bobangsxr 1362 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Dali mozete objasniti zasto nije preporucljivo tako raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не добија се ништа драстично а исцеџеној уљној пумпи је проблем да повуче уље на време. Стара пумпа зна и никад више да не повуче. Рецимо Хонда Доминатор има тај проблем.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano April 23, 2023 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda onda u tom slučaju treba malo duže sačekati sa paljenjem posle sipanja ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10931 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Baš iz tog razloga sam ga palio bez sauha, nadajući se da će malo zaverglati i ugasiti lampicu pre paljenja. Ali džabe, upalio je na prvi zub ali se i lampica za ulje ugasila istog momenta. Po meni je bolje izbaciti svo prljavo ulje iz agregata pri zameni ali nemam ništa protiv ako neko misli drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Video na YT lika preko čepa gde sipamo ulje kompresorom izduva ostatke ulja iz motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма од Јутубера та преко напреко.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18271 Napisano April 23, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2463 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I posle sam ja bolestan za odrzavanje motora,a? Gle kakav je @bajker71 -ov motor jbt, kao da stoji u salonu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 91 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo duze voznje danas, osjetim nego grebanje u zadnjem prenosu kod mene na xciting 250. Skinem deklo, tocak se tesko okrece. Skinem zvono, odjednom je izbila opruga od kvacilo i kvacilo. Onaj saraf veliki koji drzi kvacilo se odvidao. Srecom imao sam novi orginal, zategao sam ga opet, nadam se da nece popustit. Sreca nije se navoj odstetio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano April 24, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, BokyBoy je napisao: I posle sam ja bolestan za odrzavanje motora,a? Gle kakav je @bajker71 -ov motor jbt, kao da stoji u salonu... Ima mnogo veći bolesnik.Veruj mi......znam čoveka.Gledamo se svako jutro u ogledalu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i dokaza.U subotu,jedini ja navatam oblak,kao da me je čekao,i pošteno me otresao pljusak.Zato juče sam proveo dan u garaži.......pranje,čišćenje,podmazivanje.......uz put se izvinjavam što smo pokisli. Promenio April 24, 2023 član gebee&co 3 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 24, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogo veći bolesnik.Veruj mi......znam čoveka.Gledamo se svako jutro u ogledalu.Moram da vam nadjem neke milfice.....izgleda došlo do nokata Bane solorider 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano April 24, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaaaa,bata @BaneVuk58se opustio,pa samo deli....u svim temama.Ako bata Bane,prihvatam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4240 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1054 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bane brate, pa ti stalno neke milfare nabacuješ Daj nešto za nas '70 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 24, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Oprali smo se, poskidali led-alizaciju i sutra idemo da bacimo 40.000 din u bunar Bane solorider 5 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1658 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1032 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 4. 2023. at 14:38, Skittles je napisao: Stavio štitnike za vile i produžetak prednjeg blatobrana Za njih sam dobio neku gumu koja ide ispod, i vezicu da drži. A za blatobran sam dobio nešto da lepim a može i da se buši. Meni se nije bušilo pa sam na njihovo ovo lepljivo dodao i svoju tesu, kojom kačim ramove na zid i veoma je jaka. Možda i previše jaka, kako sam približio bez da je stisnem ikako, uhvatila se i nisam mogao da nacinculiram drugi kraj, za tipa milimetar je niži Stavio za svaki slučaj stegice, ostavio dva sata i prilično sam siguran da neće to nigde. Gde si porucio? Ja bih i za prednji i za zadnji stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 24, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Gde si porucio? Ja bih i za prednji i za zadnji stavioImaš na KP i ja sa poručio Bane solorider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&cojeste onako,bolesnjikavo po malo:) Oprala ga kisa pa ga peres i ti. Ja sam moj znao da ostavim namerno da malo iskisne da se otkiseli to sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano April 24, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82kako si pažljiv ,,bolešnjikavo".Bolesnik,ja to znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, gebee&co je napisao: Opaaaaaa,bata @BaneVuk58se opustio,pa samo deli....u svim temama.Ako bata Bane,prihvatam. Bane otkako je kupio stolicu za ispred satora menja nick u Bane solorider. Ne treba mu vise niko 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano April 24, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha,u pravu si,stolica, bata Bane i njegov čuveni osmeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 24, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha,u pravu si,stolica, bata Bane i njegov čuveni osmeh.Bane solorider 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano April 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ogladneh u sekundi ko da nisam nikad jeo to Željko Čeznik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 24, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Super jedna mala picerija u Mionici zove se Bar centar juče svratili znači pizza je vrh .... Sadržaj veoma kvalitetan nikakvi bućkuriš i u pici i ono najvažnije cene veoma popularna. Mala pica, srednja pica, Heineken pivo, coca-cola u limenci.....1.100 din. Sve to isto ovde kod mene u Sremčici puta dva Bane solorider 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano April 24, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, BaneVuk58 je napisao: Bane solorider Eeee to je taj.Ovo na stolu ne računam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano April 24, 2023 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co Bane soloridersa stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...