Blaza 9522 Napisano Februar 18 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, maza1 je napisao: I na kraju da spremimo delove i ulje za prednje vile, procureo levi štap. Navikao motor na ravno... Šalim se, gledam ga juče, motor je lutka ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1218 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Blaza said: Navikao motor na ravno Rupa na putu ne nedostaje...sve mi se nešto čini da se vraćamo u 90-e što se kvaliteta asfalta tiče. Jače drži pekmez na lebu nego moderni asfalt. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9370 Napisano Februar 18 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenuste rupe (bez rimovanja), ja sam jednu zabo sinoć pri povratku kod Orlovače, u srednjoj traci, i u opšte mi nije bili sve jedno. Danas sam vizuelno iskontrolisao prednje vile, felnu... U vožnji nije treslo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2089 Napisano Februar 19 Drug član, 780 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Пошто са мотора само премештам магленке, данас ми дунуло да монтирам и на ГС-а. Релативно доста лако и места за провлачење доста. Гледао да сваки кабал буде затегнут а опет не претегнут. Побуду за релеј увек извлачим из задњег светла… тако… да сам сада квалификован да под пуном ратном опремом одем на кафу… Сада само чекамо кума да ми донесе из Америке Денали сирену, пошто сам ону моју изгубио….али зато ми је остала инсталација 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1218 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Napakovane nove gumice na točkove. Road 6 hvale za ovaj motor, pa ćemo videti. Viljuške skinute, i započeta izrada pomoćnih alata za otvaranje viljuške. Ulje u vilama prilično crno, iako veoma dobrog kvaliteta i ujednačene boje, promenjeno pre godinu dana. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 2. 2024. at 15:08, Саша je napisao: Krenulo full sređivanje pred sezonu, izgleda kao očerpana kokoška Promena svih ulja,filtera, pneumatika, potrošnog materjala, podmazivanje i komlet pregled! Evo da upgrade sopstveni post. Servis završen, osim redovnog materjala promenjen je jedan ležaj, očišćene dizne i zamenjena prednja manžetna na kardanu. Sve oribano i vraćeno na svoje mesto. Hvala majstor crnom na pedantnosti i razumevanju za moje hirove! Još nove ručke da stignu i km čuvajte se 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2089 Napisano Februar 22 Drug član, 780 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Саша je napisao: Evo da upgrade sopstveni post. Servis završen, osim redovnog materjala promenjen je jedan ležaj, očišćene dizne i zamenjena prednja manžetna na kardanu. Sve oribano i vraćeno na svoje mesto. Hvala majstor crnom na pedantnosti i razumevanju za moje hirove! Još nove ručke da stignu i km čuvajte se Majstor Crni iz Kraljeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Немања je napisao: Majstor Crni iz Kraljeva? Ne, druže iz Novog Sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5576 Napisano Februar 22 BJB Maxi Scooter Club, 1732 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic stari Bemwejdzija i ja malo cackanja uz casicu razgovora. Drugi retrovizori i tank torba cucnuli, idemo dalje 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 226 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg gde si uzeo retrovizore? Pošalji mi link na viber. Menjao bih i ja moje jer posle Yamahe ne mogu da se naviknem na ove retrovizore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Februar 23 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Vreme mi je za zamenu gume prednje na skuteru. Da li mogu na Kymca Downtown 300i stavim umesto 120 / 80 r14, ja stavim 120 / 70 r14. Stavio bih Michelin City grip 2 Da li gubim / dobijam nesto sa tom razlikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1439 Napisano Februar 23 (promenjeno) Drug član, 935 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan A sve je krenulo od "ajde da zamenim kociono ulje" Zavrsavam sa ciscenjem glavnog cilindra. Klesta jos da popakujem nazad. Promenio Februar 23 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 24 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ga na oglas...telefon ne prestaje da zvoni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Februar 24 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/18/2024 at 3:08 PM, Саша said: Krenulo full sređivanje pred sezonu, izgleda kao očerpana kokoška Promena svih ulja,filtera, pneumatika, potrošnog materjala, podmazivanje i komlet pregled! Hmm.. meni se RT bas mota po glavi zadnjih godinu dana... Voleo bih da nadjem nekog u blizini i malko barem probam tu spravicu . Jedina stvar koja me malo odvlaci je taj boxer , zato malo malo pa skrenem na k1600 ... Voleo bih da se redni 6 mece u RT , tad ne bih imao dvoumljenje .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Februar 24 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/20/2024 at 10:24 PM, maza1 said: Napakovane nove gumice na točkove. Road 6 hvale za ovaj motor, pa ćemo videti. Viljuške skinute, i započeta izrada pomoćnih alata za otvaranje viljuške. Ulje u vilama prilično crno, iako veoma dobrog kvaliteta i ujednačene boje, promenjeno pre godinu dana. Te gume su nesto najbolje sto sam vozio... Moje su GT , za teskase , ali kapiram da je sve to manje vise isto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Hmm.. meni se RT bas mota po glavi zadnjih godinu dana... Voleo bih da nadjem nekog u blizini i malko barem probam tu spravicu . Jedina stvar koja me malo odvlaci je taj boxer , zato malo malo pa skrenem na k1600 ... Voleo bih da se redni 6 mece u RT , tad ne bih imao dvoumljenje .. Druže, ide lepo vreme, provozaš se do NS popijemo kaficu i probaš motor, nije problem! Naravno svoj ostavljaš u zalog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Februar 25 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako mora dodjem do NS ovih nedelja sto dolaze , imam neki tax free da regulisem , pa eto mozemo. Pa naravno , kako si mislio da se djirnemo tugedr ako ti ne poteras gtr.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Prodao ga...bio je celu noc na oglasima... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7537 Napisano Februar 25 Solo Rider, 3065 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BokyBoy je napisao: Prodao ga...bio je celu noc na oglasima... Nek' mu je sa srećom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3309 Napisano Februar 25 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sledeće? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16011 Napisano Februar 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Atorn said: Šta je sledeće? ...bice nesto prgavo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2089 Napisano Februar 25 Drug član, 780 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, BokyBoy je napisao: ...bice nesto prgavo... Биће 200+ коња 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7028 Napisano Februar 25 Drug član, 2961 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...busa... Šta ima drugo??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9966 Napisano Februar 25 Drug član, 3333 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, BokyBoy je napisao: Prodao ga...bio je celu noc na oglasima... Došlo vreme da se čestita i prodaja... Sa srećom kupovina... pa da se zajedno vozimo za "novim"! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano Februar 25 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, BokyBoy je napisao: Prodao ga...bio je celu noc na oglasima... Mene forumasi "stiskaju" da tigra prodam, nije ni mesec dana kod mene... Gleam oglase a Marina u prolazu me pita, "Neces valjda Nenadeeeee? " 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...