao? Žao mi je motora i tebe što se sad osećaš kako se osećaš ali mi je drago da si 100% ok. Mačka si ti Boky! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15885 Napisano Mart 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2289 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Hertzeg je napisao: Eee jbg Boky,sranje... Nemoj ga prodavati, možda ti opet izmami osmeh posle Afričkog tretmana. Ne mogu da verujem da je baja namerno skrenuo, ali stvarno ne verujem da je namerno. Ako zaista ima takvih da namerno i pomisle na to onda ne znam šta bih rekao? Žao mi je motora i tebe što se sad osećaš kako se osećaš ali mi je drago da si 100% ok. Mačka si ti Boky! Poslednja slika dok je jos bila u jednom komadu... Promenio Mart 23 član BokyBoy 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...