icecool 570 Napisano Maj 1, 2023 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Čistom guščijom mastću... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22583 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Imaš neko nojevo pero da mi pokloniš?Goreces! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Maj 1, 2023 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A znamo ko će da loži 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4372 Napisano Maj 4, 2023 Nemanja Stojanović, 1456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio podizače kormana Ali mi je kvačilo sada pošteno zategnuto kad okrenem skroz levo. Ne znam kako to da rešim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 4, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Skittles je napisao: Stavio podizače kormana Ali mi je kvačilo sada pošteno zategnuto kad okrenem skroz levo. Ne znam kako to da rešim Zato sam i skinuo. Previd koji svi pravimo ....e sad nova duža sajla ili crevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22583 Napisano Maj 4, 2023 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skittles je napisao: okrenem skroz levo Mislis skroz desno Probaj da sajlu vodis van trokuta gornjeg, do levog stapa spolja da prodje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4372 Napisano Maj 4, 2023 Nemanja Stojanović, 1456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm, mislim da je levo problem. Jer je kvačilo na levoj strani, sajla ide ispred viljuške i zavlači se do desne strane agregata. pravi kao recimo obrnuto latinično V, gde je jedan kraj agregat, vrh je viljuška i drugi kraj je poluga kvačila (samo je taj kraj skoro pa ravan, i 10x kraći). I onda kada se povuče unazad (okrene na levo) taj kraj mora biti duži nego što može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22583 Napisano Maj 4, 2023 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa, brzopleto sam kucnuo a bez da znam o kom se motociklu radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Khm, baš ovih dana čekam da mi se jave iz Burnout-a da su mi stigli SW Motech podizači od 30 mm... Na sajtu stoji da je moj V1 podržan za tu veličinu podizača tako da verujem da neće biti problema sa sajlama, а evo na čemu zasnivam uverenje: kada sam za prošli motor (gsx650f) naručivao podizače istog brenda nerviralo me je što je navedeno da su odgovarajuće mere samo od 15, 20, 25 ali ne i 30 mm. Razmišljao sam se da li da ih ipak naručim ali sam, na kraju, odustao i naručio najveće odgovarajuće tj. one od 25 mm. Kada sam ih montirao sve je bilo "u brucu", da sam uzeo one od 30 mm zatezala bi se sajla kvačila. Što će reći: veruj napisanom, Švaba je to, bajo moj sve izmerio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2702 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam mu kupio novu saobracajnu nalepnicu (vidim da je poludeo od cene , narocito osiguranje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3165 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1861 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Skittles je napisao: Stavio podizače kormana Ali mi je kvačilo sada pošteno zategnuto kad okrenem skroz levo. Ne znam kako to da rešim Zato sam te pustio da prvi montiraas Ako bude problema mozemo probamo da skinemo 5mm, mozda su stvarno preveliki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10511 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Juče pala kupka,danas timarenje,šminka. Pre toga lanac. Valjda će biti dosta "alata"? Ova prva desno najbolja,široka,za čas... Namazao Testerolom,nestalo spreja. I sad ja ovo treba da vozim,prljam...kako bre...? Juče izašao napolje oko 17:30,pogledam već 19:30! Danas od 17h do pola osam...a još ne stavih letnje na auto...ma @ebeš auto,mogu gume čekati,Suzy ne!Ha! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2702 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Zato sam te pustio da prvi montiraas Ako bude problema mozemo probamo da skinemo 5mm, mozda su stvarno preveliki. Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Zato sam te pustio da prvi montiraas Ako bude problema mozemo probamo da skinemo 5mm, mozda su stvarno preveliki. Probaj da gurnes rucicu prema sredini (ako moze)koji mm znacice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuitamomotorom 172 Napisano Maj 4, 2023 Svrati ponekad, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Super Tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 232 Napisano Maj 4, 2023 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @nikodin upravo sam odgledao na yt. Taj nosač što ide ispod vizira, gde si to uzeo?.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuitamomotorom 172 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Super Tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Baniša je napisao: @nikodin upravo sam odgledao na yt. Taj nosač što ide ispod vizira, gde si to uzeo?.. Da, ispod vizira. Uzeo sam ga na aliexpressu, ima link u opisu klipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Izmolio me drugar,Tdm 850.I mnogo mi nije bilo dobro kad sam skinuo i video.Ljudi svašta voze.Zamolio bih da se obrati pažnja na old scool membrane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan I posle tretmana. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Maj 6, 2023 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uuu brate, dobro da je uopšte i radilo Sad ce da bude skroz drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da po nekim merilima preterujem,oko čistoće ispravnosti,ali ovako nešto baš često srećem.Zato i napisah,nije mi bilo dobro.I samo zbog ovakvih stanja motora izbegavam da radim.Jer kad me pitaju šta raditi,menjati,kad im dam spisak,nije im dobro.Onda počne kuknjava trt,mrt,tada glat ne radim.Ne želim kompromise kad je ispravnost nekih delova u pitanju.Mogu da nabudžim žmigavce,retrovizore,plastike ali ovo drugo mora biti besprekorno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Arthasako si ga kupio,da znaš da sam ljubomoran.Baš mi se sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 7, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove žmigavce.Izgleda ko stelt. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co jel su original farovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 7, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Vampafarovi original,samo dodati angel eye prstenovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...